Τι είναι τούτο πάλι;;; Υπουργοί (άρρενες) που πηδιούνται μεταξύ τους και με ιερωμένους... δημοσιογράφες που ερωτοτροπούν με τις ερωμένες τους, υπουργός που έχει παιδί με σύζυγο άλλου υπουργου και ο κερατάς δεν το ξέρει!!!!!!ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!

Τι είναι τούτο πάλι;;; Υπουργοί (άρρενες) που πηδιούνται μεταξύ τους και με ιερωμένους... δημοσιογράφες που ερωτοτροπούν με τις ερωμένες τους, υπουργός που έχει παιδί με σύζυγο άλλου υπουργου και ο κερατάς δεν το ξέρει!!!!!!ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!

14 Νοεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,170
Μοίρασέ το

 

 

«Πέφτουν κορμιά» από το περιεχόμενο των υποκλοπών: Μια σάπια πολιτική τάξη και πολιτικοί που τους «κρατάνε» από παντού!

Δυσοσμία από ανθρώπους «ανοικτούς» σε εκβιασμούς – Κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Δεν ξέρουμε αν η ΕΥΠ παρακολουθεί υπουργούς»!

Δεν αμφέβαλα ποτέ πως η εξουσία είναι διεφθαρμένη και διεστραμμένη… εδώ όμως τα πράγματα έχουν ξεπεράσει κάθε όριο…
Και επειδή όσα θα διαβάσετε παρακάτω πολύ φυσιολογικά θα σας προκαλέσουν αηδία και οργή, έχω να σημειώσω πως … αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές, όλος αυτός ο βόθρος που άνοιξε και βγαίνουν τα σκατά, είναι δουλειά των χαζαροσιωνιστών που κυβερνούν αθέατοι την Ελλάδα με μαριονέτες πολιτικούς και λοιπά πρόσωπα της εξουσίας, ΟΛΑ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΑ…
Να υπενθυμίσω όσα είχαν πει στα ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ πρωτόΚΩΛΑ οι σιωνιστές και μέσω της ΔΙΑΒΟΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ:
“ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΤΗ ΔΥΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩΜΑΕΙ”!!!
Κι εμείς, ανήκομεν εις την Δύση… έτσι δεν είχε πει ο πισωγλέντης “εθνάρχης”;;;
Λυπάμαι… δεν αντέχεται πλέον η μπόχα ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ…
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΣ…
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;;;
ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;;;
ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΙΜΗ;;;
ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΤΙΓΚΩ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΡΟΦΑΤΣΑ ΤΟΝ ΓΑΜΙΑ ΤΗΣ;;;
ΓΙΑΤΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΝΟΔΟΣ;;;
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Διαβάστε εδώ, για να αντιληφθείτε σε τι τραγική κατάσταση βρίσκεται όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας, και ποιοί ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ….

«Θα πέσουν κορμιά» από τις απομαγνητοφωνήσεις που έχουν ξεκινήσει και διαρρέουν όχι μόνο για το ποιους, αλλά και για το τι περιείχαν είχαν οι υποκλοπές σε επίπεδο προσωπικών στοιχείων-αμαρτημάτων των υπουργών και των ανθρώπων του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος από το Predator.

Έτσι από  τις ίδιες πηγές που δόθηκε στην δημοσιότητα οι πρώτες δύο λίστες με τους παρακολουθούμενου διαρρέουν στοιχεία για:

  • Κορυφαίο πολιτικό σε υπουργική θέση που έχει καταγραφεί να συνομιλεί με τον εραστή του, έναν πολύ γνωστό ιερωμένο.

 

  • Πολιτικό-βουλευτή που έχει συνάψει ερωτική σχέση και καταγράφεται να κάνει ζήλιες σε… δημοσιογράφο περιοχής Κολωνακίου, ο οποίος είναι γνωστός για την… αγάπη του προς το ίδιο φύλο

 

  • Βουλευτή και πολιτικό με βίλα σε κοσμοπολίτικο νησί που καταγράφεται να απευθύνεται με «γλυκόλογα» σε κορυφαίο γιατρό. Καθόλου παράξενο: Διατηρούν ερωτική σχέση 25 χρόνια όπως καταγράφεται από τις συνομιλίες τους.

 

  • Κορυφαίο υπουργό που καταγράφεται να απατά εκτός από την σύζυγό του και τις δύο ερωμένες του, με… άλλες δύο, μία μελαχρινή και μία ξανθιά με εντυπωσιακά «προσόντα».

 

  • Εξωκοινοβουλευτικό υπουργό να συνομιλεί με αγαπημένη του, μια παρουσιάστρια της τηλεόρασης η οποία… τυχαίνει να είναι παντρεμένη!

 

  • Γοητευτική φιλοκυβερνητική μεγαλοδημοσιογράφος που μιλά με την… ερωμένη της και… «λιώνουν» τα καλώδια από την φλόγα.

 

  • Υπουργό που έχει παιδί με ξανθιά γυναίκα άλλου συναδέλφου του που ο δεύτερος δεν το ξέρει ότι το παιδί είναι του πρώτου και νομίζει ότι το παιδί είναι δικό του. Ο πρώτος καταγράφεται να δηλώνει την αγωνία του για το μέλλον του παιδιού!

 

Και είμαστε ακόμα στην αρχή…

«Πέφτουν κορμιά» από το περιεχόμενο των υποκλοπών: Μια σάπια πολιτική τάξη και πολιτικοί που τους «κρατάνε» από παντού!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ρωτήθηκε αν η κυβέρνηση μπορεί να δεσμευθεί ότι τα πρόσωπα που συγκαταλέγονται στις λίστες των παράνομων παρακολουθήσεων δεν έχουν τεθεί σε διαδικασία νόμιμης επισύνδεσης από την ΕΥΠ και η απάντηση του «θα μείνει στην ιστορία»:

«Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δεν μπορούν να γνωρίζουν ποια πρόσωπα είναι σε νόμιμη επισύνδεση από την ΕΥΠ. Δεδομένου ότι ο πρωθυπουργός ενημερώνεται μόνο όταν υπάρχουν ευρήματα προς την κατεύθυνση αυτή.

Έχουμε απαντήσει πάρα πολλές φορές στο ερώτημα αυτό και σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν. Από την άλλη αυτό που η κυβέρνηση κατηγορηματικά επαναλαμβάνει είναι δεν υπάρχει καμία κρατική αρχή ασφαλείας που να χρησιμοποιεί κακόβουλα λογισμικά»!

 

 

Πηγή

Προβολές : 2,170


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα