Τιμολόγια ρεύματος: έγχρωμη ληστεία   … ή πως με την παραπλάνηση των χρωμάτων μάς αποσπούν την προσοχή από τη ληστεία που διαπράττεται εις βάρος μας αλλά και από το τεράστιο σκάνδαλο που εξελίσσεται στην ενέργεια.

Τιμολόγια ρεύματος: έγχρωμη ληστεία … ή πως με την παραπλάνηση των χρωμάτων μάς αποσπούν την προσοχή από τη ληστεία που διαπράττεται εις βάρος μας αλλά και από το τεράστιο σκάνδαλο που εξελίσσεται στην ενέργεια.

14 Δεκεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:353
Μοίρασέ το

 

Και η τραγική ειρωνεία είναι ότι πληρώνουμε για κάτι που θα έπρεπε να είναι ΔΩΡΕΑΝ αφού η Ελλάδα διαθέτει λιγνίτη για τουλάχιστον τα επόμενα 50 χρόνια.

 

Είμαστε τόσο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΟΣ, που δεν μπορούμε να δούμε ούτε το συμφέρον μας ως έθνους…

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ…

ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ…

ΟΣΟ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ…

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

τιμολόγια ρεύματος: έγχρωμη ληστεία
… ή πως με την παραπλάνηση των χρωμάτων μάς αποσπούν την προσοχή από τη ληστεία που διαπράττεται εις βάρος μας αλλά και από το τεράστιο σκάνδαλο που εξελίσσεται στην ενέργεια.
Και η τραγική ειρωνεία είναι ότι πληρώνουμε για κάτι που θα έπρεπε να είναι ΔΩΡΕΑΝ αφού η Ελλάδα διαθέτει λιγνίτη για τουλάχιστον τα επόμενα 50 χρόνια.
Όμως ο λιγνίτης δαιμονοποιήθηκε για να τρέξει η νεοταξική ατζέντα της ενεργειακής ένδειας, του περιορισμού και της εξάρτησης/ελέγχου από το καθεστώς που θέλουν να μας επιβάλλουν.
Η Ελλάδα (όντας το μέγιστο πειραματόζωο σε αυτή την ατζέντα) ήταν η πρώτη που ορίστηκε να κλείσει τα λιγνιτικά εργοστάσια παραγωγής ρεύματος την ίδια στιγμή που όλες οι άλλες χώρες τα λειτουργούν κανονικά.
Έτσι φτάσαμε στην απόλυτη παράνοια να εγκαταλείψουμε το δικό μας πλούτο (λιγνίτη) και να παράγουμε ρεύμα από πανάκριβο φυσικό αέριο, να εγκαθιστούμε κατ’ εντολήν ΕΕ τις απόλυτα αναποτελεσματικές, άχρηστες και καταστροφικές για το φυσικό τοπίο και το περιβάλλον ΒΑΠΕ (Βιομηχανικές Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας) και το πλέον προκλητικό να εισάγουμε λιγνιτικό ρεύμα από γειτονικές χώρες.
Μια επιπλέον αθλιότητα που μας επέβαλαν είναι το χρηματιστήριο ενέργειας στο οποίο δραστηριοποιούνται οι παρασιτικοί κρατικοδίαιτοι δήθεν «επιχειρηματίες» και κερδοσκοπούν εις βάρος μας (έχοντας αποκομίσει δισεκατομμύρια ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια με τις τεχνητά υπέρογκες αυξήσεις του ρεύματος).
Ενώ όλο το σχέδιο συντονίζεται κεντρικά από το νεοταξικό καθεστώς ώστε μέσω των «έξυπνων» μετρητών και του ψηφιακού χρήματος να επιβάλλει στον πολίτη τον περιορισμό μέχρι στέρησης της ενέργειας και τον απόλυτο έλεγχο στην κατανάλωσή της με βάση τα απατηλό και αντί-επιστημονικό «αποτύπωμα άνθρακα» (ως αναγκαιότητα αντιμετώπισης της δήθεν κλιματικής κρίσης).
Όλα λοιπόν γίνονται για τη σταδιακή αλλαγή της συμπεριφοράς μας και την εξοικείωση και συμμόρφωσή μας με μια νέα ενεργειακή «κανονικότητα» όπου το ρεύμα από δημόσιο αγαθό θα έχει γίνει πλέον πολυτέλεια για λίγους.
Και αφού αυτοί το πάνε εκεί εμείς πρέπει να το πάμε στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση: καμία συμμόρφωση με το σχέδιο τους. Άρνηση ακόμα και να συζητάμε την γελοιότητα των χρωματιστών τιμολογίων (όπου το μεγαλύτερο μέρος του λογαριασμού δεν αφορά την κατανάλωση ρεύματος αλλά επιδοτεί οικονομικά και ιδεολογικά όλο αυτό τον εγκληματικό κατήφορο στον ολοκληρωτισμό με την απάτη της «πράσινης» ενέργειας).
Επιπλέον, μια διαρκής και γενικευμένη απαίτηση να ξανα-ανοίξουν τα λιγνιτικά εργοστάσια που κλείσανε και το ρεύμα να είναι ελληνικό και ΔΩΡΕΑΝ ή σε χαμηλή τιμή.
Και τέλος, να κλείσει το χρηματιστήριο ενέργειας (και να ελεγχθεί η κερδοσκοπία των εμπλεκόμενων – πολιτικών και εταιρειών), να παγώσει οριστικά κάθε εγκατάσταση νέων ΒΑΠΕ και να σταματήσουν οι εισαγωγές ρεύματος.

Πηγή

Προβολές : 353


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα