Τι έκαναν λέει;;;

Τι έκαναν λέει;;;

8 Αυγούστου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:641
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και αναρωτιέμαι αν πρέπει ν’ αρχίσω τα … γαλλικά μου…

Υπέκλεψαν την ψήφο του λαού και πρόδωσαν την εμπιστοσύνη του!

Το επιτελικό κράτος μετατρέπει τα πάντα σε εθνικές τραγωδίες

Τι γράφετε ρε γελοίοι;;;
Ποιά ψήφο υπέκλεψαν;
Ποιού λαού;;;
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ…
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΙΔΝΩΝ, ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΥΛΑΕΙ Η ΛΕΠΡΑ…
ΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ, ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ… ΠΟΡΔΕΣ… ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ… ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ…
ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΑΙΜΑ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ;;;

Η κυβέρνηση βρίσκεται σε ολοκληρωτική παρακμή, ενώ το διαβόητο «επιτελικό κράτος» αποδεικνύεται μάστιγα για την ζωή, την περιουσία, την αξιοπρέπεια των Ελλήνων και επικίνδυνο για την εθνική ασφάλεια και ακεραιότητα.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποπέμπει τον υπουργό προστασίας του πολίτη Νότη Μηταράκη με πρόσχημα ένα δημοσίευμα και έπειτα φεύγει για διακοπές. Εβδομάδες πριν την αποπομπή του, ο τέως υπουργός είχε συγκαλέσει σύσκεψη για την αθλητική βία, κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά στις διεθνείς συναντήσεις εντός ελληνικού εδάφους, λόγω του «προφίλ» των οπαδών. Εισέπραξε χλεύη και ειρωνεία.

Ο διάδοχος του, Γιάννης Οικονόμου, την ώρα που οι ορδές των ναζί Κροατών, Βόσνιων και Αλβανών εισέβαλαν στην Ελλάδα και ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης βρίσκεται στα αλβανικά κάτεργα, έχει την φαεινή ιδέα να συναντηθεί με τον Αλβανό υπουργό εσωτερικών!

Ο νέος υπουργός μετανάστευση Δημήτρης Καιρίδης, προκειμένου να απολογηθεί για το χάος και την ασύδοτη δράση των δουλεμπόρων, ομολογεί ότι η πρόσκαιρη μείωση των μεταναστευτικών ροών το 2021, ήταν αποτέλεσμα του κορονοϊού και όχι της κυβέρνησης!

Η ευρωπαΐκή εισαγγελία αποκαλύπτει ότι το περιβόητο επιτελικό κράτος οδήγησε ουσιαστικά δεκάδες Έλληνες στον θάνατο, καταδεικνύοντας ότι το έγκλημα των Τεμπών ήταν αποτέλεσμα της κυβερνητικής ολιγωρίας, καθώς γνώριζαν και όχι μόνο δεν έπραξαν, αλλά αντίθετα επιδόθηκαν σε ψεύδη για να συγκαλύψουν και να υποκλέψουν την ψήφο των Ελλήνων.

Όπως ακριβώς έγινε με την πανδημία, την οποία το επιτελικό κράτος μετέτρεψε σε εθνική τραγωδία, επικοινωνιακά όμως τα κυβερνητικά φερέφωνα παρουσίασαν τους 37.000 νεκρούς ως «επιτυχημένη διαχείριση»! Ενώ όσοι αμφισβήτησαν ανοιχτά, εξαρχής την πολιτική αντιμετώπισης της πανδημίας, παρουσιάστηκαν ως «ψεκασμένοι και συνωμοσιολόγοι»!

Τέλος, οι πυρκαγιές και η προαναγγελία εθνικού ακρωτηριασμού με πρόσχημα την καλη γειτονία με την δολοφονική Τουρκία επιβεβαιώνουν τον ολέθριο ρόλο του «επιτελικού κράτους» που κατάφερε να εξαπατήσει τους Έλληνες, να δολοφονήσει πολιτικά τους αντιπάλους και τώρα να προκαλεί την απόλυτη καταστροφή σε πατρίδα και κοινωνία.

Τα σημάδια παρακμής πάντως που παρουσιάζει το πρόσφατα θριαμβευτικά εγκαθιδρυμένο μέσω εκλογικής κυριαρχίας καθεστώς, παραπέμπει στην πτώση όλων των καθεστώτων που ασελγεί σαν πάνω στους λαούς τους. Προηγήθηκε η καλπάζουσα παρακμή. 

 

 

Πηγή

Προβολές : 641


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα