Τι στο διάβολο; Ο σύλλογος του Σατανά θα αρχίσει να συναντιέται στο σχολείο του δημοτικού σχολείου!

Τι στο διάβολο; Ο σύλλογος του Σατανά θα αρχίσει να συναντιέται στο σχολείο του δημοτικού σχολείου!

24 Νοεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:743
Μοίρασέ το

 

Οι Λέσχες Σατανά συχνά προτείνονται σε σχολεία που έχουν ήδη ένα εθελοντικό πρόγραμμα για παιδιά που θέλουν να μάθουν για τον Χριστιανισμό. Πολλές φορές έχουν προταθεί, ή ακόμα και ξεκινήσει, και έχουν αποτύχει απλώς και μόνο λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος.

«Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί κάποιος θα ήθελε να παρευρεθεί το παιδί του»

 

Δεν απέχουμε πολύ από το να έρθουν και στην Ελλάδα… προάγγελος τα βιβλία διαστροφής που διδάσκονται τα παιδιά μας και “εκπαιδευτικοί” και “γονείς”, δεν αντιδρούν…

Καλλιόπη Σουφλή

Η Rosalinda Celentano υποδύεται τον Σατανά τον διάβολο στο «The Passion of the Christ» του 2004.

Από τον Bob Unruh

Η Rosalinda Celentano υποδύεται τον Σατανά τον διάβολο στο «The Passion of the Christ» του 2004.

Ένα δημοτικό σχολείο στην Καλιφόρνια θα επιτρέψει σε ένα «After School Satan Club» να αρχίσει να συνεδριάζει στις εγκαταστάσεις του από τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Οι σύλλογοι χρηματοδοτούνται από το The Satanic Temple, με έδρα το Σάλεμ της Μασαχουσέτης, και έχουν δημιουργηθεί ειδικά για να αντιταχθούν σε ορισμένες χριστιανικές οργανώσεις που διοργανώνουν συναντήσεις για παιδιά που επιθυμούν να παρακολουθήσουν μετά το σχολείο.

Αυτά θα περιλαμβάνουν προγράμματα όπως το Good News Club, το οποίο φιλοξενείται από την Child Evangelism Fellowship.

Ήταν μια απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου πριν από 20 χρόνια, στο Good News Club εναντίον Milford Central School, στην οποία οι σχολικοί υπάλληλοι προσπάθησαν να διώξουν το μήνυμα του Χριστιανισμού, που έλεγε ότι όταν τα σχολεία επιτρέπουν σε έναν οργανισμό να νοικιάζει εγκαταστάσεις, δεν μπορούν να κάνουν διακρίσεις σε βάρος άλλου οργανισμού με βάση την άποψή του.

ΤΑΣΗ: Μια προσευχή των Ευχαριστιών

Το Religion News τεκμηριώνει ότι το Satan Club θα ξεκινήσει στις 5 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Σχολείο Golden Hills στο Tehachapi, περίπου 115 μίλια βόρεια του Λος Άντζελες.

Η ανακοίνωση προέρχεται από τον June Everett, διευθυντή της καμπάνιας των Satan Clubs.

Τέτοιες εκδηλώσεις “δημιουργούνται κατόπιν αιτήματος τοπικών γονέων, εκπαιδευτικών ή άλλων μελών της κοινότητας, σύμφωνα με τον ιστότοπο Satanic Temple. Ο Έβερετ είπε ότι ένας γονέας επικοινώνησε πριν από μερικούς μήνες ζητώντας τη λέσχη, η οποία θα συγκεντρώνεται μία φορά το μήνα έως τον Μάιο του 2023, ” ανέφερε η έκθεση.

Supt. Η Stacey Larson-Everson ανέφερε στους γονείς σε μια πρόσφατη επιστολή ότι η περιφέρεια ενέκρινε το Satan Club για συγκεντρώσεις μετά το σχολείο.

Η απόφαση, ωστόσο, δεν πήγε καλά με γονείς και παππούδες.

Η Sheila Knight, παππούς και γιαγιά ενός μαθητή της πέμπτης δημοτικού, είπε σε συνέντευξή του σε θυγατρική του CBS ότι, «Καταλαβαίνω ότι το σχολείο σύμφωνα με το νόμο πρέπει να τους επιτρέπει επειδή επιτρέπουν άλλα προγράμματα μετά το σχολείο, όπως τα Good News… αλλά δεν μπορώ να φανταστώ γιατί οποιοσδήποτε θα ήθελε να παρευρεθεί το παιδί του».

Στην έκθεση, ο Paul Hicks, εθελοντής για το Satan Club, ισχυρίστηκε ότι “δεν δίδασκε σε αυτά τα παιδιά ότι πρέπει να χαιρετίσουν τον Σατανά ή να ταυτιστούν ως σατανιστές. Αυτό που κάνουμε είναι ότι σκεφτόμαστε κριτική σκέψη, διδάσκουμε επιστήμη, διδάσκουμε ενσυναίσθηση».

Η New York Post σημείωσε την ανταπόκριση που προσέλκυσε η κίνηση.

«Το σχολικό σύστημα πάει στην κόλαση», ανέφερε η έκθεσή του.

Ανέφερε την Brenda Maher, έναν άλλο παππού και τη γιαγιά, που επιβεβαίωσε: “Ο Tehachapi είπε ναι, και νομίζω ότι έκαναν λάθος. Ξέρω ότι ο εγγονός μου δεν θα είναι μέλος αυτού του κλαμπ.”

Διαδικτυακά, ο Joe Lathrop σημείωσε, «Έτσι πολλοί μου είπαν ότι η νέα λέσχη Satan μετά το σχολείο στο δημοτικό Golden Hills δεν είναι μια θρησκεία, αλλά μια λέσχη φιλοσοφίας… Τότε γιατί επέλεξαν τον Σατανά; … Γιατί όχι η λέσχη υπαρξισμού Jean Paul Satre Γιατί όχι η λέσχη Descartes;

Οι Λέσχες Σατανά συχνά προτείνονται σε σχολεία που έχουν ήδη ένα εθελοντικό πρόγραμμα για παιδιά που θέλουν να μάθουν για τον Χριστιανισμό. Πολλές φορές έχουν προταθεί, ή ακόμα και ξεκινήσει, και έχουν αποτύχει απλώς και μόνο λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος.

Το Daily Caller News Foundation ανέφερε μόλις πριν από εβδομάδες μια παρόμοια απόφαση του Σχολικού Συμβουλίου της κομητείας Βόρειας Υόρκης στο Ντίλσμπουργκ της Πενσυλβάνια.

«Ως δημόσια σχολική περιφέρεια, η χρήση των σχολικών μας εγκαταστάσεων πρέπει να επιτρέπεται χωρίς διακρίσεις», είπε. Ο Steve Kirkpatrick είπε σε μια δήλωση στον ιστότοπο του σχολείου .

Δεν μπορούμε και δεν επιλέγουμε αυθαίρετα ποιοι οργανισμοί μπορούν ή όχι να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις μας. Εάν επιτρέπουμε έναν οργανισμό, πρέπει να επιτρέψουμε σε όλους τους οργανισμούς, υπό την προϋπόθεση ότι πληρούν τις προϋποθέσεις και τις απαιτήσεις εφαρμογής όπως ορίζονται στην Πολιτική 707.”

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ:

Ο αριστερός δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος χρηματοδοτεί κάθε τι κακό – πιο πρόσφατα τους 75 υπέρ-εγκληματικούς «δικηγόρους του Σόρος» που έχουν μετατρέψει τις πιο δυναμικές πόλεις της Αμερικής σε υποβαθμισμένα, μολυσμένα από το έγκλημα κολαστήρια βίαιου εγκλήματος που εκτοξεύεται στα ύψη.

Ο Σόρος χρηματοδοτεί επίσης τη νομιμοποίηση ναρκωτικών, την ευθανασία, τα ανοιχτά σύνορα, την παγκοσμιοποίηση, τις ζωές των μαύρων έχουν σημασία, την «αποχρηματοδότηση της αστυνομίας», την υποτίμηση του αμερικανικού νομίσματος και την καταστροφή της κυριαρχίας της. Μα γιατί?

Το περιοδικό Whistleblower αποκαλύπτει και εξερευνά την εκπληκτική αλήθεια: ο Σόρος, ένας άθεος, λέει κυριολεκτικά ότι είναι «κάποιο είδος θεού», που έχει εμμονή να ξαναδημιουργήσει τον κόσμο σύμφωνα με την εικόνα του.

Ακολουθούν μερικά πραγματικά αποσπάσματα από τον Σόρος:

«Αν η αλήθεια είναι γνωστή, κουβαλούσα μερικές αρκετά ισχυρές μεσσιανικές φαντασιώσεις μαζί μου από την παιδική μου ηλικία…»

«Είναι ένα είδος ασθένειας όταν θεωρείς τον εαυτό σου κάποιο είδος θεού, τον δημιουργό των πάντων, αλλά Νιώθω άνετα με αυτό τώρα από τότε που άρχισα να το ζω».

«Ξέρετε, με την προσωπική μου ιδιότητα δεν είμαι στην πραγματικότητα ανιδιοτελής φιλάνθρωπος. Είμαι πολύ εγωκεντρικός».

«Είμαι κάπως τρελός που θέλει να έχει αντίκτυπο».

«Δίπλα στις φαντασιώσεις μου για το ότι είμαι Θεός, έχω επίσης πολύ έντονες φαντασιώσεις να είμαι τρελός. … Έχω πολλή τρέλα στην οικογένειά μου. Μέχρι στιγμής έχω ξεφύγει».

Μόνο που δεν «το έχει ξεφύγει».

Όχι μόνο ο Σόρος είναι τελείως τρελός, αλλά επιβάλλει την παραφροσύνη του στην Αμερική.

Δείτε τον Σόρος και τον αριστερό κόσμο που έχει δημιουργήσει και χρηματοδοτήσει όσο ποτέ άλλοτε στο «Ο ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΘΕΟΣ»: Γιατί ο Τζορτζ Σόρος έχει εμμονή με την καταστροφή της Αμερικής».

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 743


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα