Τι κατέστρεψε τις ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΠΕΤΡΕΣ;;; Το περιστατικό συνέβη επίσης σε μια ειδική ημερομηνία. 

Τι κατέστρεψε τις ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΠΕΤΡΕΣ;;; Το περιστατικό συνέβη επίσης σε μια ειδική ημερομηνία. 

15 Ιουλίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,282
Μοίρασέ το

 

 

Όπλο κατευθυνόμενης ενέργειας (DEW) “στρατιωτικού βαθμού”«κατέστρεψε» τμήμα των Georgia Guidestones?

Συμβολισμός για την καταστροφή τους

 

 

Η ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΚΑΜΠΑΛΑ, ΚΤΥΠΙΕΤΑΙ ΑΛΥΠΗΤΑ …

Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ, ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ…

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ…

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡΓΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ…

ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ… ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ο συμβολισμός θα είναι η καταστροφή τους”: Μήπως ο κεραυνός (ενεργειακό όπλο) έσπασε τους Georgia Guidestones  (Κατευθυντήριους λίθους της Τζώρτζια);;;

 Από τον James Grundvig, American Media Periscope

https://americanmediaperiscope.com/nbtn-07-08-22-2/?fbclid=IwAR2jOUw2TjgvbfbYO5tEo1lNJehiEfJN5PLJMrpPfPkd3wVdrBdNTotINSw

Στα 76α γενέθλια του Τζορτζ Μπους, στις 6 Ιουλίου 2022, στις 4:03:33 π.μ., ένας κεραυνός λέιζερ χτύπησε μια από τις όρθιες πλάκες των Georgia Guidestones.

Όταν η πέτρα διαλύθηκε και η πάνω πλάκα έσπασε στη μέση, ο τοπικός δήμος δεν είχε άλλη επιλογή από το να προσλάβει εργολάβο για να κατεδαφίσει το υπόλοιπο της κατασκευής – για λόγους δημόσιας ασφάλειας. 

Χωρίς να χρησιμοποιήσει εκρηκτικά ή ομάδα κατεδάφισης, όπως συνέβη όταν το Seven World Trade Center κατέρρευσε σε ελεύθερη πτώση πριν από δύο δεκαετίες, ο εργολάβος χρησιμοποίησε έναν μεγάλο εκσκαφέα και πέταξε τα υπόλοιπα τούβλα σε μπάζα σε ένα σωρό στον χώρο. Πρώτα η ασφάλεια!

Με ενδιαφέρον συγχρονισμό  (timing), το περιστατικό συνέβη επίσης σε μια ειδική ημερομηνία. 

Μέρες μετά το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου και τα πυροτεχνήματα θυμίζουν το πνεύμα του 1776. 

Αν πάρετε το γράμμα “Q” (17ο στο αλφάβητο) και προσθέσετε το Q στα 76α γενέθλια του Μπους, προκύπτει: 17+76 ή 1776.

Δεν είναι τυχαίο το timing των “Λευκών Καπέλων”, αν ήταν οι πρωταγωνιστές αυτής της πολύ καθυστερημένης πράξης.

Στον χώρο των Guidestones, που έχουν ανεγερθεί κάτω από έναν μανδύα μυστηρίου, μάθαμε ότι το Elberton της Τζόρτζια μέχρι την έδρα του ΟΗΕ είναι περίπου 666 μίλια με το κοράκι (καθώς το κοράκι πετά…) αλλά είναι 785 μίλια αν η πεζοπορία περιλαμβάνει τα επιπλέον μίλια με τις στροφές, τις στροφές, τους λόφους και τις κοιλάδες των δρόμων και των αυτοκινητοδρόμων.

Επιπλέον, το Elberton είναι μια πόλη 4.633 κατοίκων που βρίσκεται στον 34ο παράλληλο των Μασόνων. Ενδιαφέρον, έτσι δεν είναι?

Στην αποκρυπτογράφηση του χρονισμού της επίθεσης, φαίνεται πιο προφανές ότι το χτύπημα προήλθε από ένα μπούμερανγκ λευκού καπέλου που χρησιμοποίησε το απόκρυφο μήνυμα της αριθμολογίας.

Το 4 π.μ. αντιπροσωπεύει τα τέσσερα οριζόντια σημεία ενός θεμελίου που κάποτε αντιπροσώπευαν τα Guidestones, καθώς και τα τέσσερα οριζόντια (βασικά) σημεία της πυξίδας που μετέφεραν οι πέτρες, μεταδίδοντας δέκα αρχές στον κόσμο σε οκτώ γλώσσες.

Από μια πηγή των μυστικών υπηρεσιών: “Έχουμε σπάσει τα θεμέλιά τους και την εξήγηση για την καταστροφή του κόσμου.” Ενώ το 3:33 είναι ο “μαγικός αριθμός των Illuminati για το τρίτο των στρατευμάτων του ουρανού που ρίχτηκαν κάτω με τον Σατανά” από την Παλαιά Διαθήκη

Επιπλέον, ήταν η 186η Ημέρα του έτους. “Στη Gematria, τη γλώσσα των αριθμών”, οι εβραϊκοί Gematria -αριθμοί δείχνουν τις κρυφές απόκρυφες σημασίες του 186 ως εξής:

1 οβελίσκος

2 Ο Biden εξαπατήθηκε

3 Ο Θεός είναι ένα Dec ID  (αναγνωριστικό Δεκεμβρίου)

Ο συμβολισμός θα είναι η πτώση τους”

Γιατί λοιπόν στα γενέθλια του Τζορτζ Μπους πέρα από την αριθμολογία? 

Έχουν οι επιτιθέμενοι στην εικόνα της αποανάπτυξης της cabal υπονοήσει κάτι πέρα από τις αντι-δέκα εντολές του θανάτου που οι Georgia Guidestones έχουν διακηρύξει για την ανθρωπότητα και την εποχή του Μπους?

Αν ναι, μήπως κάποιο από αυτά τα κωδικοποιημένα μηνύματα έδειχνε κατηγορηματικά τον κρυφό ρόλο του Μπους στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και στην καταστροφή των πύργων 1, 2 και 7 του WTC;

Ένας χτίστης ονόματι Robert C. Christian (αν αυτό είναι το πραγματικό του όνομα), προσέγγισε τον έμπορο πέτρας Elberton Granite Finishing Co. Inc. τον Ιούνιο του 1979. αυτές οι πέτρες (που στέκονταν όρθιες τα τελευταία σαράντα δύο χρόνια)  ήταν χαραγμένες με μηνύματα – προειδοποιήσεις – για το μέλλον της ανθρωπότητας.

……

Κρατήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000 σε διαρκή ισορροπία με τη φύση

Καθοδηγήστε την αναπαραγωγή με σύνεση – για να βελτιώσετε τη φυσική κατάσταση και την ποικιλία

Ενώστε την ανθρωπότητα με μια νέα, ζωντανή γλώσσα

Κυριάρχησε το πάθος – πίστη – παράδοση και όλα τα άλλα με μέτρια λογική

Προστατέψτε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια

Αφήστε όλα τα έθνη να ρυθμίσουν τις δικές τους υποθέσεις εσωτερικά και να επιλύσουν τις διεθνείς διαφορές σε ένα παγκόσμιο δικαστήριο

Αποφύγετε άσχετους νόμους και άχρηστους υπαλλήλους

Βρείτε μια ισορροπία μεταξύ των προσωπικών δικαιωμάτων και των κοινωνικών υποχρεώσεων

Άξια Αλήθεια – Ομορφιά – Αγάπη – Προσπάθεια για Αρμονία με το Άπειρο

Μην είσαι καρκίνος για αυτή τη γη – δώσε χώρο στη φύση – δώσε χώρο στη φύση

…..

Αρ. 1: “Ο περιορισμός του πληθυσμού της Γης στα 500 εκατομμύρια απαιτεί την εξόντωση των εννέα δεκάτων του παγκόσμιου πληθυσμού” είναι μέρος του σχεδίου πίσω από την ατζέντα του COVID 19.

Αρ. 2: Η καθοδήγηση της “σοφής αναπαραγωγής” μοιάζει να βγαίνει από το στόμα του κ. Ευγονικού Μπιλ Γκέιτς και του πατέρα του, ιδρυτικού μέλους της Planned Parenthood.

 Αρ. 3: “Ενώστε την ανθρωπότητα με μια νέα ζωντανή γλώσσα” ήρθε το 1994 με την έλευση του διαδικτύου, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του Παγκόσμιου Ιστού.

 Ο ανώνυμος συγγραφέας του άρθρου του Great Dreams για τα Georgia Guidestones ισχυρίστηκε ότι “το μνημείο που ανέθεσε [ο RC Christian] ανεγέρθηκε σε αναγνώριση του Thomas Paine και της αποκρυφιστικής φιλοσοφίας που υποστήριζε”.

Όποια και αν είναι η πλήρης ιστορία πίσω από τους Georgia Guidestones, δεν μπορεί πλέον να μαγεύει ή να στοιχειώνει την ανθρωπότητα.

Η επίθεση του ιού COVID-19 το 2020 δεν παρήγαγε μεγάλους αριθμούς ώστε να αποπληθυσμός του κόσμου κατά 93%, όπως η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού από σχεδόν 8 δισεκατομμύρια σε μόλις 500 εκατομμύρια.

Ακόμη και το βιολογικό όπλο Covid, που ψευδώς αποκαλείται εμβόλιο, δεν θα καταφέρει να επιφέρει τη γενοκτονική καταστροφή του ενός τρίτου που περιγράφεται στο βιβλίο της Αποκάλυψης της Βίβλου.

 

Αστραπή χτυπά τις πέτρες

 

Πρώτον, αναφορές από τον εωσφορικό ιστότοπο  που εμφανίστηκαν στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης υποστήριξαν ότι χρησιμοποιήθηκαν εκρηκτικά για να καταστραφεί η δομή.

Αλλά όταν η τοπική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα (διέρρευσε;) υλικό από κάμερες ασφαλείας, κατέστη σαφές ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν εκρηκτικά για να σπάσουν τα Georgia Guidestones.

Στη βάση δεν τοποθετήθηκαν εκρηκτικά. Και δεν τοποθετήθηκαν εκρηκτικά στην πέτρα ή στην πάνω πλάκα.

Και την επόμενη ημέρα, όταν κατεδαφίστηκαν οι υπόλοιπες όρθιες πέτρες, δεν υπήρχε καμία μυρωδιά ή ίχνος κορδίτη.

Αντ’ αυτού, το υλικό δείχνει ένα θερμό φλας που λαμβάνεται εκτός κάμερας (αριστερά) περίπου πέντε με έξι πόδια πάνω από το έδαφος – ή από τον ώμο ενός άνδρα.

Όταν ελέγχετε τον κεραυνό που εκτοξεύει την πέτρα, μια ηλεκτρική εκκένωση ανάβει τον στατικό ηλεκτρισμό στον αέρα στο βάθος. Αλλά αυτή δεν είναι η συμπεριφορά ούτε ενός πυραύλου Stinger ούτε ενός κεραυνού, είτε πρόκειται για αέρος-αέρος, είτε για ουρανό-αέρος, είτε για έδαφος-αέρος.

Με μια πιο προσεκτική ανάλυση, ο οριζόντιος κεραυνός έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός όπλου κατευθυνόμενης ενέργειας (DEW), “στρατιωτικού βαθμού”, όπως είπε ο συμπαρουσιαστής μου Josh Reid στην εκπομπή “Defcon 5” το βράδυ της Πέμπτης.

Επιπλέον, η τοπική περιφερειακή αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα ένα δεύτερο βίντεο που δείχνει ένα ασημί αυτοκίνητο διαφυγής να απομακρύνεται με ταχύτητα από το σημείο λίγο μετά την επίθεση της DEW.

Η πηγή της AMP Media για τις βαθιές μυστικές υπηρεσίες επιβεβαίωσε ότι η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από στρατιωτικούς “Λευκά Καπέλα” εναντίον του τελετουργικού τόπου του κακού, της θυσίας και της λατρείας του Βάαλ των “Μαύρων Καπέλων”.

 

Και σαν να μην ήταν αυτό αρκετή νίκη για τον Θεό, την ίδια μέρα ένας κεραυνός – ή μήπως ήταν όπλο DEW – ο πέτρινος οβελίσκος στην πόλη Vigan στις Φιλιππίνες.

Αυτός ο ισπανικός αποικιακός οβελίσκος, ένα τοτέμ για τον Βάαλ, στέκεται τώρα σαν κατεστραμμένος στύλος, με την κορυφή και τη βάση της πέτρας σπασμένες και με ογκόλιθους που λείπουν.

Έτσι θα ελευθερωθεί ο κόσμος από τη δουλεία του Σατανά αργότερα φέτος Θα χρειαστεί η συμβολική πτώση της εικονογραφίας και των συμβόλων που προμηνύουν την επικείμενη κατάρρευση του βαβυλωνιακού συστήματος χρέους-δούλων των σύγχρονων Χαναναίων

Αν αυτός είναι ο τρόπος να προχωρήσουμε, μπορείτε να υπολογίζετε ότι ο Θεός θα ρίξει άλλη μια αστραπή στον άξονα του Βάαλ (επίσης γνωστό ως Μνημείο της Ουάσιγκτον), ο οποίος είναι το κέντρο της πεντάλφα της Ουάσιγκτον.

[Οι δρόμοι στην Ουάσιγκτον σχηματίζουν ένα πεντάγραμμο με μια κορυφή στην είσοδο του Λευκού Οίκου (γεωγραφικό πλάτος 43,2198 gradians). Το πεντάγραμμο είναι ανεστραμμένο και ημιτελές, χωρίς δρόμο μεταξύ των τοποθεσιών με τις ετικέτες 1 και 6. Συνολικά, υπάρχουν 14 από τα 15 τμήματα γραμμής, μια πιθανή αναφορά στους σεληνιακούς κύκλους και στο σεληνιακό ημερολόγιο στο Στόουνχεντζ. Επίσης, από ένα κλειστό πεντάγωνο λείπει η μία πλευρά (2Ø5)]. 

Τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων που ξυπνούν από αιώνες σκότους είναι αυτό που φοβάται περισσότερο η συμμορία.

πηγή 12-7-22  https://www.pravda-tv.com/2022/07/symbolismus-wird-ihr-untergang-sein-hat-ein-blitz-energiewaffe-die-georgia-guidestones-geknackt-videos/

=======
σχετική μας ανάρτηση:
8 Ιουλίου 2022

Έκρηξη «κατέστρεψε» τμήμα των Georgia Guidestones. πρόκειται για τελετουργικό των Skull and Bones?. τι έγραψε το RT

https://hellenicrevenge.blogspot.com/2022/07/georgia-guidestones-skull-and-bones.html

============

Γεματρία ονομάζεται η αριθμολογία με χρήση της εβραϊκής γλώσσας και αλφαβήτου. Ο όρος είναι εβραϊκή δάνεια λέξη, και πιστεύεται ότι προέρχεται από την ελληνική λέξη «γεωμετρία» ή «γραμματεία», αν και η ετυμολογία του δεν είναι γνωστή. Η αντίστοιχη πρακτική για τα γράμματα του ελληνικού αλφάβητου ονομάζεται ισοψηφία.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι γεματρίας, όπως ο “αποκαλυπτικός” που εμφανίζεται σε μορφές του ραβιννικού Ιουδαϊσμού και ο “μυστικιστικός” που αποτελεί κατά κύριο λόγο καμπαλιστική πρακτική.

Όπως και στα Ελληνικά, στα Εβραϊκά κάθε γράμμα του αλφαβήτου έχει τη δική του αριθμητική αξία.

Η Γεματρία αφορά στον υπολογισμό της αριθμητικής ισοδυναμίας των γραμμάτων, των λέξεων ή των φράσεων με απώτερο σκοπό την κατανόηση του αλληλοσυσχετισμού των γραμμάτων και την αποκωδικοποίηση κρυμμένων ιδεών.

Αυτή η αντίληψη προέρχεται από την άποψη ότι εφόσον —σύμφωνα με τις Εβραϊκές Γραφές— όλος ο κόσμος δημιουργήθηκε με τον «λόγο» του Θεού, θα πρέπει αντίστοιχα το κάθε γράμμα να αναπαριστά μια διαφορετική δημιουργική δύναμη.

Κατ’ αυτό τον τρόπο, τα αριθμητικά ισοδύναμα των λέξεων συνδέονται με τη δημιουργική δυναμική που πιστεύεται ότι κατέχουν.

Οι Πυθαγόρειοι, επίσης, έκαναν χρήση των γραμμάτων της Ελληνικής για να καταγράψουν γεωμετρικούς συμβολισμούς, ήχους και αριθμούς.

 

Πηγή

Προβολές : 1,282


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα