Τι σηματοδοτεί η απόφαση Καραμανλή; Έξι ερωτήσεις – απαντήσεις

Τι σηματοδοτεί η απόφαση Καραμανλή; Έξι ερωτήσεις – απαντήσεις

22 Φεβρουαρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:507
Μοίρασέ το

 

Γιατί ο Καραμανλής δεν εγκαταλείπει την πολιτική, ποιον ρόλο επιλέγει, ποιο είναι το μεγάλο πρόβλημα του Μαξίμου.

 

Όλα βαίνουν βάσει σχεδίου… όπως ακριβώς τα έχουν δρομολογήσει οι ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ και η εφημερίδα τους…

Τι όχι;;;

Πρώτα θα γίνει ο πόλεμος με την τουρκιά, μετά θα έρθει πολιτειακή ανωμαλία και μετά έρχεται ο Παύλος ως βασιλιάς “να μας σώσει” και η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, με Καραμάν Αλή ως προέδρου της ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”…

Α ρε κατακαημένη Ελλάδα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μεγάλη αναταραχή στη Νέα Δημοκρατία προκαλεί η ανακοίνωση της απόφασης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές, τερματίζοντας τον κοινοβουλευτικό του βίο. Τα «Παιχνίδια Εξουσίας» επιχειρούν να αποκρυπτογραφήσουν τις εξελίξεις, με έξι ερωτήσεις- απαντήσεις.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΩΤΗ: Εγκαταλείπει την πολιτική ο Καραμανλής;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όχι. Η δήλωσή του είναι σαφής: Τερμάτισε τον κοινοβουλευτικό του βίο, όχι τον πολιτικό.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ: Τι επιπτώσεις θα έχει στη Νέα Δημοκρατία;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αποσυσπείρωση και ενίσχυση των ποσοστών της αποχής.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΡΙΤΗ: Βρίσκεται στην ίδια γραμμή με το Μαξίμου, όπως επιμένουν οι κυβερνητικές διαρροές;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Οι διαρροές αποτελούν μνημείο προπαγάνδας. Όσο ήταν ταυτόσημα τα όσα είπε ο Καραμανλής στα Ανώγεια για τις υποκλοπές με τα όσα έλεγε ο πρωθυπουργός, άλλο τόσο συμφωνούν και τώρα.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ: Πού θα αντιμετωπίσει η ΝΔ το μεγαλύτερο πρόβλημα μετά τη μη κάθοδο Καραμανλή;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Στη Θεσσαλονίκη, αλλά και γενικότερα στη Βόρειο Ελλάδα. Ο πρώην πρωθυπουργός αποτελούσε κυματοθραύστη στη φυγή προς τα δεξιά πολλών «γαλάζιων» ψηφοφόρων στη Βόρειο Ελλάδα.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΜΠΤΗ: Τι ρόλο μπορεί να παίξει στο μέλλον ο Καραμανλής;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Του εγγυητή της ενότητας και της τήρησης των αρχών της ΝΔ, ιδίως εάν το αποτέλεσμα των εκλογών δεν είναι η αυτοδυναμία.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΤΗ: Τελείωσαν στην Ελλάδα οι «δυναστείες» Καραμανλή και Παπανδρέου;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ποτέ μη λες ποτέ. Η «δυναστεία» Μητσοτάκη, πάντως, κυριαρχεί!

 

 

Πηγή

Προβολές : 507


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα