ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ...

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ...

29 Ιουνίου, 2023 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:574
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και αναρωτιέμαι αν απευθύνεται σε … χαχόλους…

«Αποφάσισα να παραμερίσω για να περάσει το νέο κύμα του ΣΥΡΙΖΑ»

Δηλώσεις στο Ζάππειο Μέγαρο: «Ένα ταξίδι που άφησε αποτύπωμα στην Ιστορία» – «Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε έναν νέο κύκλο»

Ότι πει ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΑΣ… και μην εκπλήσσεστε…

Αν μπορούσε, δεν θα έφευγε ποτέ από την αρχηγεία του ΣΥΡΙΖΑ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΣ…

Πήρε όμως διαταγή από το ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ, να αποχωρήσει…και πρέπει να υποκύψει…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΩΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ…

ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ…

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην Κουμουνδούρου, ο Αλέξης Τσίπρας παραιτήθηκε από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και κάνει δηλώσεις στο Ζάππειογια το μέλλον του κόμματος μετά το οδυνηρό εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου.

«Είναι ορισμένες στιγμές που καλείσαι να πάρεις κρίσιμες αποφάσεις, να σταθείς απέναντι στην ιστορία, απέναντι σε όσους πορεύτηκες, σε όσους σε πίστεψαν, απέναντι στον εαυτό σου»

«Ξέρω καλά ότι Οι αποφάσεις μου έχουν επιπτώσεις και σε άλλους ανθρώπους».

«Η ανάγκη να εφεύρουμε έναν νέο ΣΥΡΙΖΑ» … Άμεση προτεραιότητα είναι ο «νέος ΣΥΡΙΖΑ» σε μια «διαδικασία βαθιάς ανανέωσης και επανίδρυσης».

«Αυτή τη διαδικασία θα ήταν υποκριτικό να την υπηρετώ μόνο με το λόγο μου …  Αποφάσισα να παραμερίσω για να περάσει το νέο κύμα του ΣΥΡΙΖΑ. Να προτείνω την εκλογή νέας ηγεσίας στο κόμμα. Δεν θα είμαι υποψήφιος»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας υπέβαλε ήδη την παραίτησή του ενώπιον των μελών του. Έφτασε στο Ζάππειο όπου και κάνει δηλώσεις.

Μάλιστα, ζήτησε να εκλέξει τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ η Κοινοβουλευτική Ομάδα για το μεταβατικό στάδιο μέχρι να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι αποφασισμένος να αλλάξει ριζικά τον ΣΥΡΙΖΑ, δημιουργώντας νέο κόμμα, μιμούμενος τους Ανδρέα Παπανδρέου και Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Το επικρατέστερο σενάριο είναι οι ριζικές αλλαγές στα πάντα, στο κόμμα από όνομα έως και πρόσωπα, καθώς και η ένταξή του στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές.
Όλα αυτά με δεδομένο ότι μέσα στους επομένους 11 μήνες το κόμμα έχει να δώσει τόσο τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών το φθινόπωρο όσο και την επόμενη άνοιξη τη μάχη των ευρωεκλογών.
Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να διεκδικήσει εκ νέου την αρχηγία στο επικείμενο συνέδριο το φθινόπωρο, ενώ το όνομα του Ευκλείδη Τσακαλώτου δεν αποτελεί μια άπιαστη επιλογή ανθυποψηφίου.

Πηγή

 

 

 

Προβολές : 574


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα