Τη δίωξη του Φάουτσι ζητά ο Έλον Μασκ – Λευκός Οίκος: Επικίνδυνες και αηδιαστικές δηλώσεις

Τη δίωξη του Φάουτσι ζητά ο Έλον Μασκ – Λευκός Οίκος: Επικίνδυνες και αηδιαστικές δηλώσεις

13 Δεκεμβρίου, 2022 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:407
Μοίρασέ το

 

Ο Μασκ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ζήτησε μέσω Twitter τη δίωξη του Φάουτσι.

Τη δίωξη του Φάουτσι ζητά ο Έλον Μασκ - Λευκός Οίκος: Επικίνδυνες και αηδιαστικές δηλώσεις

Θέλετε να το πιάσουμε πάλι απ’ την αρχή;;;

Ας το πιάσουμε λοιπόν…

Ο Έλον Μάσκ, είναι ένα ακόμα πιόνι του ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA…

Ο Φάουτσι, επίσης ένα πιόνι του ίδιου Συστήματος… που πλέον το Σύστημα, δεν το έχει ανάγκη… και γι αυτό έβαλαν τον ψυχοπαθή αλκοολικό μογγόλο, να καταφερθεί εναντίον του…

Και ο Τράμπ, του ιδίου Συστήματος είναι όπως και ο Μπάιντεν…

Αν ο Τράμπ ήταν εκτός Συστήματος, θα είχε απολύσει τον σατανιστή Φάουτσι…

Πάμε παρακάτω…

Γιατί ο Φάουτσι, ΤΩΡΑ αποκαλύπτει πως απειλούν τη ζωή του;;;

Μα γιατί κατάλαβε πως του την έχουν στημένη να τον τελειώσουν…

Καλό θα ήταν να ξαναδιαβάσετε τα πρωτόΚΩΛΑ της Σιών…

ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ… ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ… και δικά τους “όντα” θα πάρουν τη θέση τους…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Γι αυτούς που ακόμα πιστεύουν σε Μάσκ, Τράμπ, Πούτιν και λοιπούς “σωτήρες”, τους συμβουλεύω να πάνε σε ψυχίατρο  να τους γράψει χάπια για την ψυχοπάθεια…

Τη δίωξη του επικεφαλής λοιμωξιολόγου των ΗΠΑ, Άντονι Φάουτσι, για τους χειρισμούς του στην πανδημία, ζήτησε ο μεγιστάνας και νέο «αφεντικό» του Twitter, Έλον Μασκ, προκαλώντας «σεισμό» στα social media, αλλά και την οργισμένη αντίδραση του Λευκού Οίκου.

 

Ο Μασκ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ζήτησε μέσω Twitter τη δίωξη του Φάουτσι.  Καθώς το tweet έγινε viral, ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter και της εταιρείας κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla απάντησε στη δική του ανάρτηση, προσθέτοντας: “Η αλήθεια έχει απήχηση”.

Οργισμένη αντίδραση από τον Λευκό Οίκο

 

Όπως μεταδίδει το Reuters, οργισμένη ήταν η αντίδραση του Λευκού Οίκου στις δηλώσεις του ιδρυτή της Tesla.

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν – Πιερ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι αηδιαστικές και έχουν πάρει διαζύγιο από την πραγματικότητα, και θα συνεχίσουμε να είμαστε πολύ σαφείς γι’ αυτό».

Η ίδια εξήρε τους χειρισμούς του Φάουτσι σε κρίσεις δημόσιας υγείας, συμπεριλαμβανομένης της πανδημίας.

O Φάουτσι δέχεται απειλές κατά της ζωής του

 

Ο Φάουτσι ο οποίος δήλωσε ότι σχεδίαζε να αποσυρθεί τον Δεκέμβριο ως κορυφαίος ιατρικός σύμβουλος του προέδρου Τζο Μπάιντεν και κορυφαίος αξιωματούχος των ΗΠΑ για τις μολυσματικές ασθένειες, έχει ασχοληθεί με τα ακανθώδη ζητήματα γύρω από τις κρίσεις υγείας, από το HIV/AIDS έως τη γρίπη των πτηνών και τον Έμπολα.

Ο βετεράνος ανοσολόγος έχει διατελέσει σύμβουλος επτά προέδρων των ΗΠΑ, αρχής γενομένης από τον Ρεπουμπλικανό Ρόναλντ Ρίγκαν και έχει πάνω από 50 χρόνια δημόσιας υπηρεσίας.

Αλλά ήταν ο χειρισμός του COVID – και οι ωμές εκτιμήσεις του από το βήμα του Λευκού Οίκου ότι οι Αμερικανοί έπρεπε να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους ενόψει της πανδημίας – που τον έκαναν ήρωα για τους υποστηρικτές της δημόσιας υγείας, ενώ υπηρετούσε υπό τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέχουν την πρώτη θέση στον κόσμο σε καταγεγραμμένους θανάτους από COVID-19 με περισσότερους από ένα εκατομμύριο.

Ο Φάουτσι έχει πει ότι έχει αντιμετωπίσει απειλές κατά της ζωής του.

Υπέμεινε επικρίσεις από τον Τραμπ και από διάφορους συντηρητικούς που αντιτάχθηκαν σε δικλείδες ασφαλείας, όπως ο εμβολιασμός, η κοινωνική αποστασιοποίηση και η συγκάλυψη, τις οποίες υποστήριξε για να προσπαθήσει να περιορίσει τη θανατηφόρα δράση της πανδημίας.

 

Πηγή

Προβολές : 407


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα