ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;; Πούτιν καταγγέλει την ηθική απαξίωση της Δύσης: ”Στη Δύση η ολοσχερή άρνηση του Ανθρώπου, η ανατροπή της πίστης και παραδοσιακών αξιών, η κατάργηση της Ελευθερίας προσιδιάζει σε μια αντεστραμμένη θρησκεία σε καθαρό Σατανισμό!

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;; Πούτιν καταγγέλει την ηθική απαξίωση της Δύσης: ”Στη Δύση η ολοσχερή άρνηση του Ανθρώπου, η ανατροπή της πίστης και παραδοσιακών αξιών, η κατάργηση της Ελευθερίας προσιδιάζει σε μια αντεστραμμένη θρησκεία σε καθαρό Σατανισμό!

3 Οκτωβρίου, 2022 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:628
Μοίρασέ το

 

 

… Δημιουργήσαμε ένα κράτος ισχυρά επικεντρωμένο στη Ρωσία που αναπτύχθηκε κι ενδυναμώθηκε στις μεγάλες ηθικές αξίες της Ορθοδοξίας, του Ισλάμ , του Ιουδαϊσμού, και του Βουδισμού επί της ρώσικης κουλτούρας και του ρώσικου λόγου ανοιχτά σε όλους ”

ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ…;;;

Έχει τις ίδιες … ηθικές αξίες, η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ, και τον Βουδισμό;;;

ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΩΡΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ;;;

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ;;;

ΤΟΝ ΧΑΡΙΖΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ … ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τα υπόλοιπα που λέει, αλλά η δήλωση αυτή που αφορά στις θρησκείες, με κάνει ν’ αναρωτιέμαι για τις φωτογραφίες με τους μεγάλους σταυρούς και τις επισκέψεις στο Άγιον Όρος…

ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ;;;

ο Σατανισμός Δύσης όπως προτάθηκε αρχές Σεπτέμβρη στο σέρβικο λαό. Βελιγράδι 2022!

 

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν επικρίνει τη Δύση για τα διαστρεβλωμένα ηθικά της πρότυπα.

Πούτιν: ”στη Δύση η ολοσχερή άρνηση του Ανθρώπου, η ανατροπή της πίστης και παραδοσιακών αξιών, η κατάργηση της Ελευθερίας προσιδιάζει σε μια αντεστραμμένη θρησκεία σε καθαρό Σατανισμό!

O Χριστός είπε: ἀπὸ τῶν καρπῶν αὐτῶν ἐπιγνώσεσθε αὐτούς. Κι οι καρποί τους είναι εμφανώς δηλητηριώδεις!”

Κατακεραυνώνει την ηθική απαξίωση της Δύσης.

Πούτιν (απόσπασμα από την ομιλία του) :

”Θέλω να κάνω ένα κάλεσμα σε όλους τους πολίτες της χώρας και όχι μόνο σε αυτούς τους συντρόφους που είναι στην αίθουσα, σε όλους τους πολίτες της Ρωσίας.

Θέλουμε να έχουμε εδώ μέσα στη χώρα μας στη Ρωσία αντί της μητέρας και του πατέρα ”γονέας νο1” και ”γονέας νο2” και ”νο3” είναι ήδη εντελώς τρελοί; θέλουμε οι διαστροφές που οδηγούν στην υποβάθμιση και στην εξαφάνιση να επιβληθούν στα παιδιά στα σχολεία μας από το δημοτικό;

Nα γαλουχούνται ότι υπάρχουν κι άλλα φύλα εκτός από θυληκό, αρσενικό και να βλέπουμε να προτείνεται μια εγχείρηση αλλαγής φύλου; Θέλουμε όλα αυτά για τη χώρα μας και τα παιδιά μας; Για εμάς όλα αυτά είναι απαράδεκτα, έχουμε ένα μέλλον διαφορετικό το δικό μας μέλλον.

Το επαναλαμβάνω η δικτατορία των δυτικών ελίτ κατευθύνθηκε εναντίον όλων των κοινωνιών συμπεριλαμβανομένων των λαών των ίδιων των δυτικών χωρών.Aυτή είναι μια πρόκληση για όλο τον κόσμο. Mια τέτοια ολοσχερή άρνηση του ανθρώπου, η ανατροπή της πίστης και των παραδοσιακών αξιών, η κατάργηση της ελευθερίας αποκτά χαρακτηριστικά μιας αντεστραμμένης θρησκείας ενός καθαρού κι απλού σατανισμού.

Στην επί του Όρους Ομιλία ο Ιησούς Χριστός καταγγέλοντας τους ψευδοπροφήτες λέει: ἀπὸ τῶν καρπῶν αὐτῶν ἐπιγνώσεσθε αὐτούς. Κι αυτοί οι δηλητηριώδεις καρποί είναι ήδη προφανείς για τα άτομα όχι μόνο της χώρας μας αλλά όλων των χωρών συμπεριλαμβανομένων πολλών ατόμων ακόμη κι αυτής της Δύσης.

Γι αυτούς μια απειλή άμεση είναι η σκέψη μας η φιλοσοφία μας γι αυτό καταπνίγουν τους φιλοσόφους μας. Η κουλτούρα μας και η τέχνη μας είναι μια απειλή για αυτούς γι αυτό κι επιχειρούν να τις απαγορεύσουν.

… Δημιουργήσαμε ένα κράτος ισχυρά επικεντρωμένο στη Ρωσία που αναπτύχθηκε κι ενδυναμώθηκε στις μεγάλες ηθικές αξίες της Ορθοδοξίας, του Ισλάμ , του Ιουδαϊσμού, και του Βουδισμού επί της ρώσικης κουλτούρας και του ρώσικου λόγου ανοιχτά σε όλους ”

Το τελευταίο είναι ένα κάλεσμα ανάλογο του Ντάγκιν ”Πιστοί όλου του κόσμου ενωθείτε’με μήνυμα έντονης πολιτικής εσχατολογίας.

Μοιάζει για μια ακόμη σύγκρουση πολιτισμών αλλά δεν είναι. Είναι πόλεμος της θρησκείας με τον ανομολόγητο πολιτικό σατανισμό, πόλεμος του πολιτισμού με την απόλυτη βαρβαρότητα. Πρόκειται για ένα νεο-Μεσσιανισμό.

Η Ρωσία κρατάει αποστάσεις από το project Αντίχριστος.

Ο σατανισμός για πρώτη φορά βρήκε πολιτική πλατφόρμα και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο. Όλα τα σχέδια τους τον υπηρετούν. Απεργάζονται ως και τον αστικό-οικιστικό σατανισμό μια αρχιτεκτονική του σατανισμού με υπόγειες -υποχθόνιες πόλεις όπως την περιβόητη The Line με πρόσχημα την κλιματική αλλαγή και το ενεργειακό κόστος. Πόλεις περίκλειστες υπόγειες, δαιδαλώδεις λαβύρινθοι κάτω από τη γη προσομοίωση της Δαντικής Κόλασης. Ετοιμάζουν τη μεγάλη μετάβαση τη Νέα Έξοδο της ανθρωπότητας από τη Δημιουργία στον Κάτω Κόσμο….

 

«ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ »: Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΗΡΥΞΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ

Η ομιλία του αρχηγού του ρωσικού κράτους απευθύνεται σε όλη την ανθρωπότητα. Τα λόγια του Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ένα πραγματικό μανιφέστο του αγώνα για την απελευθέρωση όχι μόνο της Ρωσικής Γης, αλλά όλων των λαών του κόσμου από τις επιταγές της ρατσιστικής και πραγματικά σατανικής Δύσης.

Συνέντευξη Alexander Dugin σχολιάζοντας λόγο Πούτιν: είναι η έναρξη της Νικηφόρας τελευταίας μάχης μεταξύ Φωτός και Σκότους. Είναι κήρυξη πολέμου ενάντια στη Δύση τις αξίες της, με όλη τη σατανική ιδεολογία. Αλλάζει ο ρους της παγκόσμιας ιστορίας. Εισήλθαμε στην καθοριστική φάση της βαθύτερης αντιπαράθεσης στην παγκόσμια ιστορία σαν Τελική Κρίση.΄Αλλοι εξ ευωνύμων κι άλλοι εκ δεξιών, οι μεν στα σαγόνια της σατανικής Δύσης, οι δε στο μονοπάτι της σωτηρίας και πολυπολικό κόσμο! Δεν μπορείς να διαπραγματευθείς με το διάβολο!!!!! ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Πηγή

Προβολές : 628


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα