Τηλέμαχος Χορμοβίτης: “Φοβάμαι πως βρισκόμαστε στο ξεκίνημα ενός νέου φρικτού πειράματος ευγονικής, μιας σιωπηλής γενοκτονίας, που θα έχει ως θύματα κυρίως ανήλικα γκέι αγόρια και κορίτσια και θα έχει ενορχηστρωθεί όχι από κάποιους θρησκόληπτους μουλάδες αλλά από προοδευτικούς ακτιβιστές, που δήθεν αγωνίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα.”

Τηλέμαχος Χορμοβίτης: “Φοβάμαι πως βρισκόμαστε στο ξεκίνημα ενός νέου φρικτού πειράματος ευγονικής, μιας σιωπηλής γενοκτονίας, που θα έχει ως θύματα κυρίως ανήλικα γκέι αγόρια και κορίτσια και θα έχει ενορχηστρωθεί όχι από κάποιους θρησκόληπτους μουλάδες αλλά από προοδευτικούς ακτιβιστές, που δήθεν αγωνίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα.”

16 Μαρτίου, 2024 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,449
Μοίρασέ το

 

Σήμερα σε μια συνέντευξη που έδωσε η παίκτρια είπε ότι ήταν η πρώτη τέτοια περίπτωση στην Ελλάδα και ότι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της “φυλομετάβασης” “ένιωθε σαν πειραματόζωο”.

Της εύχομαι ειλικρινά σε λίγα χρόνια να μην διαπιστώσει πως ήταν πράγματι πειραματόζωο.

 

 

Ακρωτηριασμένη ψυχή, ακρωτηριασμένη σεξουαλικότητα…

ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΥΓΟΝΙΚΗ…

ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΒΥΣΣΟ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Χθες στο “My Style Rocks” του ΣΚΑΪ, μια παίκτρια αποκάλυψε ότι είναι τρανς γυναίκα και ότι άρχισε ορμονοθεραπεία από την ηλικία των 12 ετών.
Οι παρουσιαστές της εκπομπής αλλά και οι δημοσιογράφοι άλλων εκπομπών του καναλιού δήλωσαν συγκλονισμένοι από την ιστορία της, κάποιοι έβαλαν τα κλάματα από τη συγκίνηση ενώ δεν σταματούσαν να επαινούν την παίκτρια για το θάρρος της αλλά και την οικογένειά της για την υποστήριξή που της έδειξαν.
Kανένας προβληματισμός δεν ακούστηκε για το ότι ξεκίνησε ορμονοθεραπείες σε τόσο μικρή ηλικία, καμιά κουβέντα για τις τυχόν αρνητικές συνέπειες.
Η παίκτρια παρουσιάστηκε σαν πρότυπο και μαζί με αυτή, με μια εγκληματική ελαφρότητα και σε συνθήκες φτηνού ριάλιτι, παρουσιάστηκε και η “φυλομετάβαση” σε 12χρονους σαν κάτι απελευθερωτικό και γενναίο. (και όλα αυτά μέρα μεσημέρι, σε μια ώρα που παρακολουθούν τηλεόραση μικρά παιδιά )
Τι και αν δεν υπάρχει επιστημονική συναίνεση ως προς τη χρήση φαρμακευτικών και χειρουργικών επεμβάσεων σε ανήλικους με δυσφορία φύλου;
Tι και αν μελέτες που έχουν διεξαχθεί δείχνουν ότι τα αποτελέσματα τέτοιων επεμβάσεων σε παιδιά και εφήβους είναι από αβέβαια έως αρνητικά και ότι πρέπει να διεξαχθούν και άλλες έρευνες πριν καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα;
Tι και αν τα τελευταία χρόνια μια σειρά από χώρες όπως η Noρβηγία, η Σουηδία, η Φινλανδία, η Βρετανία και η Ολλανδία, έχουν υιοθετήσει σαφώς πιο αυστηρά κριτήρια για την χρήση αναστολέων εφηβείας και ορμονών και προκρίνουν μια αντιμετώπιση που θα βασίζεται περισσότερο στην ψυχολογική στήριξη παρά σε φαρμακευτικές επεμβάσεις;
Τι και αν στο εξωτερικό έχουν κλείσει κλινικές που ακολουθούσαν τέτοιες πρακτικές και πρώην ασθενείς έχουν καταθέσει αγωγές εναντίον τους; (βλέπε Τavistok στη Βρετανία, https://www.facebook.com/photo?fbid=10161708952301757&set=a.10150839929646757 )
Όλα αυτά είναι ασήμαντες λεπτομέρειες μπροστά στη λαχτάρα των δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ να προωθήσουν την woke ατζέντα τους, να κάνουν ανέξοδη επίδειξη ευαισθησίας και φυσικά να κερδίσουν και κάποιους πόντους στην θεαματικότητα.
Σήμερα σε μια συνέντευξη που έδωσε η παίκτρια είπε ότι ήταν η πρώτη τέτοια περίπτωση στην Ελλάδα και ότι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της “φυλομετάβασης” “ένιωθε σαν πειραματόζωο”.
Της εύχομαι ειλικρινά σε λίγα χρόνια να μην διαπιστώσει πως ήταν πράγματι πειραματόζωο.
Αλλά το μόνο σίγουρο είναι πώς όλοι αυτοί που σήμερα κλαίνε από συγκίνηση για το outing που έκανε, τότε δεν θα μπουν στον κόπο να ρίξουν ούτε ένα δάκρυ.
Θα έχουν βρει κάποια άλλη συγκινητική ιστορία για να κάνουν τη δουλειά τους και για να μας επιδείξουν τον ποπ, ανεγκέφαλο προοδευτισμό τους.

 

Tilemachos Chormovitis

Εν τω μεταξύ, η παίκτρια εξομολογείται σε συνέντευξή της πως η ίδια πήγαινε έρευνες (προφανώς αυτές που έβρισκε στο ιντερνετ) στους γιατρούς γιατί ήταν το πρώτο τέτοιο περιστατικό τους και δεν ήξεραν πως να την αντιμετωπίσουν. Μιλάμε για τέτοιους “ειδικούς”….

 

Tilemachos Chormovitis

Με αυτή την προπαγάνδα από τα ΜΜΕ αλλά και το κράτος, είναι εύκολο ενα γκέι αγόρι ή κορίτσι στην ηλικία των 10 ετών να νομίσει πως είναι τρανς και να θέλει να αλλάξει το σώμα μου. Γινόμαστε Ιραν, όπου η ομοφυλοφυλία διώκεται αλλά οι εγχειρίσεις αλλαγής φύλου επιδοτούνται από το κράτος, και οι ανεγκέφαλοι προοδευτικούληδες πανηγυρίζουν.
Είχα γράψει πριν κάποια χρόνια :
“Αν είσαι ομοφυλόφιλος στην Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν, μπορεί να το πληρώσεις με την ίδια την ζωή σου. Το να προχωρήσεις όμως σε εγχείριση αλλαγής φύλου έχει τις ευλογίες των Μουλάδων (το Κοράνι δεν απαγορεύει πουθενά κάτι τέτοιο!) και επομένως η εγχείριση όχι μόνο είναι νόμιμη αλλά και επιδοτείται από το κράτος.
Έτσι, πολλοί ομοφυλόφιλοι , αναγκάζονται να υποβληθούν σε αυτή την εγχείριση και να ακρωτηριάσουν τα ίδια τα σώματά τους, για να μπορέσουν να ζήσουν μια ζωή χωρίς την συνεχή απειλή της κρεμάλας.
Τραγικό, πράγματι, αλλά πολύ φοβάμαι ότι και εδώ στη Δύση οδεύουμε ολοταχώς προς αυτή την κατεύθυνση, αν και για διαφορετικούς λόγους. Τα τελευταία χρόνια, τα ζητήματα φύλου μονοπωλούν τη δημόσια συζήτηση.
Το να είσαι transgender έχει γίνει το απόλυτο trend στα δυτικά ΜΜΕ , η ορμονοθεραπεία και η εγχείριση αλλαγής φύλου παρουσιάζονται σαν μια ανώδυνη βόλτα σε λούνα παρκ και οι αρνητικές τους επιπτώσεις αποσιωπούνται, η θεωρία που μας λέει ότι μπορείς να είσαι ό,τι φύλο επιθυμείς διδάσκεται ακόμη και σε δημοτικά σχολεία ενώ τα Εθνικά Συστήματα Υγείας ωθούν ανήλικους προς την λύση της ορμονοθεραπείας και της εγχείρισης, με ορμόνες να δίνονται ακόμη και σε παιδιά 12 ετών.
Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, με την κρατική μηχανή, το ιατρικό κατεστημένο και τα ΜΜΕ να έχουν παραδοθεί στην transgender-mania και να την προπαγανδίζουν με κάθε ευκαιρία, είναι πολύ εύκολο ένας γκέι μαθητής που απλά είναι θηλυπρεπής ή μια ανήλικη λεσβία που απλά δεν ακολουθεί τα συμβατικά στερεότυπα του φύλου της, να πεισθούν ότι είναι “εγκλωβισμένοι σε λάθος σώμα” (όπως είναι η έκφραση της μόδας) και να προχωρήσουν σε επεμβάσεις, με αποτελέσματα μη αναστρέψιμα.
Ήδη στη Μ. Βρετανία, οι αιτήσεις για ορμονοθεραπεία σε ανήλικα παιδιά έχουν αυξηθεί κατά 700% , ενώ σε μια έρευνα που διενεργήθηκε σε σχολεία της Μινεσότα ,σε δείγμα 81.000 εφήβων, βρέθηκε πως το ποσοστό που δηλώνουν τρανσέξουαλ αγγίζει το 3%, όταν σε όλες τις ΗΠΑ οι τρανς ενήλικες μόλις που αγγίζουν το 0,6% του γενικού πληθυσμού. Και όλα αυτά , χωρίς κανείς να αναρωτηθεί ποιες θα είναι οι μελλοντικές επιπτώσεις στην ψυχική και σωματική υγεία αυτών των παιδιών.
Δυστυχώς, φοβάμαι πως βρισκόμαστε στο ξεκίνημα ενός νέου φρικτού πειράματος ευγονικής, μιας σιωπηλής γενοκτονίας, που θα έχει ως θύματα κυρίως ανήλικα γκέι αγόρια και κορίτσια και θα έχει ενορχηστρωθεί όχι από κάποιους θρησκόληπτους μουλάδες αλλά από προοδευτικούς ακτιβιστές, που δήθεν αγωνίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

 

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,449


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα