Τι βρώμικα παιχνίδια παίζονται σ’ αυτό ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ;;; Διαψεύδει το Σωματείο Εκδιδόμενων Προσώπων: «Στους οίκους ανοχής δεν βάζουμε ανήλικα»

Τι βρώμικα παιχνίδια παίζονται σ’ αυτό ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ;;; Διαψεύδει το Σωματείο Εκδιδόμενων Προσώπων: «Στους οίκους ανοχής δεν βάζουμε ανήλικα»

13 Οκτωβρίου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:963
Μοίρασέ το

 

«Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, στους οίκους ανοχής εργάζονται αποκλειστικά ενήλικοι άνθρωποι», δήλωσε η Έλλη Κανελλοπούλου.

 

 

 

 

Τι στο διάολο γίνεται εδώ;;;

Τι ρόλο παίζει το αριστερό “ανθρωποειδές”;;;
Γιατί παρουσιάστηκε ξαφνικά;
ΠΟΙΟΣ Ή ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ;;;
Καλλιόπη Σουφλή

Την αντίδραση της Προέδρου του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων, προκάλεσε η καταγγελία της γυναίκας που νωρίτερα σήμερα συστήθηκε στους δημοσιογράφους ως «Πρόεδρος εκδιδόμενων Γυναικών» καταγγέλλοντας ότι ο 53χρονος Ηλίας Μίχος πήγαινε στον οίκο ανοχής της στο Γκάζι τόσο μαζί με το 12χρονο παιδί όσο και με άλλα ανήλικα.

Η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος (ΣΕΠΕ) Ελλη Κανελλοπούλου, μιλώντας στο ThessToday.gr απάντησε  στις καταγγελίες της Κωνσταντίνας Καρατζιώτη:

«Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, δεν βάζουμε στα σπίτια μας ούτε ανήλικα αγόρια, ούτε ανήλικα κορίτσια», τόνισε διαχωρίζοντας τη θέση του ΣΕΠΕ από τα όσα υποστήριξε η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη.

«Αν είναι ποτέ δυνατόν. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, στους οίκους ανοχής εργάζονται αποκλειστικά ενήλικοι άνθρωποι. Αν κάποιοι -πόσο μάλλον η κα Καρατζιώτη- γνωρίζουν για τέτοια σοβαρά παραπτώματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, να πάνε να τα παραθέσουν στην αστυνομία. Όσοι εμπλέκονται με βιασμούς, να πάνε στα τάρταρα»,

«Εγώ είμαι εκπρόσωπος του Σωματείου από το 1999 και η συγκεκριμένη (η κα. Καρατζιώτη) δεν ήταν ποτέ μέλος. Κακώς το είπε, δεν έπρεπε να συνδέσει τους οίκους ανοχής που δουλεύουν νόμιμα με μια τόσο σοβαρή καταγγελία που σχετίζεται με βιασμό ανηλίκου. Είναι άλλο ο βιασμός, άλλο η συνεύρεση ενηλίκων με συναίνεση», συμπλήρωσε η κ. Κανελλοπούλου.

 

 

Πηγή

Προβολές : 963


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα