Τι άλλο θα διαβάσουμε...!!!!!!!!!!!!!!

Τι άλλο θα διαβάσουμε...!!!!!!!!!!!!!!

22 Δεκεμβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:420
Μοίρασέ το

 

 

Η Καλιφόρνια εγκρίνει το σχέδιο του Μπιλ Γκέιτς για να κάνει τους κατοίκους να πίνουν τα δικά τους περιττώματα

Η Καλιφόρνια εγκρίνει το σχέδιο Bill Gates για να αναγκάσει τους κατοίκους να πίνουν τα περιττώματά τους

Οι νομοθέτες της Καλιφόρνια ενέκριναν ένα νέο σχέδιο Bill Gates για να αναγκάσει τους κατοίκους να πίνουν τα περιττώματά τους ρίχνοντας λύματα πίσω στην παροχή πόσιμου νερού.

 

«Το Συμβούλιο Ελέγχου Υδατικών Πόρων της Πολιτείας της Καλιφόρνια ψήφισε για την έγκριση κανονισμών που θα εξορθολογίσουν την «άμεση επαναχρησιμοποίηση πόσιμου νερού» (DPR) – μια μέθοδο με την οποία τα καθαρισμένα λύματα απελευθερώνονται απευθείας σε ένα δημόσιο σύστημα ύδρευσης ή ακριβώς ανάντη από μια μονάδα επεξεργασίας»,  αναφέρει το The Hill.  .

«Η Καλιφόρνια εγκρίνει το επεξεργασμένο νερό για πόσιμο νερό. Πράσινη κόλαση του 21ου αιώνα, ερχόμαστε!». Ο Steve Milloy έγραψε στο X.

 

Το 100percentfedup.com αναφέρει: Περισσότερα από  το The Hill :

«Εργαζόμαστε πάνω σε αυτούς τους κανονισμούς για πάνω από 10 χρόνια τώρα, διασφαλίζοντας ότι είναι απολύτως προστατευτικοί για τη δημόσια υγεία», δήλωσε ο Darrin Polhemus, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος πόσιμου νερού του διοικητικού συμβουλίου, στην ακρόαση της Τρίτης.

Αυτή θα είναι επίσης δύσκολα η πρώτη περίπτωση επαναχρησιμοποίησης λυμάτων στην Καλιφόρνια.

Οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας στο Golden State και σε όλη τη χώρα εφαρμόζουν εδώ και καιρό την «έμμεση επαναχρησιμοποίηση πόσιμου», την έγχυση επεξεργασμένων λυμάτων σε περιβαλλοντικά αποθέματα – όπως υπόγειους υδροφόρους ορίζοντες ή λίμνες – πριν από την απόρριψή τους σε ένα δημόσιο σύστημα.

Σε αντίθεση με την έμμεση επαναχρησιμοποίηση πόσιμου, ωστόσο, το DPR δεν χρησιμοποιεί υπόγειο υδροφόρο ορίζοντα ή οποιοδήποτε είδος περιβαλλοντικού φραγμού αποθήκευσης.

Αντίθετα, η διαδικασία περιλαμβάνει είτε την αποστολή καθαρών λυμάτων απευθείας σε μια μονάδα επεξεργασίας είτε πρώτα την ανάμειξή τους με άλλες πηγές νερού – μια ηπιότερη εναλλακτική που είναι γνωστή ως “αύξηση ακατέργαστου νερού” – πριν γίνει αυτό.

«Οι νέοι κανόνες της Καλιφόρνιας θα επέτρεπαν – αλλά δεν απαιτούν – οι υπηρεσίες ύδρευσης να παίρνουν τα λύματα, να τα επεξεργάζονται και στη συνέχεια να τα επαναφέρουν στο σύστημα πόσιμου νερού. Η Καλιφόρνια θα ήταν απλώς η δεύτερη πολιτεία που θα το επέτρεπε αυτό, μετά το Κολοράντο», σημείωσε το  Associated Press  .

Το AP  αναφέρει:

Οι ρυθμιστικές αρχές χρειάστηκαν περισσότερα από 10 χρόνια για να αναπτύξουν αυτούς τους κανόνες, μια διαδικασία που περιλάμβανε πολλαπλές αναθεωρήσεις από ανεξάρτητες επιτροπές επιστημόνων. Ένας νόμος της πολιτείας απαιτούσε από το Συμβούλιο Ελέγχου Υδάτινων Πόρων της Καλιφόρνια να εγκρίνει αυτούς τους κανονισμούς έως τις 31 Δεκεμβρίου — μια προθεσμία που τηρήθηκε με λίγες μόνο ημέρες.

Η ψηφοφορία προαναγγέλθηκε από μερικούς από τους μεγαλύτερους οργανισμούς ύδρευσης της πολιτείας, οι οποίοι έχουν όλα σχέδια να κατασκευάσουν τεράστιες μονάδες ανακύκλωσης νερού τα επόμενα χρόνια.

 

Η Metropolitan Water District της Νότιας Καλιφόρνια, η οποία εξυπηρετεί 19 εκατομμύρια ανθρώπους, στοχεύει να παράγει έως και 150 εκατομμύρια γαλόνια (σχεδόν 570 εκατομμύρια λίτρα) την ημέρα τόσο άμεσου όσο και έμμεσου ανακυκλωμένου νερού. Ένα έργο στο Σαν Ντιέγκο στοχεύει να αντιπροσωπεύει σχεδόν το ήμισυ του νερού της πόλης μέχρι το 2035.

Οι υπηρεσίες ύδρευσης θα χρειαστούν δημόσια υποστήριξη για την ολοκλήρωση αυτών των έργων — πράγμα που σημαίνει να πειστούν οι πελάτες ότι όχι μόνο το ανακυκλωμένο νερό είναι ασφαλές για πόσιμο, αλλά δεν είναι και κακό.

Οι νέοι κανόνες της Καλιφόρνια απαιτούν την επεξεργασία των λυμάτων για όλα τα παθογόνα και τους ιούς, ακόμη και αν τα παθογόνα και οι ιοί δεν βρίσκονται στα λύματα.

Αυτό είναι διαφορετικό από τους κανονικούς κανόνες επεξεργασίας νερού, οι οποίοι απαιτούν θεραπεία μόνο για γνωστά παθογόνα, δήλωσε ο Darrin Polhemus, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος πόσιμου νερού για το Συμβούλιο Ελέγχου Υδάτινων Πόρων της Καλιφόρνια.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 420


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα