Την αποπομπή Φλώρου ζητεί ο Στεφανής...

Την αποπομπή Φλώρου ζητεί ο Στεφανής...

21 Σεπτεμβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:348
Μοίρασέ το

 

Αιχμές Στεφανή κατά του υπουργείου Εξωτερικών για την τραγωδία στη Λιβύη

Θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες για δύο λόγους, ο ένας είναι καθαρά τακτικός και τεχνικός και, δεύτερον, αν έχουν γίνει λάθη και παραλείψεις θα πρέπει να ακολουθηθούν συγκεκριμένες διαδικασίες».

 

Παίδες ο Φλώρος, πριν τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, δεν πρόκειται ούτε να παραιτηθεί, ούτε να τον παραιτήσει το Κούλι…

 

Πρέπει να βγάλει οπωσδήποτε την συζυ-γάτα του περιφερειακή σύμβουλο με τον ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΑΡΒΑΛΙΑ…

 

Από προσβολές, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ… τέτοιους “ανθρώπους” δεν τους πιάνει τίποτα…

 

Επειδή όμως και ο Στεφανής, λερωμένη την έχει τη φωλίτσα του, και επειδή προκαλεί με την υπόσχεσή του περί … ανάπτυξης και προόδου στην Περιφέρεια Βορείου  Αιγαίου που τον ξαπόστειλε το Κούλι, να σας θυμίσω τι δήλωνε, για την … “ασφάλεια” του Β. Αιγαίου, με την παρακάτω φωτό…

 

Γειά σου ρε τσίφτη και καραμπουζουκλή Αλκιβιάδη… με κάτι τέτοιους σαν κι εσένα και τον Φλώρο, είμαστε πλέον βέβαιοι ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ…

 

 

ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ…

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μόνο καλό δεν είναι το κλίμα στη «γαλάζια» παράταξη. Μετά το πρώτο καταστροφικό καλοκαίρι της… δεύτερης φοράς Κυριάκου Μητσοτάκη, το Μαξίμου φαίνεται πως έχει παραλύσει, με αποτέλεσμα ο έλεγχος να έχει χαθεί και οι φωνές κριτικής και αποστάσεων να πολλαπλασιάζονται.

Τελευταία περίπτωση, ο υποψήφιος περιφερειάρχης της Νέας ∆ημοκρατίας στο Βόρειο Αιγαίο Αλκιβιάδης Στεφανής, ο οποίος σε χθεσινή του συνέντευξη άφησε σαφείς αιχμές κατά της κυβέρνησης για τη τραγωδία της Λιβύης.

Χωρίς υπεκφυγές, ο πρώην υπουργός άφησε σαφείς αιχμές κατά του υπουργείου Εξωτερικών, ενώ ζήτησε ενημέρωση για το τι έχει συμβεί.

«Ξεκινώ με το πολιτικό και διπλωματικό σκέλος, που θα έπρεπε να είχαν διευκρινιστεί πλήρως οι συνθήκες της αποστολής. Στη συνέχεια απαιτείται μια πολύ στενή συνεργασία με τους επί τόπου παίκτες. Αυτή τη στιγμή γίνονται ανακρίσεις και ακούγονται πολλά πράγματα και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο τι λέμε» υπογράμμισε, προσθέτοντας πως «ένα τεράστιο μέρος της αποστολής είναι και η διαχείριση της κρίσης. Υπήρχε μία σύγχυση στην ενημέρωση για το τροχαίο, θα πρέπει να μιλάει ένας φορέας.

Κι αυτός ο φορέας θα πρέπει να είναι απόλυτα έγκυρος και κατατοπιστικός.

Θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες για δύο λόγους, ο ένας είναι καθαρά τακτικός και τεχνικός και, δεύτερον, αν έχουν γίνει λάθη και παραλείψεις θα πρέπει να ακολουθηθούν συγκεκριμένες διαδικασίες».

Ο ίδιος ερωτήθηκε και για την υποψηφιότητά του, αποφεύγοντας όμως να κάνει κάποιο προγνωστικό ή εκτίμηση. «Εχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες όσο διάστημα βρίσκομαι εδώ. Εχω όραμα ανάπτυξης και προόδου για το Βόρειο Αιγαίο. Θα συνεχίζω να κάνω αυτό που έκανα κι ως υπουργός να φροντίζω την ασφάλεια της περιοχής».

Εξάλλου, και ο ίδιος γνωρίζει πως το χρίσμα δεν είναι αρκετό για να κερδίσει τον γαλάζιο αντάρτη Μουτζούρη.

Ξέρει καλά ο κ. Στεφανής πως για να κερδίσει θα χρειαστεί στήριξη από τα κεντρικά αντίστοιχη με αυτή που λαμβάνει ο κ. Πτωχός στην Πελοπόννησο.

 

 

Πηγή

Προβολές : 348


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα