Τι ρεζιλίκια είναι αυτά, ΡΕ;;; ΤΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ;;; «Τα βρήκαν» ο «σαχλαμάρας» με τον «μεζονετάκια»;;;!!!

27 Ιανουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:219
Μοίρασέ το

 

Τι είπε στη Βουλή για την σχέση του με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρο ο ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλος

«Κανά δυο εκδότες και ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ ευθύνονται – Έχουν μανία να ρίξουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη»

 

 

 

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ και μόνο που διαβάζω τον τίτλο…: “Σαχλαμάρας”, “Μεζονετάκιας”, και … “πράκτορες και πρακτορίσκοι”!!!

Κι αν με ρωτήσετε “γιατί αφού ντρέπεσαι το αναπαράγεις;”, θα σας απαντήσω:

ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΘΕΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ…

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!!

ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

«Τα βρήκαν» ο «σαχλαμάρας» με τον «μεζονετάκια» – Τι είπε στη Βουλή για την σχέση του με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρο ο ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλος

«Να αφήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις έξω από την πολιτική αντιπαράθεση» κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, που ανέβηκε στο βήμα της ολομέλειας κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας.

Μόνο που η πρόσκληση θα έπρεπε να απευθύνεται στην ηγεσία του κόμματός του, τον Κ.Μητσοτάκη, δηλαδή, που μέχρι τις εκλογές θα βρίσκεται αναγκαστικά και στην ηγεσία της χώρας, ο οποίος παρακολουθούσε τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων και πολλά στελέχη τους.

Όχι άδικα, βέβαια, σε ότι αφορά τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Κ.Φλώρο, όπως αποδείχθηκε, άσχετα αν τον κράτησαν Αρχηγό. Ξέρουν και ξέρει. Ο ένας κρατά τον άλλον.

Όσο για τις σχέσεις ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλου με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρο, που τον έλεγε «σαχλαμάρα» φαίνεται ότι… λύθηκε η παρεξήγηση και ο Αρχηγός δεν θεωρεί πλέον τον υπουργό «σαχλαμάρα».


«Τα βάλαμε κάτω, εξηγηθήκαμε, συμφωνήσαμε και συνεχίζουμε. Όσο δηλώνω αυτό όλον τον καιρό ότι στηρίζω την στρατιωτική ηγεσία, άλλο τόσο και η στρατιωτική ηγεσία δηλώνει ότι στηρίζει εμένα στο έργο μου και μαζί προχωράμε», είπε.

Πώς στηρίζει η στρατιωτική ηγεσία κάποιον που θεωρεί και χαρακτηρίζει «σαχλαμάρα» όπως καταγράφηκε στην υποκλοπή Φλώρου, είναι ένα ερώτημα…

«Έχουμε μεγάλη αποστολή, η χώρα να σταθεί όρθια. Σε αυτό το καθήκον, σας παρακαλώ, αφήστε έξω από την πολιτική αντιπαράθεση τις Ένοπλες Δυνάμεις», πρόσθεσε ο κ. Παναγιωτόπουλος, λες και η πολιτική αντιπαράθεση ξεκίνησε από κάποιο κόμμα και όχι από τις παρακρατικές κακουργηματικού χαρακτήρα υποκλοπές της κυβέρνησης.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, επιτέθηκε και στον πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χ.Ράμμο που επιμένει να ερευνά το σκάνδαλο των υποκλοπών: «Βοηθά με τον τρόπο του, ένας όχι και τόσο διακριτικός πρόεδρος ανεξάρτητης αρχής, ενώ την ίδια ώρα, μια άλλη ανεξάρτητη αρχή, αυτή της προστασίας προσωπικών δεδομένων σιωπά, είναι υπερβολικά διακριτική…», είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος και πρόσθεσε:

«Βοηθάνε και κάνα δυο εκδότες. Ένας από αυτούς, εκτός από τη μανία του να ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη, διαθέτει και ιδιαίτερες προσβάσεις στην πραμάτεια πρακτόρων και πρακτορίσκων, σε λίστες και ονόματα παρακολουθήσεων.

Υλικό μιας υπηρεσίας που παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης να εξορθολογίσει τον τρόπο λειτουργίας της, λαμβάνοντας τις απαραίτητες θεσμικές πρόνοιες, κάποια στιγμή, εντούτοις μόνο υπηρεσία που χειρίζεται ευαίσθητα θέματα που άπτονται της εθνικής ασφάλειας δεν θυμίζει».

Άρα οι εκδότες που τα αποκαλύπτουν ευθύνονται που η κυβέρνηση παρακολουθεί και οι παρακολουθούμενοι τα «τσεπώνουν» ορισμένες φορές και καταγράφονται από την ΕΥΠ!

Και η ΕΥΠ περιγράφεται άκρως απαξιωτικά από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας ως «πράκτορες και πρακτορίσκοι»! Προφανώς επειδή κάποιοι διέρρευσαν τα κακουργήματα που διέπραττε η κυβέρνηση χρησιμοποιώντας την υπηρεσία!

Τι άλλο θα ακούσουμε αλήθεια! 

Το ότι ο Αρχηγός του Ναυτικού (ΓΕΝ), ο έντιμος ναύαρχος Σ.Πετράκης απαξίωσε έστω να αναφερθεί στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κ.Φλώρο και τις πράξεις του, κατά την αποχαιρετιστήρια ομιλία του, δεν του λέει κάτι του ΥΕΘΑ…

Το ότι τα τα ξένα ΜΜΕ έχουν «κρεμάσει στα μανταλάκια» τον Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρο, προφανώς «δεν τρέχει» τίποτα και γενικότερα την κυβέρνηση για τις υποκλοπές, δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Αυτοί θα πολεμήσουν τους Τούρκους, αν χρειαστεί; Ο «σαχλαμάρας», ο «μεζονετάκιας», κλπ; Είμαστε βέβαιοι;


Πηγή

Προβολές : 219


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα