Τι κάνετε πείραματα στα σώματα των Ελλήνων; Παγκόσμια πρωτοτυπία: 4η δόση για όλους άνω των 30 ετών εισηγείται η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών!

Τι κάνετε πείραματα στα σώματα των Ελλήνων; Παγκόσμια πρωτοτυπία: 4η δόση για όλους άνω των 30 ετών εισηγείται η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών!

24 Ιουνίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:507
Μοίρασέ το

 

Οι διεθνείς οργανισμοί συνιστούν 4η δόση εμβολίου μόνο για τους ανοσοκατασταλμένους και το παλαβό είναι πως το υπουργείο Υγείας το γνωρίζει… και έβγαλε μια ανακοίνωσή, όπου έλεγε πως «δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή επαρκή επιστημονικά δεδομένα για το πρόσθετο όφελος που θα προσέφερε μια δεύτερη αναμνηστική δόση με τα υπάρχοντα εμβόλια»

Πώς το είπε εκείνο το πολιτικό θρασίμι;;;
Και η μανδάμ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αντί να τον μαζέψει και να τον χώσει προς το παρόν στην φυλακή, σιώπησε ενοχικά…
Είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ… πάνω απ’ όλα βάζουν την μετατροπή του ελληνικού λαού σε ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ και τον αφανισμό του, για να πάρουν τα… μπικικίνια από τις ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ και τα ΥΨΗΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Από τον Σεπτέμβριο, ετοιμαστείτε για σκληρό rock…

Τι και αν η επικαιρότητα έχει γεμίσει με δημοσιεύματα αιφνίδιων θανάτων και στο τουίτερ τρεντάρει το #ξαφνικιτιδα και #ξαφνικοθανατίτιδα εδώ και βδομάδες, με μαρτυρίες ανθρώπων που έχασαν τους δικούς τους μετά απο το εμβόλιο. Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών εισηγείται 4η δόση για όλους άνω των 30 ετών!

 

Οι διεθνείς οργανισμοί δεν συνιστούν 4η δόση εμβολίου!

Οι διεθνείς οργανισμοί συνιστούν 4η δόση εμβολίου μόνο για τους ανοσοκατασταλμένους και το παλαβό είναι πως το υπουργείο Υγείας το γνωρίζει… και έβγαλε μια ανακοίνωσή, όπου έλεγε πως «δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή επαρκή επιστημονικά δεδομένα για το πρόσθετο όφελος που θα προσέφερε μια δεύτερη αναμνηστική δόση με τα υπάρχοντα εμβόλια»,

Ορίστε; Τότε τι κάνετε πείραματα στα σώματα των Ελλήνων;

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας:

«Στο πλαίσιο της εφαρμογής της απόφασης της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών όσον αφορά τη χορήγηση της 2ης αναμνηστικής δόσης (4η δόση), παραμένει η ισχυρή σύσταση για τους άνω των 60.

Αναφορικά με τα άτομα του γενικού πληθυσμού ηλικίας κάτω των 60 ετών η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών επισημαίνει ότι δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή επαρκή επιστημονικά δεδομένα για το πρόσθετο όφελος που θα προσέφερε μια δεύτερη αναμνηστική δόση με τα υπάρχοντα εμβόλια. Ωστόσο,η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών εισηγείται να δίνεται η δυνατότητα εμβολιασμού με δεύτερη αναμνηστική δόση σε άτομα ηλικίας 30 ως 59 ετών εφόσον το επιλέξουν. Η πλατφόρμα θα ανοίξει για όλους όσους το επιθυμούν την Δευτερα 27-06-22». 

Αυτα συμβαίνουν την ίδια στιγμή που η δημοσιότητα ασχολείται με μεγάλα σκάνδαλα στην Ευρώπη: Ο πρόεδρος του φαρμακευτικού ομίλου PharmaMar που πουλάει εμβόλια κατά του Covid19, έχει κατονομαστεί ως ένας από τους σχεδόν 2.200 ανθρώπους της Ισπανικής ελίτ, που κατηγορούνται από τις ισπανικές αρχές ότι αγόρασαν πλαστά πάσα εμβολιασμού για τον COVID-19 προκειμένου να φαίνονται «εμβολιασμένοι» κατά του ιού χωρίς να έχουν λάβει πραγματικά την ένεση.

Στην Ιταλία βγήκε κοσμος στο δρόμο με φωτογραφίες θυμάτων απο τα εμβόλια και φώναζε δολοφόνοι…

 

Πηγή

Προβολές : 507


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα