(ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ...)  Ο Θεοδωρικάκος, οι ιερές γελάδες του ΣΥΡΙΖΑ και η ζυγαριά ακριβείας

(ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ...) Ο Θεοδωρικάκος, οι ιερές γελάδες του ΣΥΡΙΖΑ και η ζυγαριά ακριβείας

31 Ιανουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:402
Μοίρασέ το

 

Ενώ έχουν αποκαλυφθεί όλα αυτά  περιμένουμε με αγωνία τον Τάκη Θεοδωρικάκο, όχι να παραιτηθεί (ποιος στην κυβέρνηση έχασε την ευθιξία για να την βρει ο Τάκης) αλλά να δηλώσει όσα άθλια δήλωσε μετά την αποκάλυψη του Documento

Κατά πρώτον… ο Θεοδωρικάκος, ΦΑΣΙΣΤΑΣ ήταν όταν ήταν στο ΚΚΕ… ΦΑΣΙΣΤΑΣ ήταν επί ΣΗΜΙΤΗ, ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ…
Κατά δεύτερον… ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΩΘΕΝ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ…μην ρωτάτε ποιός είναι ΑΝΩΘΕΝ… το είπαμε…το γράψαμε… Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…
Κατά τρίτον… είναι χωμένος ως τα μαλλιά της κεφαλής του στα σκατά…
Κατά τέταρτον… ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΓΙΟ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΜΑΛΙ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΛΑΝΤΡΙΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ… ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;
ΕΙΣΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΣΟΥ…
Κατά πέμπτον, προς ΒΑΞΕΒΑΝΗ…
1. ΡΕ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΩΣ “ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΙΟΝΙ”, ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;
2. ΡΕ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΩΣ  “ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΙΟΝΙ”, ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 104 ΝΕΚΡΟΥΣ;;;
3. “ΡΕ  ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΠΙΟΝΙ”,  ΠΟΤΕ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΝΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ;;;
ΧΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΚΑΙ Ο ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ…
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ…
ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΙΣ…
ΕΚΛΟΓΕΣ… ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ …ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ…
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ…
ΠΡΙΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΟΥΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΝΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΥ ΣΒΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΨΥΧΙΚΑ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ  ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ, ΧΑΡΑΡΙ…
Καλλιόπη Σουφλή

 

«Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος» λέει η λαϊκή παροιμία την οποία μάλλον έχει εμπεδώσει πλέον πολύ καλά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Η ώρα του δελτίου ειδήσεων στο Mega το βράδυ της Δευτέρας έφερε όσα δεν περίμενε, αφού το ρεπορτάζ του καναλιού επιβεβαίωσε πλήρως την αποκάλυψη του Documento, ότι σε υπόθεση ναρκωτικών στην οποία φέρεται να είχε εμπλοκή ο γιος του Υπουργού, δεν σχηματίστηκε δικογραφία και η υπόθεση κουκουλώθηκε.

Φυσικά το Documento  δεν είχε μιλήσει για «γιο υπουργού» αλλά για συγγενικό του πρόσωπο, γιατί το θέμα δεν ήταν τι έκανε ο νεαρός γιος (24 ετών) αλλά ο πατήρ και υπουργός.

 

Ο Θεοδωρικάκος ήταν αυτός που ομολόγησε ότι πρόκειται για το γιο του, προφανώς για να δημιουργήσει το αφήγημα ότι «χτυπάνε ένα νεαρό παιδί για να χτυπήσουν εμένα».

Άλλωστε ο Τάκης Θεοδωρικάκος ήταν αυτός που στο παρελθόν, όταν είχαν αποκαλυφθεί τα σπίτια του Βολταίρου της Μαρέβας Μητσοτάκη, ήταν αυτός που είχε φιλοτεχνήσει το επιχείρημα «χτυπάνε τη γυναίκα του πρωθυπουργού για να χτυπήσουν τον ίδιο». Κάθε μέρα όμως δεν είναι καλημέρα.

Το Mega, για να επανέλθουμε, δημοσίευσε φωτογραφικό υλικό από τα ναρκωτικά κατά την  έρευνα στην παρέα Θεοδωρικάκου, ενώ περιέγραψε και μεθόδους μαφίας, αφού κατά τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, επιχειρήθηκε να εξαφανιστούν στοιχεία με έφοδο στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

 

Ενώ έχουν αποκαλυφθεί όλα αυτά  περιμένουμε με αγωνία τον Τάκη Θεοδωρικάκο, όχι να παραιτηθεί (ποιος στην κυβέρνηση έχασε την ευθιξία για να την βρει ο Τάκης) αλλά να δηλώσει όσα άθλια δήλωσε μετά την αποκάλυψη του Documento, δηλαδή: 

«Ο “έγκριτος” κύριος Μαρινάκης επιστράτευσε τον λασπωτήρα του Mega με ένα αναληθές και συκοφαντικό δημοσίευμα για μέλος της οικογένειάς μου, που υπερβαίνει κάθε όριο ανηθικότητα», καθώς και να ανακοινώσει ότι θα κάνει μηνύσεις.

Φυσικά και δεν θα το κάνει. Ο κύριος Θεοδωρικάκος έχει και ευελιξία, η οποία αποδεικνύεται από την ευκολία που μεταπηδά από κόμμα σε κόμμα  σαν μελισσούλα της πολιτικής και θράσος. Να θυμίσω ότι την εποχή που ο ίδιος ήταν μέσω της οικογένειάς του μέτοχος σε εταιρεία του Καλογρίτσα, η ΝΔ έχοντάς τον στο επικοινωνιακό τιμόνι, μίλαγε για τα «βοσκοτόπια Καλογρίτσα». Θράσος στρεμμάτων βοσκοτοπίων.

Τώρα πάντως ο Τάκης χρειάζεται επειγόντως επικοινωνιολόγο για να του δώσει δυο συμβουλές καθότι δεν είναι ό,τι πιο συνετό να κάνει τον επικοινωνιολόγο του εαυτού του.

Με αγωνία περιμένω όμως και κάποια ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την αποκάλυψη ότι ο Υπουργός ΠΡΟΠΟ, ο οποίος έκανε εφόδους στα Εξάρχεια και δήλωνε ότι πάταξε την εγκληματικότητα γιατί βρήκε 0,8 γραμμάρια χασίς (ναι έτσι έλεγε), οφείλει να παραιτηθεί μετά τα ψέματα που είπε για την συγκάλυψη της δικής του υπόθεσης αλλά και την εξύβριση Μέσων Ενημέρωσης που τον αποκάλυψαν. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως, αμέσως μετά την αποκάλυψη ότι υπάρχει Ταξίαρχος της ΕΛΑΣ που καταγγέλλει ότι συγκαλύφθηκε η υπόθεση, είχε την ευκαιρία να ρωτήσει τον Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος βρέθηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Φαντάζομαι ότι δεν ήταν κόπος να ρωτήσει ένας βουλευτής «κύριε Υπουργέ, υπάρχει μια κατάθεση Ταξίαρχου της Αστυνομίας ο οποίος σας κατηγορεί για συγκάλυψη υπόθεσης που αφορά την οικογένειά σας. Και επειδή ο ταξίαρχος της ΕΛΑΣ δεν είναι μια κάποια γραμματέας Καλογρίτσα αλλά  αξιωματικός που υπηρέτησε σε καίρια θέση της Άμεσης Δράσης, μπορείτε σας παρακαλούμε να μας εξηγήσετε τι έχει γίνει;».

 

Τέτοια ερώτησε δεν έγινε. Μαθαίνω μάλιστα, ότι αντί της πολιτικής ουσίας, δηλαδή της συγκάλυψης και των ψεμάτων που εκστόμισε ο Θεοδωρικάκος, η συζήτηση μεταξύ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή, ήταν πόσα ήταν τα γραμμάρια των ναρκωτικών. Τελικώς μετά από αλλεπάλληλες μετρήσεις τα μέλη της Επιτροπής κατέληξαν ότι είναι λίγα τα γραμμάρια και κρίμα το παιδί. Το θέμα δηλαδή δεν ήταν ο υπουργός που συγκάλυψε αλλά το παιδί και τα γραμμάρια. Πολλά κιλά πολιτικής ευθυκρισίας.

Μεγάλη κατάρα με τις ιερές γελάδες αυτού του κόμματος, όποτε οι καταστάσεις είναι ξεκάθαρες και αναζητούν πολιτικές τοποθετήσεις ευθύνης, να επιδίδονται σε μετρήσεις με ζυγαριά ακριβείας. Πότε της αριστεροσύνης, πότε της αναγκαίας ευπρέπειας και εσχάτως του μπάφου. Μπαφιάσαμε. 

 

Πηγή: documentonews.gr

 

Πηγή

Προβολές : 402


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα