Τι εννοεί ο ... ποιητής;;; Ποιός είναι “ο κοντός” και ποιός “ο νέος “εθνοσωτήρας”;;;

Τι εννοεί ο ... ποιητής;;; Ποιός είναι “ο κοντός” και ποιός “ο νέος “εθνοσωτήρας”;;;

12 Μαΐου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:875
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και αναφωνώ: Μα την αλήθεια, θα τρελαθούμε στο τέλος…

Έτσι εξηγούνται όλα με τις μαϊμού δημοσκοπήσεις!

Το νέο «πατριωτικό» κόμμα και το «σπρώξιμο» από τον «κοντό» εφοπλιστή με τα κακουργήματα στην πλάτη.

Το ραντεβού στην Βουλιαγμένη, η σακούλα με τα 50ευρα και οι υποσχέσεις για τις δίκες που έρχονται.

Παίδες, για βοηθήστε λίγο, ποιούς εννοεί ο ποιητής;
Ποιός είναι ο κοντός και ποιός ο εθνοσωτήρας;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Του Άρη Σπίνου

Είπαμε και εμείς να πάμε για καφέ σε ένα ωραίο παραλιακό μαγαζί που το βρέχει η Θάλασσα το μεσημέρι της Τετάρτης. Τι είδαν τα μάτια μου όμως ;

Σε ένα τραπέζι καθόταν ο γνωστός και μη εξαιρετέος υπόδικος «κοντός» εφοπλιστής με αρκετά κακουργήματα στην πλάτη να συνομιλεί με τον νέο «εθνοσωτήρα» που ξαφνικά οι δημοσκοπήσεις ανακάλυψαν ότι είναι ένα βήμα πριν πάρει… αυτοδυναμία!

Στην παρέα ήταν και ο δικηγόρος του υπόδικου μαζί με 2 συνεργάτες του που όπως διαπίστωσα αργότερα συμπεριλαμβάνονται και στο ψηφοδέλτιο του νέου «ηγέτη».

Έλεγα και εγώ βρε που βρίσκει λεφτά το παλικάρι και κάνει τον καμπόσο!

Έτσι εξηγούνται όλα.

Τώρα αν ρωτάτε γιατί ο δυστυχής «κοντός» εφοπλιστής αποφάσισε να ακουμπήσει τις μάρκες του σε κουτσό άλογο μάλλον η απάντηση θα πρέπει να δοθεί μέσα από τις υποσχέσεις για «πιασμένες» δίκες που τον αφορούν.

Οι σχέσεις του «ηγέτη» με 2 – 3 δικαστές είναι ξακουστές!

Στο τέλος βέβαια που θα κλαίει τα λεφτά όταν θα δει το βράδυ των εκλογών το κοντέρ να γράφει 0,3% θα είναι αργά.

 

 

Πηγή

Προβολές : 875


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα