Τι σηματοδοτεί η Ομολογία-«βόμβα» του Άδωνι για την τηλεδιοίκηση τους στέλνει όλους στο Ειδικό Δικαστήριο;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΥΧΑΙΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΔΩΝΗ!!!

Τι σηματοδοτεί η Ομολογία-«βόμβα» του Άδωνι για την τηλεδιοίκηση τους στέλνει όλους στο Ειδικό Δικαστήριο;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΥΧΑΙΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΔΩΝΗ!!!

3 Απριλίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:714
Μοίρασέ το

 

Εκθέτει τα ψέματα Μητσοτάκη, Γεραπετρίτη και Κ. Αχ. Καραμανλή

Δεν ελέχθησαν τυχαία αυτά που είπε ο Άδωνης… γιατί δεν είναι τυχαίος ο Άδωνης έστω κι αν θεωρείται ως το πλέον γελοίο άτομο της πολιτικής…
Όπως δεν είναι τυχαίο και το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας REAL NEWS, το οποίο επικαλείται το Αδωνάι…
Η εντολή που έχει δοθεί από το βαθύ παρακράτος των ΗΠΑ είναι:
ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…
Και τη γραμμή, δίνει ο περιβόητος Ζαν Κοέν, που ελέγχει ολα τα ΜΜΕ και είναι ο image maker του Άδωνη…
Είπαμε… τίποτα τυχαίο…  και η παρακάτω φωτογραφία, επιβεβαιώνει τον ρόλο Κοέν…
Καλλιόπη Σουφλή

Την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχειρώντας να καλύψει τις ευθύνες της για την τραγική κατάσταση της λειτουργίας των τρένων που οδήγησε στον θάνατο 57 ανθρώπους, υποστηρίζει ότι η τηλεδιοίκηση υπήρχε και ότι από λάθος του σταθμάρχη δεν χρησιμοποιήθηκε, ο Άδωνις Γεωργιάδης με την ομολογία του τους στέλνει όλους στο Ειδικό Δικαστήριο!

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, το δημοσίευμα της Real News που υπογράφει ο Κωνσταντίνος Νικολόπουλος και αναφέρεται στην καταγγελία του δημιουργού του συστήματος τηλεδιοίκησης της ΕΡΓΟΣΕ, Γρηγόρη Λάμπρου, ο οποίος με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Ανάπτυξης καταγγέλλει ότι «το σύστημα τηλεδιοίκησης ήταν έτοιμο να εγκατασταθεί και να τεθεί σε λειτουργία τον Δεκέμβριο του 2016»  ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ.

 

 

«Στα τέλη Μαρτίου 2015 μου ανατέθηκε ο σχεδιασμός, η ολοκλήρωση και θέση σε λειτουργία του συστήματος τηλεδιοίκησης για το τμήμα του έργου Αθήνα – Λάρισα. Αυτό το σύστημα είχε ολοκληρωθεί επιτυχώς από τον Δεκέμβριο του 2016 και, εάν είχε τεθεί σε λειτουργία όπως έπρεπε και χωρίς την αδικαιολόγητη καθυστέρησή του, δεν θα γινόταν το δυστύχημα στα Τέμπη», έγραψε στην επιστολή του ο Γρ. Λάμπρου.

Κάπως έτσι ο  Γεωργιάδης, ομολογεί δημόσια ότι τα όσα ισχυρίζονται ο Μητσοτάκης, ο πρώην υπουργός Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο υφυπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος, και ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος διαβεβαίωνε στην αρμόδια επιτροπή ότι υπήρχε τηλεδιοίκηση και είναι ανθρώπινο λάθος που δεν χρησιμοποιήθηκε, είναι ωμά ψέματα!

Όσοι λοιπόν επιχείρησαν να συσκοτίσουν την υπόθεση προκειμένου να διώξουν από πάνω τους τις βαρύτατες ευθύνες για το έγκλημα στα Τέμπη, πρέπει να παραπεμφθούν στο Ειδικό Δικαστήριο. Έχει καταλάβει άραγε ο Άδωνις πόσο σοβαρή είναι αυτή η ομολογία του;

 

 

Πηγή

Προβολές : 714


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα