Τι συμβαίνει με τις εμπορικές αερογραμμές μας; Αυτή η ιστορία δεν είναι παρά μία από τις πολλές που χρειάζονται την προσοχή μας.

6 Ιουλίου, 2022 20 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:573
Μοίρασέ το

 

 

Eάν οι πιλότοι αρνηθούν να πάρουν το τρύπημα, δεν μπορούν πλέον να πετάξουν λόγω των εντολών.

Έχουμε μια τέλεια καταιγίδα: Εάν οι πιλότοι m-volιαστούν, πολλοί από αυτούς δεν μπορούν να πετάξουν λόγω τραυματισμού από το m-volιο – μια κατάσταση πολύ, πολύ πιο συνηθισμένη από ό,τι θα σας έκανε να πιστέψετε η κυβέρνησή μας.

Είναι απελπισμένοι να κρατήσουν κρυφό αυτό το γεγονός.

Αν συνεχίσουμε να επιτρέπουμε στην κυβέρνηση και στους τεχνολογικούς γίγαντες να καταπατούν τα δικαιώματά μας, να λογοκρίνουν την αλήθεια και να απαγορεύουν την ανοιχτή διάδοση σημαντικών πληροφοριών, ενώ μας εξαναγκάζουν σε παράλογες ιατρικές παρεμβάσεις, θα χάσουμε ό,τι θεωρούμε ιερό.

Οι προεκτάσεις, όταν περισσότεροι άνθρωποι συνδέουν τις τελείες, ελπίζουμε ότι θα οδηγήσουν στην περαιτέρω αποκάλυψη του άρρωστου προγράμματος που μας έχουν ταΐσει με το κουτάλι τα τελευταία αρκετά χρόνια. Μόνο τότε μπορούμε να το τελειώσουμε.

 

Ήταν δεδομένο και φάνηκε από  την πρώτη στιγμή που έγινε υποχρεωτικό το εμβόλιο και στους πιλότους και στους στρατιωτικούς…

Αναρωτηθήκατε ποτέ, εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον, αν είστε επιβάτης αεροσκάφους, τι θα γίνει στην περίπτωση που οι πιλότοι πάθουν κάποιο επεισόδιο λόγω του εμβολιασμού τους, για πόσες χιλιάδες νεκρούς θα μιλάμε;;;

Και δεν αναφέρομαι μόνον στους επιβαίνοντες, αλλά και εκεί που θα πέσει το αεροσκάφος…

ΕΦΙΑΛΤΗΣ;;; ΝΑΙ… ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ, ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ … ΓΚΟΓΙΜ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

 

Του Terry Paulding

Κάθε βράδυ, ακούω μια αναφορά στις ειδήσεις του δικτύου που ανακοινώνει τον αριθμό των πτήσεων που ακυρώθηκαν.

Εάν είναι μια φτωχή ημέρα ειδήσεων, οι δημοσιογράφοι μπορεί να πάρουν συνεντεύξεις από μερικούς εκνευρισμένους ταξιδιώτες. Χιλιάδες πτήσεις εκτελούνται κάθε μέρα. Πολλές άλλες καθυστερούν.

Οι αναγνώστες των ειδήσεων διαβάζουν την είδηση, χωρίς καμία ουσιαστική αμφισβήτηση για το γιατί ξαφνικά υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΙΛΟΤΩΝ.

Η μόνη δικαιολογία που προσφέρεται είναι ο καιρός, κάτι που δεν “πιάνει” όταν δεν υπάρχουν καταιγίδες που θα επιβράδυναν τα πράγματα.

 

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΙΛΟΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

 

Μπορεί αυτή τη στιγμή να έχουμε περισσότερους αεροπορικούς ταξιδιώτες που χρειάζονται πτήσεις από ό,τι πριν από ένα χρόνο, αλλά δεν είναι περισσότεροι από ό,τι πριν από τον COVID—και όμως, εδώ είμαστε, και αντιμετωπίζουμε ένα εντελώς νέο πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι τόσο σοβαρό που η American Airlines προσφέρει σε πιλότους των περιφερειακών αερομεταφορέων της διπλή και τριπλή αμοιβή για τον μήνα Ιούλιο, εάν κάνουν επιπλέον πτήσεις.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι συμβαίνει—παρά τη φαινομενική απαγόρευση των πιλότων μας μιλάνε γι’ αυτό. Σπάνια ακούμε κάτι από αυτούς, τουλάχιστον στα κυρίαρχα ειδησεογραφικά μέσα. Υπάρχει ακόμη και μια αισθητή έλλειψη ερωτήσεων που τέθηκαν στο Fox News τελευταία. Κανείς δεν αμφισβητεί αυτό το φιάσκο πέρα ​​από κάποια αναφορά της Fox Business που μιλάει για πολλές συνταξιοδοτήσεις πιλότων.

Πάντα θα υπάρχουν συνταξιοδοτήσεις και, όπως κάνει ο παραπάνω σύνδεσμος, ναι, είναι “ακριβό να γίνεις πιλότος”.

Δε μας παρατάνε!

Αυτό δεν υπήρξε ποτέ θέμα άλλοτε.

Γιατί λοιπόν να το σκεφτούν τώρα; Και ποιά δουλειά είναι αυτή, όπου η προχωρημένη εκπαίδευση δεν κοστίζει χρήματα;

Ας ρίξουμε το φταίξιμο για αυτήν την έλλειψη ακριβώς εκεί που ανήκει: Στην πολιτική “m-volιασμού” κατά του COVID.

ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΤΡΥΠΗΜΑΤΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ 6ΜΗΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

Κανείς από εμάς δεν θέλει έναν πιλότο που παθαίνει έμφραγμα κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Αν ψάξετε στο διαδίκτυο, θα βρείτε αναφορές όπως αυτή από την περασμένη εβδομάδα που τα λένε σχεδόν όλα, αλλά δεν προέρχονται από κύριες πηγές, φυσικά.

Τέτοιες αναφορές είναι απαγορευμένοι καρποί για τους δημοσιογράφους των εταιρικών ΜΜΕ.

Υπάρχει επίσης και η άλλη πλευρά – εάν οι πιλότοι αρνηθούν να πάρουν το τρύπημα, δεν μπορούν πλέον να πετάξουν λόγω των εντολών.

Έχουμε μια τέλεια καταιγίδα: Εάν οι πιλότοι m-volιαστούν, πολλοί από αυτούς δεν μπορούν να πετάξουν λόγω τραυματισμού από το m-volιο – μια κατάσταση πολύ, πολύ πιο συνηθισμένη από ό,τι θα σας έκανε να πιστέψετε η κυβέρνησή μας.

Είναι απελπισμένοι να κρατήσουν κρυφό αυτό το γεγονός.

Αν δεν είσαι m-volιασμένος, δεν μπορείς καν να πετάξεις.

Εάν είστε στο στρατό (πολλοί πιλότοι απορροφούνται στις εμπορικές αερογραμμές μετά τα χρόνια υπηρεσίας τους), έχετε το ίδιο πρόβλημα, επομένως η τακτική τροφοδοσία των ειδικευμένων στρατιωτικών πιλότων που μεταβαίνουν στην εμπορική αεροπλοΐα ουσιαστικά επίσης διακόπτεται.

Υπάρχουν πολλές ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΒΛΑΒΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.

Σημειώνω επίσης ότι ΕΙΧΑΜΕ έναν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ, σε κανένα από τα οποία δεν έχει δοθεί συνέχεια ή δεν έχει εξηγηθεί λογικά.

Τέλος, θυμάμαι πολλές συζητήσεις νωρίς στην κυβέρνηση Μπάιντεν για μια ώθηση για πιστοποίηση ολοένα και περισσότερων μειονοτήτων, αν, βέβαια, υπάρχουν υποψήφιοι με τα κατάλληλα προσόντα. Αυτά ήταν μεγάλα νέα για λίγο. Δεν ξέρω αν αυτή η ώθηση συνεχίστηκε, αλλά, αν ναι, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μπορώ μόνο να μαντέψω. Φοβούνται οι αεροπορικές εταιρείες ότι θα βρουν μπελάδες για την πιστοποίηση πάρα πολλών μη μειονοτήτων;

Πίσω στις αρχές του 2021, έγραψα ένα σωρό άρθρα σχετικά με την κατάσταση παρακολούθησης και τη λογοκρισία μας. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο byline μου για το αρχείο των άρθρων μου εάν θέλετε να ελέγξετε κάποιο από αυτά.

Υπέθεσα ότι, εάν υποκύψουμε στο είδος της λογοκρισίας και του εξαναγκασμού που δυστυχώς έχει γίνει πλέον ρουτίνα, σύντομα θα χάσουμε την ελεύθερη κοινωνία μας και θα καταστρέψουμε τη Δημοκρατία μας. Σε αυτό το σημείο, έχουμε χάσει την ελεύθερη κοινωνία μας και η Δημοκρατία μας παραπαίει.

Αν συνεχίσουμε να επιτρέπουμε στην κυβέρνηση και στους τεχνολογικούς γίγαντες να καταπατούν τα δικαιώματά μας, να λογοκρίνουν την αλήθεια και να απαγορεύουν την ανοιχτή διάδοση σημαντικών πληροφοριών, ενώ μας εξαναγκάζουν σε παράλογες ιατρικές παρεμβάσεις, θα χάσουμε ό,τι θεωρούμε ιερό.

Πρέπει να υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι που είναι αρκετά γενναίοι για να αναφέρουν πραγματικές ειδήσεις σε mainstream πλατφόρμες.

Αυτή η ιστορία δεν είναι παρά μία από τις πολλές που χρειάζονται την προσοχή μας.

Οι προεκτάσεις, όταν περισσότεροι άνθρωποι συνδέουν τις τελείες, ελπίζουμε ότι θα οδηγήσουν στην περαιτέρω αποκάλυψη του άρρωστου προγράμματος που μας έχουν ταΐσει με το κουτάλι τα τελευταία αρκετά χρόνια. Μόνο τότε μπορούμε να το τελειώσουμε.

(τα ίδια και πολλές ευρωπαϊκές χώρες με τις ακυρώσεις)

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα