Τι σας θυμίζει αυτό;;; ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... Ωρολογιακή βόμβα: 500.000 ένοπλοι ξένοι «στρατιώτες» κρύβονται στη Γερμανία αναμένοντας τις εντολές επίθεσής τους!!!

Τι σας θυμίζει αυτό;;; ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... Ωρολογιακή βόμβα: 500.000 ένοπλοι ξένοι «στρατιώτες» κρύβονται στη Γερμανία αναμένοντας τις εντολές επίθεσής τους!!!

21 Νοεμβρίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:850
Μοίρασέ το

 

Η αστυνομία πιέζεται να μην μιλήσει για την εισβολή.

Το ίδιο ισχύει και για τα οχήματα που διασχίζουν τη βαλκανική διαδρομή. Μερικές φορές ελέγχονται και αν βρεθούν όπλα, τα οποία συχνά είναι γεμάτα φορτηγά, «μπορεί να μην κατασχεθούν».

 

 

Θέλετε αυτή την εικόνα και όσα διαβάσετε, να τα … μεταφέρετε ως γεγονότα και στην δική μας την Πατρίδα, που είναι το πιο ξέφραγο αμπέλι του κόσμου;;;

Θέλετε να μιλήσουμε για την δική μας ΚΩΛΟ-ΜΠΑΤΣΑΡΙΑ;;;

Θέλετε να μιλήσουμε για τα 5-6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. ΠΑΡΤΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ…

ΕΧΕΤΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ…

 

Υ.Γ.2. Πριν δυο χρόνια, πήγα σε πολυκατοικία που μένει αστυνομικός με την οικογένειά του, και του ζήτησα να φτιάξουμε μια ομάδα περιφρούρησης, όπως ζήτησα και από άλλους γειτόνους μου, πάμπολλες φορές…

ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ…  

Το να πάρουν τα κεφάλια της μπατσαρίας τα λαθρομουσλίμια, ουδόλως μ’ ενδιαφέρει… πλέον έχουν μετατραπεί σε παρακρατικούς πυλώνες ενός ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ… 

 

 

Εκατοντάδες χιλιάδες ξένοι μαχητές, πολλοί από τους οποίους είναι οπλισμένοι, έχουν εισβάλει στη Γερμανία και περιμένουν το σήμα για να επιτεθούν. Η γερμανική κυβέρνηση δεν μπορεί πλέον να προστατεύσει τους πολίτες της, που έχουν μείνει άοπλοι και αβοήθητοι από τις πολιτικές τους.

Η ομοσπονδιακή συνοριακή αστυνομία δεν μιλά πλέον για αιτούντες άσυλο αλλά για στρατιώτες που εισβάλλουν στη χώρα τους.

Υπολογίζεται ότι 500.000 στρατιώτες περιμένουν εντολή για επίθεση. Εν τω μεταξύ, η Γερμανία έχει 260.000 στρατιώτες της Bundeswehr (ένοπλες δυνάμεις της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας).

Η αστυνομία πιέζεται να μην μιλήσει για την εισβολή.

Το ίδιο ισχύει και για τα οχήματα που διασχίζουν τη βαλκανική διαδρομή.

Μερικές φορές ελέγχονται και αν βρεθούν όπλα, τα οποία συχνά είναι γεμάτα φορτηγά, «μπορεί να μην κατασχεθούν».

Δείτε το παρακάτω βίντεο ρεπορτάζ από τη Γερμανία:


Πηγή μετάφρασης

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 850


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα