Τι λέτε ΡΕ ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ”;;; ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΖΕΤΕ ... “ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΗΤΤΑ” και “ΒΑΡΥ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ”!!! ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ “ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ” ΚΑΙ “ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ”!!!

Τι λέτε ΡΕ ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ”;;; ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΖΕΤΕ ... “ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΗΤΤΑ” και “ΒΑΡΥ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ”!!! ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ “ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ” ΚΑΙ “ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ”!!!

17 Ιουλίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:505
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και … πολύ  φοβάμαι πως…

Σπαρτιάτες: “Τεράστια διπλωματική ήττα για την Ελλάδα τα αποτελέσματα της συνάντησης Μητσοτάκη-Ερντογάν.

ΒΑΡΥ ΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ”

Οι λέξεις, έχουν τη δική τους δύναμη και αυτό το γνωρίζουν όσοι ασχολούνται ενεργά με την πολιτική…
Και όπως αποδεικνύεται καθημερινά σχεδόν, το γνωρίζει τουλάχιστον ο πρόεδρος των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ… και μάλλον το έχει μεταλαμπαδεύσει και στον υπεύθυνο του γραφείου τύπου του κόμματος… (υποθέτω πως είναι ο κ. Κατσιβαρδάς)…
Διαφορετική δυναμική έχουν οι λέξεις “τεράστια διπλωματική ήττα”, “μέγιστη εθνική μειοδοσία” και “βαρύ πλήγμα για τα εθνικά μας συμφέροντα” και τελείως διαφορετική οι λέξεις: “ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ”, “ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΜΑΣ”, “ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΩΝ”…
Και κυρίως λείπει η λέξη ΠΡΟΔΟΣΙΑ…
Αυτή που φέρνει αυτόματα στο νου τους ΕΦΙΑΛΤΕΣ , τους ΠΗΛΙΟΥΣ ΓΟΥΣΗΔΕΣ και τους ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ στην διάρκεια της Ελληνικής Ιστορίας.
Θα μου πείτε; “λεπτομέρειες”…
ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Θα περιμένω να δω τι θα πράξουν την μέρα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ…
Πώς εννοούν στην πράξη πως δεν θα δεχθούν καμία υποχώρηση…
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ”, ΛΥΠΑΜΑΙ… ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΛΑΟΣ…
ΟΧΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ, ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ….
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ… από τους ΡΑΓΙΑΔΕΣ, μην περιμένετε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ…

«Οι “Πρέσπες του Αιγαίου” έρχονται, θα είναι οδυνηρές για το ελληνικό έθνος και θα αποτελέσουν μέγιστη εθνική μειοδοσία», αναφέρει το κόμμα “Σπαρτιάτες” σε σημερινή ανακοίνωσή του για τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Παράλληλα, υποστηρίζουν ότι τα αποτελέσματα της συνάντησης αυτής αποτελούν «μια τεράστια διπλωματική ήττα για την Ελλάδα».

«Η προσωρινή υποκριτική κάμψη της τουρκικής επιθετικότητας δεν αφήνει κανένα περιθώριο ειλικρινούς συνεργασίας κι επίλυσης της μίας και μοναδικής διαφοράς μας (υφαλοκρηπίδα – ΑΟΖ)» αναφέρει ακόμα η ανακοίνωση και κατηγορεί παράλληλα τον πρωθυπουργό για την στάση του σε μια σειρά από θέματα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, υποστηρίζοντας ότι αντί να ζητήσει την επίλυσή τους «ενεργοποιεί πολλαπλούς διαύλους επικοινωνίας με την Τουρκία».

«Και όχι μόνο αυτό» συνεχίζει η ανακοίνωση, συμπληρώνοντας ότι «Επισημοποίησε την αποστρατικοποίηση των ελληνικών νησιών του Αιγαίου, που εδώ και μήνες, υποκριτικά αρνείται».

Οι θέσεις των «Σπαρτιατών» είναι ξεκάθαρες, σημειώνει η ανακοίνωση αναφέροντας την «Άμεση οριοθέτηση Α.Ο.Ζ. με την Κύπρο με την αρχή της μέσης γραμμής» και την «Επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια, σε όλα τα πελάγη μας και αντιστοίχιση με τον εθνικό εναέριο χώρο».

 

Πηγή

 

Παραθέτω και τα σχετικά δελτία τύπου από την διαδικτυακή σελίδα του κόμματος “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ”, στις 13 και 14 Ιουλίου 2023 και τα συμπεράσματα, δικά σας…

 

ΒΑΡΥ ΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ από τους χειρισμούς Κ. Μητσοτάκη στη συνάντηση με Ερντογάν

Τη δήθεν ιστορική ομιλία του κου Μητσοτάκη στο Κονγκρέσο, η ίδια η πραγματικότητα, την μετέτρεψε σε «φιάσκο»!

Η Τουρκία θα παραλάβει 40 F-16 Block Viper, καθώς και κιτ εκσυγχρονισμού άλλων 79 αεροσκαφών της.

Είναι μια τεράστια διπλωματική ήττα για την Ελλάδα!

Η προσωρινή υποκριτική κάμψη της τουρκικής επιθετικότητας δεν αφήνει κανένα περιθώριο ειλικρινούς συνεργασίας κι επίλυσης της μίας και μοναδικής διαφοράς μας (υφαλοκρυπίδα – ΑΟΖ).

Αντί ο κος Μητσοτάκης να απαιτήσει την άρση του Casus Belli, την ακύρωση του τουρκολιβυκού συμφώνου, την απόσυρση των τουρκικών στρατευμάτων και εποίκων από την Κύπρο, τον εκμηδενισμό των τουρκικών διεκδικήσεων στη Θράκη, στο μισό Αιγαίο, στην Κρήτη και στο Καστελλόριζο, και των παραβιάσεων στον εθνικό εναέριο χώρο της χώρας μας, αυτός, ενεργοποιεί πολλαπλούς διαύλους επικοινωνίας με την Τουρκία!

Κι όχι μόνον αυτό!

Επισημοποίησε την αποστρατικοποίηση των ελληνικών νησιών του Αιγαίου, που εδώ και μήνες, υποκριτικά αρνείται!

Οι «Πρέσπες του Αιγαίου» έρχονται, θα είναι οδυνηρές για το Ελληνικό Έθνος, και θα αποτελέσουν μέγιστη εθνική μειοδοσία!

Οι θέσεις των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ» είναι ξεκάθαρες:

Άμεση οριοθέτηση Α.Ο.Ζ. με την Κύπρο με την αρχή της μέσης γραμμής.

Επέκταση των Χωρικών μας Υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια, σε όλα τα πελάγη μας και αντιστοίχιση με τον Εθνικό Εναέριο Χώρο.

 

Πηγή

 

Προάγγελος υποχωρήσεων έναντι της Τουρκίας η συνέντευξη του Κ. Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ

Οδεύουμε ολοταχώς σε εθνικές υποχωρήσεις έναντι της Τουρκίας, παραδέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ, μόλις ένα 24ωρο μετά τη συνάντησή του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ευθαρσώς, και χωρίς περιστροφές, χαρακτήρισε «ευκαιρία» την επανεκκίνηση των συνομιλιών με τη γειτονική χώρα. Έφτασε στο σημείο να ομολογήσει πως είναι διατεθειμένος να διερευνήσει μία «τολμηρή» ατζέντα με την Τουρκία!

Εξέφρασε δημοσίως ότι: «Οποιαδήποτε συμφωνία με την Τουρκία ενδεχομένως να συνεπάγεται υποχωρήσεις από κάποιες θέσεις»!

Τι εννοούσε ο κύριος Μητσοτάκης στην περιστροφή του λόγου του περί υποχωρήσεων;

Ποια θέματα εμπεριέχει η φερόμενη «τολμηρή» ατζέντα;

Ρωτάμε επίσης τον κύριο Πρωθυπουργό: Εκτός από «τολμηρή» υπάρχει και… κρυφή ατζέντα;

Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» δε θα ανεχτούν ουδεμία υποχώρηση στις Εθνικές μας Θέσεις και θα υπερασπιστούν μέχρις εσχάτων τα Κυριαρχικά Δικαιώματα της Πατρίδας μας!

Στο 9ο λεπτό της συνέντευξης οι … παραχωρήσεις!


Πηγή

Προβολές : 505


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα