ΤΙΣ ΕΡΙΝΥΕΣ ΚΑΛΩ ΤΙΣ ΑΡΧΕΓΟΝΕΣ

ΤΙΣ ΕΡΙΝΥΕΣ ΚΑΛΩ ΤΙΣ ΑΡΧΕΓΟΝΕΣ

17 Μαΐου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:315
Μοίρασέ το

 

Μετά την προδοσία της Μακεδονίας μας και το ξεπούλημα του ονόματος, για να μπορούν στην συνέχεια να απαιτήσουν και το ιερό της έδαφος, με σκοπό την δημιουργία ενός κράτους μορφώματος για να ικανοποιήσουν το Βαβυλωνειακό τους Ιερατείο. Ετοιμάζονται να παραδώσουν και το μισό Αιγαίο στους μογγόλους του Αφγανού Ερντογάν.

Πως τολμάνε να σκεφτούν και μόνο να διαπράξουν τέτοιο έγκλημα;;

ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ, ΜΕ ΜΙΑ ΠΥΓΜΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΟΠΛΟ, ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, (και όχι συλλαλητήρια του κώλου), ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ…

Διαφορετικά, θα πουληθεί ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…

Ακούστε μάγκες: Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΙΜΑ…ΟΧΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ.

Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ, Ή ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ… ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΤΙΣ ΕΡΙΝΥΕΣ ΚΑΛΩ ΤΙΣ ΑΡΧΕΓΟΝΕΣ

Επειδή οι Δεκανοί του Σύμπαντος είναι με τους Ελεύθερους Έλληνες, και πάντα ακούνε τις επικλήσεις τους, έφτασε ο καιρός που πάλι θα πρέπει να βάλουν το χέρι τους να απαλλαγούμε από όλους αυτούς τους βόθρους και τα πληρωμένα όρθια σκατά που καταληστεύουν και ξεπουλάνε εδώ και αιώνες την πατρίδα μας.

Μετά την προδοσία της Μακεδονίας μας και το ξεπούλημα του ονόματος, για να μπορούν στην συνέχεια να απαιτήσουν και το ιερό της έδαφος, με σκοπό την δημιουργία ενός κράτους μορφώματος για να ικανοποιήσουν το Βαβυλωνειακό τους Ιερατείο. Ετοιμάζονται να παραδώσουν και το μισό Αιγαίο στους μογγόλους του Αφγανού Ερντογάν. Πως τολμάνε να σκεφτούν και μόνο να διαπράξουν τέτοιο έγκλημα;;

 

Όχι ρε λαμόγια δεν θα προδώσουμε το Ελληνικό αίμα που χύθηκε τόσους αιώνες, δεν θα φτύσουμε πάνω στους τάφους των ηρωικών στρατιωτών μας που πολέμησαν και έχυσαν το αίμα τους για να ελευθερωθεί η πατρίδα μας, για να έρχεστε τώρα εσείς δίχως ντροπή να θέλετε να τα παραδώσετε αμαχητί στον εχθρό.

Τον Αχιλλέα για αυτό τον δολοφόνησαν διότι και τότε στον τότε Τρωικό πόλεμο , ακριβώς τα ίδια έλεγε, και φώναζε  στο στρατόπεδο του επείσακτου (=ξενόφερτος σαν τα λαμόγια που μας κυβερνούν) καθάρματος του Αγαμέμνονα.

Δεν θα μας ξανα προδώσετε με τον χειρότερο τρόπο ΤΕΛΟΣ λαμόγια.

Από εδώ και στο έξεις, πιάνουν δουλειά οι Ερινύες, και αυτές οι κοπελιές είναι λιγάκι “άγριες”.

Οι Ερινύες παίρνουν “εντολές” από αυτό το Αιθερικό Κέντρο, το κευρανογόνο πεδίο του Σύμπαντος.

Είναι η “ΆΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ” της Συμπαντικής Αστυνομίας….που “τσιμπάει” τους παραβάτες.

Κλῦτε, θεαὶ πάντιμοι, ἐρίβρομοι, εὐάστειραι, Τισιφόνη τε καὶ Ἀλληκτὼ καὶ δῖα Μέγαιρα· νυκτέριαι, μυχίοις ὑπὸ κεύθεσιν οἰκί᾽ ἔχουσαι ἄντρωι ἐν ἠερόεντι παρὰ Στυγὸς ἱερὸν ὕδωρ, οὐχ ὁσίαις βουλαῖσι βροτῶν κεκοτημέναι αἰεί, λυσσήρεις, ἀγέρωχοι, ἐπευάζουσαι ἀνάγκαις, θηρόπεπλοι, τιμωροί, ἐρισθενέες, βαρυαλγεῖς, Ἀίδεω χθόνιαι, φοβεραὶ κόραι, αἰολόμορφοι, ἠέριαι, ἀφανεῖς, ὠκυδρόμοι ὥστε νόημα· οὔτε γὰρ ἠελίου ταχιναὶ φλόγες οὔτε σελήνης καὶ σοφίης ἀρετῆς τε καὶ ἐργασίμου θρασύτητος  εὔχαρι οὔτε βίου λιπαρᾶς περικαλλέος ἥβης ὑμῶν χωρὶς ἐγείρει ἐυφροσύνας βιότοιο· ἀλλ᾽ αἰεὶ θνητῶν πάντων ἐπ᾽ ἀπείρονα φῦλα ὄμμα Δίκης ἐφορᾶτε, δικασπόλοι αἰὲν ἐοῦσαι. ἀλλά, θεαὶ Μοῖραι, ὀφιοπλόκαμοι, πολύμορφοι, πραΰνοον μετάθεσθε βίου μαλακόφρονα δόξαν.(Ορφικός Ύμνος Ερινύων)

 

Πηγή

Προβολές : 315


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα