ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΣ ΡΕΜΑΛΙ;;; ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΣ;;;

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΣ ΡΕΜΑΛΙ;;; ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΣ;;;

13 Νοεμβρίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:526
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και… ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ…

Κ.Μητσοτάκης: Αντέχουμε και άλλους παράνομους μετανάστες – Απλά δώστε μας χρήματα για να τους τρέφουμε και να τους στεγάσουμε!

Το «σήμα» για τρίτο «κύμα» παράνομων μεταναστών έδωσε πριν λίγο ο πρωθυπουργός – «Στρώνει» το χαλί στους εκτοπισμένους Παλαιστίνιους

 

Αυτό το εκτρωματικό εξώβγαλμα, θα τινάξει την Πατρίδα μας στον αέρα, κι εμείς απλά παρακολουθούμε…

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Κ.Μητσοτάκης: Αντέχουμε και άλλους παράνομους μετανάστες – Απλά δώστε μας χρήματα για να τους τρέφουμε και να τους στεγάσουμε!

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης λίγες ώρες πριν τη συνάντησή του με τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς, έδωσε «σήμα» για περισσότερους παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα. 

Ο Κ.Μητσοτάκης, ο οποίος βρέθηκε προσφάτως στη Γαλλία και «άναψε» το «πράσινο φως» στο να δεχθεί η Ελλάδα τους εκτοπισμένους Παλαιστίνιους υποστήριξε από το Βερολίνο, εκεί όπου συμμετέχει σε συζήτηση στο Ίδρυμα Αντενάουερ με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης της Γερμανίας και αρχηγό του CDU Φρίντριχ Μέρτς, ότι η Ελλάδα… αντέχει και άλλους παράνομους μετανάστες.

«Στο μεταναστευτικό πλέον στην Ελλάδα μπορούμε να διαχειριστούμε τις ροές και να προωθούμε ταυτόχρονα τις διαδικασίες απονομής ασύλου», είπε αρχικά ο Κ.Μητσοτάκης και πρόσθεσε:

«Εάν η Γερμανία είναι ένας μεγάλος «μαγνήτης» για τους μετανάστες τότε η διαχείριση της φύλαξης των εξωτερικών συνόρων της Ένωσης θα γίνει πολύ δυσκολότερη. Χρειαζόμαστε περισσότερη βοήθεια, περισσότερα χρήματα, καλύτερη συνεργασία με τις τρίτες χώρες και αποτελεσματικότερη πολιτική επιστροφών. Είμαι περισσότερο αισιόδοξος πλέον, καθώς στο Ευρωπαικό Συμβούλιο υπάρχει πλέον μεγαλύτερη κατανόηση για το ζήτημα του μεταναστευτικού».

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού μπορεί να είναι μια «προβιά» για να έρθουν οι εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι στην Ελλάδα. Μην ξεχνάμε ότι στη Γερμανία θα βρεθεί σε λίγες ημέρες και ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν για να συζητήσει με τον Ο.Σολτς για το μεταναστευτικό, ενώ ο Γερμανός καγκελάριος θα υποδεχθεί αύριο τον Κ.Μητσοτάκη. Ένα από τα θέματα που απασχολεί τις ευρωπαϊκές χώρες είναι το τι θα γίνει με τους Παλαιστίνιους της Γάζας.

Από εκεί και πέρα ο Κ.Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία λέγοντας ότι «με την Τουρκία έχουμε συμφωνήσει σε έναν Οδικό Χάρτη για την εξομάλυνση των διμερών μας σχέσεων, ώστε να προβάλλουμε τη «θετική» ατζέντα και μην επιτρέψουμε στις δυσκολίες που έχουμε να καταλήξουν σε μία στρατιωτική αναμέτρηση».

«Πείσαμε την Τουρκία πως η προηγούμενη αναθεωρητική της στάση έναντι της Ελλάδος ήταν εξόχως αντιπαραγωγική, τους τελευταίους μήνες οι σχέσεις μας χαρακτηρίζονται από détente, έχω συναντήσει ήδη τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δύο φορές τους τελευταίους μήνες, προφανώς και διαφωνώ απόλυτα με τα σχόλια του για τη Χαμάς, αλλά αυτό δεν αποτελεί λόγο για να μην τον καλωσορίσω στην Ελλάδα σε κάτι λιγότερο από έναν μήνα, όπου θα συζητήσουμε για τις διμερείς μας σχέσεις. Έχουμε όλοι μας συμφέρον να μη γενικευθεί η σύρραξη ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς», σημείωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

 

 

Πηγή

Προβολές : 526


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα