Τι κρύβεται πίσω από την ψηφιακή ταυτότητα... ΣΟΚ!!! ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!!! Ένα βίντεο με πολλές αποκαλύψεις, γι αυτά που ΜΑΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ!!!

Τι κρύβεται πίσω από την ψηφιακή ταυτότητα... ΣΟΚ!!! ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!!! Ένα βίντεο με πολλές αποκαλύψεις, γι αυτά που ΜΑΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ!!!

3 Οκτωβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,279
Μοίρασέ το

 

Η ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΜΑΣ…

 

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

ΠΑΓΙΔΑ ΘΑΝΑΤΟΥ… ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!!!

Η ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΜΑΣ…

Αγνοεί στην πλειοψηφία του ο ελληνικός λαός, την ΠΑΓΙΔΑ ΘΑΝΑΤΟΥ, που τον υποχρεώνουν να πάρει οι νεοταξίτες εβραιοσιωνιστές που μας κυβερνούν… αλλά και αυτοί που μας κυβέρνησαν πριν από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Τις πόρτες της κολάσεως τις άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ των Τσίπρα – Καμμένου, ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ, τον Απρίλιο του 2018, με το ΦΕΚ 1476Β!!!

 

Σ΄ εκείνο το ΦΕΚ, γινόταν λόγος για το ΤΣΙΠ, που θα περιέχεται στην ψηφιακή ταυτότητα και θα περιλαμβάνει ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ … ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

Και το χειρότερο είναι πως θα υπογράφουν όσοι την παραλάβουν, πως ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΕΙ…

ΔΗΛΑΔΗ, ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ!!!

Και το κερασάκι στην τούρτα, θα είναι όταν η ψηφιακή ταυτότητα, συνδεθεί με το ψηφιακό νόμισμα…

ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ…

Ακούστε το βίντεο που ακολουθεί και … πράξτε ότι νομίζετε…

Σε ότι με αφορά, θέλω να είμαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΣΟΚ – «Οδηγούμαστε σε ψηφιακή δικτατορία» – Τραπεζικός, Σερέτης Γρηγόρης

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,279


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα