Τι δουλειά έχει Ο ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ της κοντής κνίτισσας σε συναντήσεις με ξένους βασιλείς;;;

Τι δουλειά έχει Ο ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ της κοντής κνίτισσας σε συναντήσεις με ξένους βασιλείς;;;

31 Οκτωβρίου, 2022 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:809
Μοίρασέ το

 

«Ποιος, ποιος, ποιος, ο …Παύλος ο θεσμός» και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Τι δουλειά έχει ο κ. Παύλος Κοτσώνης να συνοδεύει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις επίσημες συνομιλίες της με ξένους αξιωματούχους;

 

 

Καλά ρε σιτεμένη συκιά, τσίπα πάνω σου δεν έχεις;

ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ, ΜΗΔΕΝ;;;

Για να γευτείς τα προνόμια της θέσης μιας εβραιοσιωνίστριας ΑΝΘΕΛΛΕΪΝΙΔΑΣ – ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ  ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ “ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ”, ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ;;;

Κι εσείς οι ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΑΝΑΡΧΙΔΟΙ ΠΩΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΕΝΑ “ΚΟΝΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ” ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ;;;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΡΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ;;;

ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΑΠΙΟ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ…

Ένα “ξεφτιλισμένο κομπλεξικό και μοχθηρό γύναιο” με όλη τη σημασία της λέξης είναι, που μισεί ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ…

Πού σε κατάντησαν Πατρίδα μου, Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, Η ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙΚΤΟ, ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ…

ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΑ… ΓΚΑ… ΓΚΑ… ΑΜΑΣ ΕΝΑ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΠΤΝΙ

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Κοιτάτε ωρέ πως καμαρώνει “ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ”, ανάμεσα σε έναν παιδοβιαστή και σε μια “ξεφτιλισμένη σιτεμένη συκιά”!!!

Επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας πραγματοποιεί από αύριο (31/10) το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας. Ως εδώ, όλα καλά. Να έρθουν οι άνθρωποι, να τους δούμε και να μας δούνε.

Μια ματιά, όμως, στο επίσημο πρόγραμμα των συναντήσεων και των επισκέψεών τους, όπως εμφανίζεται από την Προεδρία της Δημοκρατίας, κάπως μας ξένισε.

Διαβάζουμε λοιπόν ότι τo πρόγραμμα του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας στην Αθήνα θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου με την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και «στη συνέχεια θα μεταβούν στις 09.35 στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα λάβει χώρα η επίσημη Τελετή Υποδοχής, καθώς και η Τελετή παρασημοφόρησης του Βασιλιά και της Βασίλισσας της Ολλανδίας και της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ακολούθως, στις 09:45 θα πραγματοποιηθεί η κατ’ ιδίαν συνάντηση της Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, και του κυρίου Παύλου Κοτσώνη με τον Βασιλιά Γουλιέλμο-Αλέξανδρο και την Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας».

Ερώτηση: Τι δουλειά έχει ο κ. Παύλος Κοτσώνης να συνοδεύει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις επίσημες συνομιλίες της με ξένους αξιωματούχους; Απ’ ό,τι γνωρίζουμε, εκτός από το ότι είναι ο σύντροφος της Προέδρου, δεν διαθέτει καμμιά άλλη θεσμική ιδιότητα στην Ελληνική Πολιτεία.

Επίσης, απ’ ό,τι γνωρίζουμε, η Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας δεν είναι ούτε «συλλογικός», ούτε «οικογενειακός» θεσμός, έτσι ώστε να δικαιολογείται η παρουσία και η συμμετοχή σ’ αυτόν συγγενών, φίλων και λοιπών «περαστικών».

Μήπως έχουμε ξεφύγει;

 

ieidiseis.gr

 

Πηγή

Προβολές : 809


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα