Την δεύτερη φορά ο Βούδας της Ραφήνας δεν θα του την χαρίσει του Κυριάκου! Του τα έχει μαζεμένα! Και τα «δίνει όλα» για τον «Πρώτο τη τάξει» διάδοχο!

Την δεύτερη φορά ο Βούδας της Ραφήνας δεν θα του την χαρίσει του Κυριάκου! Του τα έχει μαζεμένα! Και τα «δίνει όλα» για τον «Πρώτο τη τάξει» διάδοχο!

10 Οκτωβρίου, 2022 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:640
Μοίρασέ το

 

Το φλερτ με τον Σαμαρά και η διαχρονική φιλική σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα! Ο Κων. Καραμανλής βλέπει στον εαυτό του τον ρόλο του Σωτήρα Κοινής Αποδοχής σε μελλοντική κυβέρνηση συνεργασίας!

 

Το «σόου» Καραμανλή στα Ανώγεια και η εναγώνια προσπάθειά να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ακόμη κι αν κάνει ζημιά στη Νέα Δημοκρατία!

 

Λίγες μέρες πριν, σε σχετική ανάρτηση με τους … βασιλιάδες, είχα σχολιάσει πως επιστρέφει η βασιλεία με ταχύτατους ρυθμούς (μετά την τρικομματική κυβέρνηση συνεργασίας) και τον Κωστάκη της Ραφήνας, τον προετοιμάζουν για Πρόεδρο της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ…

Μια χαρά βαίνει ο σχεδιασμός του ΑΟΡΑΤΟΥ ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΑ…

Και το πόπολο, χαμπάρι δεν έχει πάρει…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1.  Να θυμίσω την ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ… και τον Καραμάν ΑΛΗ, με τα δεκάδες πυροσβεστικά οχήματα να προστατεύουν το γαμω σπίτι του, και να μην λέει λέξη για τους 102 τότε νεκρούς… Κι αυτό το πολιτικό απολειφάδι, να θεωρεί πως θα σώσει την Ελλάδα… 

 

Υ.Γ.2.ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;;;

ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ…

Για να ξέρετε, ο Κώστας Καραμανλής ή Βούδας της Ραφήνας είναι έξαλλος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όλο το κυβερνητικό σύστημα που τον άδειασε και του επιτέθηκε με κάθε τρόπο μετά τις περίφημες δηλώσεις του στα Ανώγεια της Κρήτης!

Κύκλοι πολύ κοντά στον πρώην Πρόεδρο της ΝΔ και πρωθυπουργό της χώρας λένε εμφατικά και κατηγορηματικά ότι την δεύτερη φορά που ο Κυριάκος θα τον αδειάσει ξανά, ο Κωστάκης δεν θα του την χαρίσει …

Ήδη ο Βούδας της Ραφήνας «κλείνει το μάτι» στον «Πρώτο τη τάξει» διάδοχο και μνηστήρα για την ηγεσία της ΝΔ στην μετά Κούλη εποχή, με αποτέλεσμα όλο το μπλοκ των «Καραμανλικών» να έχουν ενταχθεί στη νέα ισχυρή ομάδα του «καθώς πρέπει» αστού δελφίνου!

Την ίδια ώρα, ο Κώστας Καραμανλής, που βλέπει στον εαυτό του τον ρόλο του Σωτήρα Κοινής Αποδοχής σε μελλοντική κυβέρνηση συνεργασίας, φλερτάρει με τον Αντώνη Σαμαρά με τον οποίο επιδιώκει να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή, ενώ διατηρεί πάντα άριστες διαχρονικές φιλικές σχέσεις με τον Αλέξη Τσίπρα!

 

 

Πηγή

Προβολές : 640


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα