Τι δεν καταλαβαίνετε, μωρέ;;; ΜΗΠΩΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΦΛΩΡΟΣ...!!!;;;

Τι δεν καταλαβαίνετε, μωρέ;;; ΜΗΠΩΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΦΛΩΡΟΣ...!!!;;;

9 Σεπτεμβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:595
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω, οργίζομαι και τρέμω στην σκέψη πως…

 

Υδάτινη Αγχίαλος στο Στεφανοβίκειο! Ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού «πνίγηκαν» από την καταιγίδα

Το ΓΕΕΘΑ δεν έχει αναφέρει ούτε λέξη στα αμέτρητα ενημερωτικά δελτία που έχει δώσει αυτές τις ημέρες στη δημοσιότητα.

Ίδια τακτική και από τον Α/ΓΕΣ Α.Χουδελούδη, τον οποίο ο Α/ΓΕΕΘΑ θα ήθελε να είναι ο διάδοχος του.

Βέβαια ακόμη υπάρχουν σκέψεις για να μείνει και πέμπτο χρόνο ο κ.Φλώρος!

Προφανώς το Μαξίμου εκτιμά ιδιαίτερα τις «επιτυχίες» του και τον θεωρεί …αναντικατάστατο.

 

 

Μήπως είναι πλέον ολοφάνερο…;

ΜΗΠΩΣ Ο ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΦΛΩΡΟΣ, ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΤΑΝ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ…;;;

ΠΡΩΤΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ, ΜΕΤΑ Η ΑΓΧΙΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟ…;;

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΩΝ… ΑΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ…;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υδάτινη Αγχίαλος στο Στεφανοβίκειο! Ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού «πνίγηκαν» από την καταιγίδα

Στην Αγχίαλο «χτύπησε» η «πύρινη λαίλαπα» και μόνο από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα από τις εκρήξεις βομβών! Στο Στεφανοβίκειο του Βόλου «χτύπησε» η «υδάτινη λαίλαπα» με αποτέλεσμα ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού βρέθηκαν βυθισμένα στο νερό!

Το χειρότερο είναι ότι πλημμύρισαν και οι εγκαταστάσεις της βάσης όπου γίνεται η τεχνική υποστήριξη ελικοπτέρων! Και πανάκριβων ελικοπτέρων-υπερόπλων…

 

 Το νερό έχει φθάσει σχεδόν μέχρι το πιλοτήριο των ελικοπτέρων! 

Υπάρχει φωτογραφικό υλικό που επιβεβαιώνει 100% όσα αναφέρουμε.

Υπάρχει και βίντεο στο οποίο  φαίνεται το προσωπικό της μονάδας ηρωϊκά να απομακρύνει τα ελικόπτερα που σχεδόν πλέουν στο νερό!

Το ΓΕΕΘΑ δεν έχει αναφέρει ούτε λέξη στα αμέτρητα ενημερωτικά δελτία που έχει δώσει αυτές τις ημέρες στη δημοσιότητα. Ίδια τακτική και από τον Α/ΓΕΣ Α.Χουδελούδη, τον οποίο ο Α/ΓΕΕΘΑ θα ήθελε να είναι ο διάδοχος του. Βέβαια ακόμη υπάρχουν σκέψεις για να μείνει και πέμπτο χρόνο ο κ.Φλώρος! Προφανώς το Μαξίμου εκτιμά ιδιαίτερα τις «επιτυχίες» του και τον θεωρεί …αναντικατάστατο.

Η κακοκαιρία και η ένταση της είχε προβλεφθεί εγκαίρως και με ακρίβεια από τους μετεωρολόγους. Είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αντιμετωπιστούν -όσο είναι δυνατόν- προβλήματα, ειδικά στις εγκαταστάσεις συντήρησης; Όπως προκύπτει από το υλικό που έχει στη διάθεση του το militaire.gr όποια μέτρα κι αν είχαν ληφθεί δεν αποδείχτηκαν αποτελεσματικά.

Μετά από την Αγχίαλο, τώρα το Στεφανοβίκειο… Κάτι δεν πάει καλά…

Το θέμα με την πλημμύρα στο Στεφανοβίκειο θα είναι και το πρώτο θέμα της εφημερίδας Documento, αύριο Κυριακή.

 

 

Πηγή

Προβολές : 595


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα