Τι επιδιώκει η ΕΛΑΣ με την απρόκλητη βία στους διαδηλωτές; Αδιανόητη η κάλυψη της ηγεσίας στους τραμπούκους!

Τι επιδιώκει η ΕΛΑΣ με την απρόκλητη βία στους διαδηλωτές; Αδιανόητη η κάλυψη της ηγεσίας στους τραμπούκους!

17 Μαρτίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:469
Μοίρασέ το

 

Επικίνδυνα πλέον παιχνίδια με τη δημοκρατία και την ομαλότητα, με την ανοχή αν όχι με την καθοδήγηση του Μαξίμου!

Αδιανόητα πράγματα σε κράτος δικαίου.

Το ερώτημα είναι τι επιδιώκει η ηγεσία της οδού Κατεχάκη με αυτή τη στρατηγική της.

Θέλει τραυματίες, νεκρούς;

ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ… ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ…
ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΞ ΕΚ ΤΗΣ ΣΑΡΚΟΣ ΤΟΥΣ…
Όποτε το αντιληφθείτε δεν θα κατεβαίνετε απροετοίμαστοι στις διαδηλώσεις, σαν να πηγαίνετε σε καφέ…
Καλλιόπη Σουφλή
Παραλίγο να θρηνούσαμε νεκρό από γερανό της Αστυνομίας στην Ακαδημίας. Θα έπρεπε να έχει πάει ήδη σπίτι του ο… νταής που χτύπησε κοριτσάκι στην Πατησίων, όπως και ο επικεφαλής που διέταξε την επίθεση σε φιλήσυχους διαδηλωτές!

Στη διαδήλωση της Πέμπτης γίναμε μάρτυρες τριών ενεργειών της ΕΛΑΣ που προκαλούν έντονες ανησυχίες για το πού το πάει η Κατεχάκη τις τελευταίες ημέρες.

Πρώτον, γερανός της ΕΛΑΣ, αναπτύσσει ταχύτητα και πέφτει πάνω σε κάδους που παρασύρουν διαδηλωτές – από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρό και δεν είχαμε τραυματίες.

 

 

Δεύτερον, στο Σύνταγμα, όπως προκύπτει πεντακάθαρα από βίντεο της «Αυγής», τα ΜΑΤ επιτίθενται απρόκλητα σε φιλήσυχους διαδηλωτές, χωρίς καμία αφορμή, πυροδοτώντας τα επεισόδια.

 

 

Τρίτον, στην Πατησίων… νταής (θρασύδειλος που πατά τον όρκο του και παραβιάζει νόμο και κανονισμούς) χτυπά με την ασπίδα του νεαρή κοπέλα, που δεν έχει κάνει απολύτως τίποτε! Προσοχή, ούτε ο ίδιος, ούτε οι (συνυπεύθυνοι) συνάδελφοί του στο σημείο, συλλαμβάνουν την κοπέλα, απλώς ο… νταής (αλήθεια δεν ντρέπεται τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι και προπαντός ο επικεφαλής τους) τη χτυπά και οι άλλοι κοιτούν!

 

 

Τέταρτον, στη Θεσσαλονίκη κουκουλοφόροι εμφανίζονται πίσω από τα ΜΑΤ, ως μέρος δηλαδή της αστυνομικής δύναμης!!!

 

 

Προσοχή!

Αν δεν υπήρχαν τα βίντεο όλα θα είχαν διαψευστεί, όπως γίνεται σε πολλές άλλες περιπτώσεις!

Και τώρα, όμως, που τα βίντεο αποτελούν αδιαμφισβήτητο μάρτυρα, την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο (9 το βράδυ της Πέμπτης), ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ! Και Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΝΟΥ!

Αδιανόητα πράγματα σε κράτος δικαίου.

Το ερώτημα είναι τι επιδιώκει η ηγεσία της οδού Κατεχάκη με αυτή τη στρατηγική της.

Θέλει τραυματίες, νεκρούς;– δυστυχώς θα μπορούσαν να υπάρξουν από την αδιανόητη συμπεριφορά του οδηγού του γερανού της ΕΛΑΣ!

Έτσι ώστε να φυλορροήσουν οι διαδηλώσεις που καλά κρατούν για τρίτη εβδομάδα, με μαζική συμμετοχή και με τους νέους να δίνουν τον τόνο: Ή με τη βία κατά διαδηλωτών να ικανοποιήσουν την δεξιά πτέρυγα της ΝΔ και την ακροδεξιά, συγκρατώντας κάποιους ψήφους;

Επικίνδυνα πλέον παιχνίδια με τη δημοκρατία και την ομαλότητα, με την ανοχή αν όχι με την καθοδήγηση του Μαξίμου!

ΥΓ: Κάτω από την πάνδημη καταδίκη των τραμπούκων της ΕΛΑΣ, ίσως διαταχθεί… ΕΔΕ- γνωρίζετε, αυτό που όλοι οι πολίτες ερμηνεύουν όχι ως Ένορκη Διοικητική Εξέταση, αλλά ως… Εγώ Δεν Ευθύνομαι!

 

Πηγή

Προβολές : 469


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα