Τι κρίμα που καταργηθηκε η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ, γιατί ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Τι κρίμα που καταργηθηκε η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ, γιατί ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

5 Μαρτίου, 2024 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,206
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και παρακαλώ για την έλευση της ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ…

 

Κ. Γουργουλιάνης: «Τι συμβαίνει με τις σορούς από την περίοδο του κορωνοϊού» – Οι συνέπειες των ακροτήτων

«Η μη αποσύνθεση των πτωμάτων είναι κάτι τρομερό, αλλά ίσως από τα λιγότερο άσχημα που θα ακολουθήσουν των ακροτήτων που έγιναν»

Δεν μας λες ρε ντοτόρε, πρέπει να έχει κανείς τα πτυχία σου και τις περγαμινές σου, για να καταλάβει πως μέσα σε μια σακκούλα ο νεκρός δεν λιώνει;;;

Κι αντί να βγειτε και να πειτε την ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ…

Σου αφιερώνω λίγες φωτό… ίσα για να καταλάβεις κι εσύ και οι συνάδελφοί σου που συμμετείχατε σ’ αυτο ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, πως μέχρι τώρα, ο Θεός μπορεί να πίνει μπύρες και να παίζει ζάρια,  αλλά είμαστε πολλοί που προσευχόμαστε να σας τσακίσει με κάθε τρόπο…

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ, ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Ναι μαρή……….(στις τελίτσες ας βάλει ο καθένας ότι μπινελίκι θέλει) όλους τους καταγράφατε ως κορονοπληγέντες… και τους τυλίγατε σε σακκούλες για να τους θάψετε…

ΘΕΕ ΜΟΥ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ…

 

Υ.Γ. 2. Το φωτογραφικό υλικό είναι των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

 

Την πεποίθηση πως είναι λογικό οι σοροί των νεκρών από τον κορωνοϊό να μην λιώνουν, μέσα στη γη, ακόμη και τρία χρόνια μετά την ταφή τους, εξέφρασε ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης.

Όπως αναφέρει, η βασική αιτία για αυτό είναι ότι οι σοροί μπήκαν στα φέρετρα καλυμμένοι από πλαστικές ή νάιλον σακούλες,με συνέπεια να καθυστερείται η αποσύνθεσή τους. «Το θέαμα αυτό είναι τρομερό αλλά απολύτως λογικό και αυτονόητο και αποτελεί συνέπεια των ακροτήτων που κάναμε, ιδίως στο πρώτο διάστημα της πανδημίας, όταν δεν ξέραμε ακριβώς, τι είναι ο κορωνοϊός. Φτάσαμε στο σημείο να θάβουμε τους νεκρούς από την πανδημία μέσα σε τέσσερις ή και πέντε πλαστικές σακούλες, επειδή πιστεύαμε ότι ο ιός μπορεί να μεταδοθεί και από τους νεκρούς. Όμως, ο νεκρός δεν αναπνέει και άρα δεν μπορεί να μεταδώσει τον κορωνοϊό», εξήγησε αρχικά, μιλώντας στο ethnos.gr, ενώ υποστήριξε πως το μακάβριο αυτό φαινόμενο συναντάται κατά την εκταφή της συντριπτικής πλειοψηφίας των νεκρών που έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό.

Ως εκ τούτου, εξηγεί πως αυτό θα φέρει παράταση στην παραμονή τους στη γη και άρα πίεση στα νεκροταφεία των μεγάλων πόλεων, στα οποία ο χώρος είναι περιορισμένος.

«Δεν υπάρχει άλλη λύση από την παράταση, μετά τα τρία χρόνια που γίνεται η εκταφή, της σορού μέσα στον τάφο. Είναι δεδομένο ότι αυτό θα φέρει πίεση στα νεκροταφεία των μεγάλων πόλεων αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Αν θυμάμαι καλά, θάβαμε μέσα σε σακούλες τους νεκρούς από κορωνοϊό περίπου μέχρι το τέλος του 2021. Τώρα είναι η εποχή που αρχίζουμε να ξεθάβουμε τους νεκρούς από covid-19 και διαπιστώνουμε ότι δεν προχώρησε η αποσύνθεση των σωμάτων. Εκτιμώ ότι θα συναντούμε το φαινόμενο αυτό στη συντριπτική πλειοψηφία των νεκρών από κορωνοϊό, τα σώματα των οποίων θάφτηκαν σε πλαστικές σακούλες», ανέφερε σχετικά.

«Θα δούμε τώρα κι άλλες συνέπειες των ακροτήτων»

Ωστόσο ο κ. Γουργουλιάνης, ξεκαθάρισε πως αυτή η εξέλιξη, θα είναι ίσως η λιγότερο αρνητική, των ακροτήτων που παρατηρήθηκαν κατά την περίοδο της έξαρσης του κορωνοϊού. «Είναι γεγονός ότι ιδίως στο πρώτο διάστημα του κορωνοϊού πήραμε κάποια ακραία μέτρα και ξεχάσαμε τις άλλες ασθένειες, με αποτέλεσμα να αφήσουμε πίσω πολύ σημαντικές εξετάσεις πρόληψης. Να αναφέρω ως παράδειγμα την εποχική γρίπη. Τα αυστηρά μέτρα που πήραμε για τον κορωνοϊό, μας προφύλαξαν και από τη γρίπη, όμως, είδαμε ότι αυτή φέτος εμφανίστηκε πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο και μάλιστα ήταν πολύ πιο ισχυρό το κύμα της», εξήγησε και κατέληξε:

«Ενώ κάθε χρόνο περιμένουμε τη γρίπη μετά τις γιορτές, γύρω στο τέλος του Ιανουαρίου, φέτος ήρθε στις αρχές Δεκεμβρίου και είχε πολλά κρούσματα. Επίσης, με τον κορωνοϊό αφήσαμε τις προληπτικές εξετάσεις για μία σειρά πολύ σοβαρών ασθενειών, όπως τον καρκίνο ή άλλα λοιμώδη νοσήματα. Δυστυχώς, από εδώ και πέρα θα βρούμε μπροστά μας πολλά εξαιτίας των ακροτήτων που υιοθετήσαμε. Η μη αποσύνθεση των σωμάτων είναι το λιγότερο κακό».

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,206


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα