Τι είναι το «The Black Eye Club»;

Τι είναι το «The Black Eye Club»;

3 Φεβρουαρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,446
Μοίρασέ το

 

«Η συγγραφέας και παρουσιάστρια του διαδικτυακού ραδιοφώνου Sherry Shriner – η οποία έγραψε το βιβλίο Interview With The Devil, στο οποίο ισχυριζόταν ότι συνομιλούσε με τον Lucifer… και αναφέρθηκε στη σχέση μεταξύ αυτών των μαύρων ματιών και της «απολέπισης της ψυχής», όπως το ονόμασε.

Σύμφωνα με την Shriner, κυβερνητικοί ηγέτες, άνθρωποι στην τηλεόραση με τις δικές τους εκπομπές και εκατοντάδες διάσημοι έχουν πουλήσει την ψυχή τους στον Σατανά.

«Δεν μπορείτε να είστε στην τηλεόραση πια, χωρίς να υπογράψετε αυτή τη συμφωνία. Η παράξενη επανάληψη με μώλωπες στο πρόσωπο πολιτικών και διασήμων είχε ως αποτέλεσμα εικασίες ότι οι ψυχές τους έχουν αντικατασταθεί σε ένα σατανικό τελετουργικό που ονομάζεται «απολέπισης της ψυχής», είπε.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Τι είναι το «The Black Eye Club»;

Το The Black Eye Club αναφέρεται σε έναν αυξανόμενο αριθμό πολιτικών, διασημοτήτων, επιχειρηματιών της ελίτ και αρχηγών κρατών που εμφανίστηκαν ξαφνικά και μυστηριωδώς με ένα μάυρο μάτι. Αν και μερικοί από αυτούς έχουν υποστεί το τραύμα στο δεξί τους μάτι, η πλειοψηφία αυτών συμβαίνει στο αριστερό.

Αυτά τα μαύρα μάτια των διασήμων που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μετά το 2000, θα μπορούσαν να είναι όλα μέρος κάποιας τελετουργίας των Illuminati, ή μέρος της εισόδου σε κάποιο κλαμπ τους, οι διάσημοι πρέπει να αποκτήσουν μαύρα μάτια και να φανούν δημόσια με αυτά, ποιος άραγε είναι ο λόγος;

Οι θεωρίες σχετικά με αυτό το παράξενο φαινόμενο είναι πολλές στο διαδίκτυο και κυμαίνονται από ένα τελετουργικό της μυστικής κοινωνίας που περιλαμβάνει το χτύπημα του συμμετέχοντος στο κεφάλι, έως μια μορφή τιμωρίας που χρησιμοποιείται ως ένα είδος ελέγχου και ισορροπίας στις μεταξύ τους κοινωνίες.

Σοβαρά, αυτό δεν είναι λίγο περίεργο. Το να βλέπεις όλους από τον Βλαντιμίρ Πούτιν τον Μπαράκ Ομπάμα και τον Πάπα να έχουν μαύρα μάτια.

Μια άλλη θεωρία υποστηρίζει ότι το φαινόμενο δεν είναι τίποτα άλλο από τη βιομηχανία του θεάματος που κεφαλαιοποιεί την πρόσφατη διαφώτιση του κοινού με την δήθεν ύπαρξη των Illuminati. Αλλά αν υποθέσουμε ότι αυτό είναι μάρκετινγκ, σημαίνει ότι η βιομηχανία του θεάματος χρησιμοποιεί όντως αποκρυφιστικές τελετουργίες για να χειραγωγήσει τους ανθρώπους σε συγκεκριμένη συμπεριφορά και συνείδηση. Το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail:

«Έχει προκύψει μια παράξενη θεωρία συνωμοσίας που υποδηλώνει ότι οι διασημότητες που βλέπονται να φορούν μαύρο αριστερό μάτι είναι μέρος των Illuminati.

Elizabeth Hurley, Boy George και Robert Downey Jnr. συγκαταλέγονται στους A-listers που έχουν φωτογραφηθεί με μώλωπες στην περιοχή των ματιών τα τελευταία χρόνια.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, μαζί με τον Πάπα, τον Πρίγκιπα Φίλιππο και τον Πρίγκιπα Άντριου, έχουν επίσης φωτογραφηθεί με μαύρα μάτια.

Σύμφωνα με ορισμένους θεωρητικούς συνωμοσίας, το μαύρο αριστερό μάτι είναι μέρος μιας λατρείας ή τελετουργίας μύησης υψηλού επιπέδου «Illuminati» κατά τη διάρκεια της οποίας ο ενεχυραστής είναι

Τι ακριβώς είναι το «The Black Eye Club» και γιατί αποτελούν μέρος του τόσες πολλές διασημότητες;

«Η συγγραφέας και παρουσιάστρια του διαδικτυακού ραδιοφώνου Sherry Shriner – η οποία έγραψε το βιβλίο Interview With The Devil, στο οποίο ισχυριζόταν ότι συνομιλούσε με τον Lucifer… και αναφέρθηκε στη σχέση μεταξύ αυτών των μαύρων ματιών και της «απολέπισης της ψυχής», όπως το ονόμασε.

Σύμφωνα με την Shriner, κυβερνητικοί ηγέτες, άνθρωποι στην τηλεόραση με τις δικές τους εκπομπές και εκατοντάδες διάσημοι έχουν πουλήσει την ψυχή τους στον Σατανά.

«Δεν μπορείτε να είστε στην τηλεόραση πια, χωρίς να υπογράψετε αυτή τη συμφωνία. Η παράξενη επανάληψη με μώλωπες στο πρόσωπο πολιτικών και διασήμων είχε ως αποτέλεσμα εικασίες ότι οι ψυχές τους έχουν αντικατασταθεί σε ένα σατανικό τελετουργικό που ονομάζεται «απολέπισης της ψυχής», είπε.

Ακολουθεί μια λίστα προσώπων που έχουν εμφανιστεί δημόσια με μαυρισμένο μάτι:

Mitt Romney

27-28, 2021

Ισχυρισμός: «έπεσα, με έχασα τις αισθήσεις μου, αλλά τα πάω καλύτερα»

Jimmy Carter

6 Οκτωβρίου, 2019

Ισχυρισμός: Πτώση στο σπίτι του.

Bernie Sanders

Μάρτιος 2019

Ισχυρισμός: Χτύπησε στην πόρτα.

George Bush 

Ιανουάριος 2002

Επίσημη εξήγηση – λιποθύμησε και έπεσε από τον καναπέ και χτύπησε στο πάτωμα.

Harry Reid

2011

Επίσημη εξήγηση- Γλίστρησε και έπεσε ενώ έτρεχε στη βροχή.

2015

Επίσημη εξήγηση – Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές φήμες για το τι συνέβη, αλλά αυτό είναι πολύ απλό. Η γυναίκα μου και εγώ ήμασταν στο νέο μας σπίτι. Έκανα ασκήσεις που έκανα για πολλά χρόνια με αυτά τα μεγάλα λάστιχα και, ε, ένα από αυτά έσπασε και με γύρισε και έπεσα πάνω σε αυτά τα ντουλάπια και τραυμάτισα το μάτι μου.

John Kerry

2012

Επίσημη εξήγηση – Έπεσε ενώ έπαιζε χόκεϊ επί πάγου.

Prince Andrew

2017

Επίσημη Εξήγηση – Το παλάτι αρνήθηκε να σχολιάσει.

John McCain

Ιούλιος 2017

Επίσημη εξήγηση – Οι χειρουργοί της Mayo Clinic έβγαλαν έναν θρόμβο αίματος κατά τη διάρκεια «μιας ελάχιστα επεμβατικής κρανιοτομής με τομή φρυδιών»

Michael Noonan

Φεβρουάριος 2015

Επίσημη εξήγηση – Το Υπουργείο Οικονομικών δήλωσε ότι ο Noonan υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στα μάτια, αλλά αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες

Πρίγκιπας Φίλιππος 

Απρίλιος 2013

Επίσημη εξήγηση – ξύπνησε με μαύρο μάτι.

Φεβρουάριος 2015

Επίσημη Εξήγηση – ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΞΗΓΗΣΗ.

Πάπας Φραγκίσκος

Σεπτέμβριος 2017

Επίσημη εξήγηση – Χτύπησε το πρόσωπό του στο κινητό

Πάπας Βενέδικτος XVI

Οκτώβριος 2017

Ο Πάπας έπεσε..

Madonna

Απρίλιος 1998

«Έπαιζε peekaboo με το μωρό της, ντρέπομαι σχεδόν να σας το πω γιατί ακούγεται τόσο χαζό. Αλλά αυτό έγινε».Το κεφάλι του παιδιού χτύπησε στο κόκκαλο κάτω από το μάτι της.

Kanye West

Απρίλιος 2014

Επίσημη εξήγηση – Δέχτηκε μπουνιά σε παιχνίδι νοκ-άουτ μετά την έξοδο από ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Kelly Osbourne

Αυγουστος 2008

Επίσημη εξήγηση – Το περιεχόμενο του ντουλαπιού της έπεσε πάνω στο κεφάλι της.

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Δεκέμβριος 2012

Δεν έδωσε καμιά εξήγηση..

Ράιαν Γκόσλινγκ

Μάϊος 2009

Επίσημη εξήγηση – τον χτύπησε ο Χάρισον Φορντ καταλάθος ενώ γύριζε το Blade Runner.

Ρίτσαρντ Μπράνσον

Επίσημη εξήγηση – Έπεσε με το ποδήλατο, με αποτέλεσμα να πεταχτεί πάνω από το τιμόνι του.

Lady Gaga

Ιούνιος 2012

Επίσημη εξήγηση – Χτυπήθηκε στο πρόσωπο με κοντάρι κατά τη διάρκεια μιας παράστασης.

Γιάννης Στάμος

Μάϊος 2008

Επίσημη Εξήγηση – Ατύχημα στο Kickboxing

Justin Bieber

Ιανουάριος 2011

Τσακωμός

Στηβ Μπουσέμι

2001

Επίσημη εξήγηση – Καυγάς στο μπαρ

Ρις Γουίδερσπουν

Σεπτέμβριος 2011

Ατύχημα με το αυτοκίνητο

Τζέιμι Όλιβερ

Φεβρουάριος 2012

Επίσημη εξήγηση – Έπεσε από τις σκάλες στο σπίτι του.

Η ιδέα ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι συμμετέχουν σε ένα τελετουργικό δεν είναι καθόλου τραβηγμένη. Οι μυστικές κοινωνίες υπάρχουν και θα υπάρχουν εάν δεν γνωρίζετε ότι συμβαίνει αυτό, απλώς πηγαίνετε στην λειτουργία και παρακολουθήστε την να ξετυλίγεται.

 

 

Το βίντεο που διέρρευσε απο την τελετή «Cremation of Care» στο Bohemian Grove λάμβαναν μέρος οι ελιτ.

Πριν από αυτό, υπήρχε το τελετουργικό Skull and Bones.

Δεν είναι καν μυστικό ότι οι ελίτ από όλο τον κόσμο συμμετέχουν σε τελετουργίες και τελετές από την αρχή των εθνών-κρατών σε όλη την ιστορία, ωστόσο πιστεύουμε ότι στον σημερινό κόσμο κατά κάποιο τρόπο έχουν ξεφύγει από αυτή την πρακτική και το έχουν αντικαταστίσει από όρκους και δημόσιες τελετές. Ενώ αυτά τα πράγματα συμβαίνουν και τα βλέπουμε δημόσια. Εάν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι οι πρόεδροι εκλέγονται και δεν επιλέγονται, σας προτρέπω να κάνετε την έρευνά σας.

Έχει διατυπωθεί η θεωρία ότι τα μαύρα μάτια είναι αποτέλεσμα μιας εσωτερικής δομής εξουσίας. Επιταγές και ισολογισμοί. Προειδοποιήσεις ή ακόμη και τελετές μετάβασης μέσα σε αυτό που γενικά αναφέρεται ως Illuminati. Θα μπορούσε κανείς να χρησιμοποιήσει τον όρο παγκοσμιοποιητές.

Εκτός απο το Black Eye Club, υπάρχουν και άλλοι συμβολισμοί με το μάτι.

Τι γίνεται με όλους αυτούς που καλύπτουν το ένα μάτι και βρίσκονται στο χώρο της ψυχαγωγίας και στα μέσα ενημέρωσης;

Από τη μόδα, την τέχνη, τη μουσική, τα ρούχα και τις επιχειρήσεις. Το κάλυμμα του ενός ματιού έχει διεισδύσει σχεδόν σε όλο το μάρκετινγκ.

Εάν αυτό σας φαίνεται πολύ τραβηγμένο, μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν έχετε εκτεθεί ποτέ σε αυτό το υλικό. Μπορεί να είστε ένα από τα πολλά εκατοντάδες εκατομμύρια που έχουν κρατηθεί μακριά απο αυτήν την αρχαία αποκρυφιστική επιστήμη και πιστεύουν ότι είναι φαντασία. Είναι όμως δύσκολο να δεις τους τοίχους της φυλακής σου όταν η φυλακή σου έχει πλάτος χιλιάδες μίλια. Υπάρχουν πολλές φυλακές. Ψυχική φυλακή, πνευματική φυλακή, η φυλακή του φόβου και η φυλακή μιας πραγματικότητας που έχει κατασκευαστεί για σένα από τη γέννησή σου.

 

Πηγή http://www.sherryshriner.com/sherry/scalping.htm

 

Πηγή

Προβολές : 1,446


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα