Της π@$τάνας το κάγκελο με τη γνωμάτευση Ντογιάκου... ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ... ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ...

Της π@$τάνας το κάγκελο με τη γνωμάτευση Ντογιάκου... ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ... ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ...

13 Ιανουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:212
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω παρακατούλια…

 

Νευρική κρίση προκαλεί στον ΣΥΡΙΖΑ η γνωμάτευση Ντογιάκου για τις αρμοδιότητες της ΑΔΑΕ και τις ποινικές συνέπειες που πρόκειται να αντιμετωπίσουν όσοι δημοσιοποιούν προϊόντα υποκλοπών.

Την ίδια ώρα ο Κυριάκος Βελόπουλος αποκλείει το ενδεχόμενο να ψηφίσει η «Ελληνική Λύση» στη Βουλή την πρόταση της κυβέρνησης για την αλλαγή δύο μελών της ΑΔΑΕ με αποτέλεσμα να μπλοκάρει η διαδικασία!

 

Νευρική κρίση προκαλεί στον ΣΥΡΙΖΑ η γνωμάτευση Ντογιάκου για τις αρμοδιότητες της ΑΔΑΕ

 

Το βρώμικο πολιτικό παρελθόν και παρόν του Βελόπουλου, τον εντάσσει στα δεκανίκια του Μητσοτάκη… άλλωστε και η προέλευσή του, μέσα από άλλο δεκανίκι του Μητσοτακαίικου είναι… αυτό του Καρατζαφύρερ…

Θα παιχτεί… που@#ια…
Και δεν θα είναι η πρώτη φορά…
Το δεκανίκι του Βελόπουλου, θα δώσει στον Μητσοτάκη τη δυνατότητα να “κερδίσει” την εκπαραθύρωση του Χρήστου Ράμμου της ΑΔΑΕ και στο δεκανίκι του τον “Παναθηναϊκάκια”, να γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του την νομική και συνταγματική αντάρα που ξεσήκωσε με την κατάπτυστη απόφασή του…
Καλλιόπη Σουφλή

Νευρική κρίση προκάλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ η γνωμάτευση Ντογιάκου για τις αρμοδιότητες της ΑΔΑΕ και τις ποινικές συνέπειες που πρόκειται να αντιμετωπίσουν όσοι δημοσιοποιούν προϊόντα υποκλοπών.

Το παπατζιλίκι του Τσίπρα που ζήτησε να πάνε να τον συλλάβουν αποκαλύπτει τον πανικό της Κουμουνδούρου.

Γιατί η γνωμάτευση Ντογιάκου καθιστά αποτρεπτική τη δημοσιοποίηση αποσπασματικών συνομιλιών που προέρχονται από υποκλοπές.

Η εξέλιξη αυτή ακυρώνει το βρόμικο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να διαρρεύσει συνομιλίες που αφορούν την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων.

Η συναίνεση Βελόπουλου

 

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σας ενημερώνω εγκύρως, ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος σε συνομιλία που είχε με στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού απέκλεισε το ενδεχόμενο να ψηφίσει η «Ελληνική Λύση» στη Βουλή την πρόταση της κυβέρνησης για την αλλαγή δύο μελών της ΑΔΑΕ.

Δεν αποκλείεται όμως ο Βελόπουλος να προτείνει ο ίδιος δύο νέα πρόσωπα, ζητώντας από την κυβέρνηση να τα ψηφίσει.

Σε κάθε περίπτωση χωρίς τη δική του συναίνεση δεν υπάρχει ενδεχόμενο να αντικατασταθούν τα δύο μέλη της ΑΔΑΕ η θητεία των οποίων έχει ολοκληρωθεί.

 

Πηγή

Προβολές : 212


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα