Την ώρα που έρχεται ο Ερντογάν, ο  Στρίγκας, ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ανοίγει τον δρόμο στον Μητσοτάκη, για ΕΟΖ ΘΡΑΚΗΣ και ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!!

Την ώρα που έρχεται ο Ερντογάν, ο Στρίγκας, ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ανοίγει τον δρόμο στον Μητσοτάκη, για ΕΟΖ ΘΡΑΚΗΣ και ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 Δεκεμβρίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:477
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω, οργίζομαι και … αναρωτιέμαι: ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΡΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ;;;

Ο… Σπαρτιάτης που προτείνει κινέζικους μισθούς για τους Έλληνες!

Πού είσαι ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ βρε Λιάκουρα;;;
Αυτός που πρότεινες στους ΗΛΙΘΙΟΥΣ να ψηφίσουν, προτείνει ΕΟΖ στη Θράκη, και μισθούς ΠΕΙΝΑΣ…
Ότι δηλαδή είχε προτείνει η Ντόρα ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ και έχει προγραμματίσει να υλοποιήσει ο υιός Μητσοτάκης!!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΙΓΚΑ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!
ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ;;
Δεν γνωρίζεις Βασιλάκη τι εστί ΕΟΖ;;;
Διάβασε για να μαθαίνεις, εδώ… δες και τις φωτογραφίες από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, και… άντε παιδάκι μου να σερβίρεις κανέναν καφέ, γιατί μόνο γι αυτό είσαι καλός…
Όσο για τους μισθούς της ΠΕΙΝΑΣ, ας ξεκινήσουμε από τους δικούς σας μισθούς… τους ΒΟΛΕΥτικούς…
ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΙΣΑΞΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ… 
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Συμφωνούν και οι ΒΟΛευτές σου μ’ αυτά που προτείνεις;;;

Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, κ. Βασίλης Στίγκας, πρότεινε στη Βουλή να μετατραπεί ο Έβρος σε Ειδική Οικονομική Ζώνη (ΕΟΖ), κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι θα πάμε σε κινεζικοποίηση των μισθών.

Προσποιούμαστε ότι δεν το ακούσαμε ούτε αυτό ούτε και πολλά άλλα που εκστομίζει από του βήματος του Κοινοβουλίου.

Το ότι η «πρόταση» του, αναμένεται να είναι και επίσημη πολιτική Μητσοτάκη έπειτα από απαίτηση του Ερντογάν, είναι τουλάχιστον εξοργιστικό…

 

Πηγή

Προβολές : 477


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα