Τι θα συμβεί σε περίπτωση ελληνοτουρκικής σύρραξης; – Πακιστανοί στον Ελληνικό Στρατό! – Αποικία του Πακιστάν η Ελλάδα με ευθύνη της Κυβέρνησης!

9 Μαΐου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Η επίδειξη δύναμης με τις πορείες συγκεκριμένης ομάδας Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας, είναι ένα σήμα κινδύνου που δεν πρέπει να το αγνοήσουμε. Η ελληνική κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη.

 

 

 

Λύκοι και ύαινες μέσα στο ελληνικό στράτευμα…

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΧΘΡΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ…

ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΥΡΡΑΞΗΣ.

ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Με τι ακμαίο ηθικό θα πολεμήσουν τα παιδιά μας, οι στρατιώτες μας και οι αξιωματικοί μας, εν γνώσει τους πως πολεμώντας τους τούρκους η πλάτη τους θα είναι στόχος των Πακιστανών και των ΑΛΒΑΝΩΝ;;;

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Σ’ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΧΑΜΕΝΟ;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Από το Directus.gr γράφουμε εδώ και τρεις μήνες για τον κίνδυνο που υπάρχει στα θεμέλια του Έθνους. Χιλιάδες αλλοδαποί που βρίσκονται στη χώρα μας και κυρίως Πακιστανοί, παίζουν το παιχνίδι της Άγκυρας στη χώρα μας!

Το Πακιστάν είναι ένα κράτος-δουλέμπορος, στενός σύμμαχος της Τουρκίας. Αυξάνουμε νόμιμα μια κοινότητα εις βάρος της Ελληνικής, μια χώρα η οποία δεν είναι φίλη. Σε συνδυασμό με τις υπέρ δομές που δημιουργούμε, σε δέκα… είκοσι χρόνια το μουσουλμανικό στοιχειό θα είναι τόσο έντονο που τα παιδιά τους θα είναι περισσότερα από τα ελληνόπουλα.

Η επίδειξη δύναμης με τις πορείες συγκεκριμένης ομάδας Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας, είναι ένα σήμα κινδύνου που δεν πρέπει να το αγνοήσουμε. Η ελληνική κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη.

Το Πακιστάν θεωρείται ο νο1 σύμμαχος της Τουρκίας αυτή τη στιγμή! Η Τουρκία και το Πακιστάν έχουν ξεκινήσει μια κοινή στρατηγική (παραπληροφόρησης) στα μέσα ενημέρωσης, για να δημιουργήσουν μια αφήγηση που θα ταιριάζει «γάντι» στα γεωγραφικά, πολιτικά και αμυντικά συμφέροντα σε Μεσόγειο και Νότια Ασία.

Πρόκειται σαφώς για τουρκο-πακιστανική πληροφοριακή συμμαχία στο πλαίσιο του τουρκικού υβριδικού πολέμου, ο οποίος ασκείται από την Άγκυρα κατά της Ελλάδας σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια.

Μην ξεχνάμε πως Τουρκία και Πακιστάν διεξάγουν συνεχώς ασκήσεις σε Αιγαίο & Α. Μεσόγειο. Πακιστάν και Τουρκία έρχονται πιο κοντά.

Πακιστανοί στρατιώτες στον Ελληνικό Στρατό

Πριν λίγες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου έκανε βίντεο με Πακιστανό να υπηρετεί στον ελληνικό στρατό. Γιατί είναι επικίνδυνη εξέλιξη, το αναφέραμε λίγο πιο πάνω!

Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες! Αυτή φταίει για το συγκεκριμένο ζήτημα!

Με τον Νόμο 4735/2020 επήλθαν σημαντικές αλλαγές στη διαδικασία απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειας με έναρξη ισχύος την 1η Απριλίου 2021.

Πλέον αλλοδαπός μπορεί να γίνει Έλληνας πολίτης με πολιτογράφηση, εφόσον πληροί όλες τις παρακάτω προϋποθέσεις:ΤΥΠΙΚΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

α. Να είναι ενήλικος κατά το χρόνο της υποβολής της δήλωσης πολιτογράφησης.

β. Να μην έχει καταδικασθεί αμετάκλητα για αδίκημα που τέλεσε εκ δόλου, κατά την τελευταία 10ετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης σε ποινή άνω του 1 έτους.

γ. Να μην έχει καταδικασθεί αμετάκλητα σε ποινή στερητική της ελευθερίας άνω των 6 μηνών, ανεξαρτήτως χρόνου έκδοσης της καταδικαστικής απόφασης, για ένα από τα παρακάτω εγκλήματα:ανθρωποκτονίας από πρόθεση και επικίνδυνης σωματικής βλάβης,του νόμου περί ναρκωτικών,νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες,εγκλήματα περί το νόμισμα,παιδικής πορνείας και πορνογραφίας, εμπορίας παιδιών, αρπαγής ανηλίκων,συγκρότησης ή ένταξης σε εγκληματική ή τρομοκρατική οργάνωση,αντίστασης κατά της αρχής,κατά της γενετήσιας ελευθερίας και οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής,κλοπής, ληστείας, απάτης, υπεξαίρεσης, εκβίασης, τοκογλυφίαςπλαστογραφίας, ψευδούς βεβαίωσης, υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης,συκοφαντικής δυσφήμισης,λαθρεμπορίας, εγκλήματα που αφορούν τα όπλα, αρχαιότητες,λαθρομετανάστευσης

Ποινική καταδίκη αλλοδαπού, κατά τα ανωτέρω, που επιβλήθηκε με αναστολή εκτέλεσης της ποινής, εξακολουθεί να συνιστά κώλυμα προς απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας με πολιτογράφηση, ακόμα και εάν παρέλθει ο χρόνος της αναστολής, χωρίς αυτή να αρθεί ή να ανακληθεί.

δ. Να μην τελεί υπό απέλαση ή άλλη εκκρεμότητα του καθεστώτος νόμιμης παραμονής του στη Χώρα.

ε.Να διαμένει στην Ελλάδα νόμιμα για 7 συνεχή έτη πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης.

Πως θα αντιδράσουν οι συγκεκριμένοι Πακιστανοί που υπηρετούν στις Ελληνικές ΕΔ, σε περίπτωση σύγκρουσης με την Τουρκία;

Ας προσέχαμε!

Βίντεο:

 

 

Πηγή

Προβολές : 334


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα