Τολμάει ακόμα να μιλάει ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

Τολμάει ακόμα να μιλάει ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

7 Μαρτίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:702
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και φρίττω…

Παρέμβαση Σημίτη με πυρά κατά ΝΔ: Με τα εθνικά μας κεφάλαια οι ξένοι αποκτούν τον έλεγχο της οικονομίας μας – Στήριξη σε Ανδρουλάκη

Τι να πρωτοθυμηθούμε από τα έργα και τις ημέρες αυτού του ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΪΚΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ;;;
Τα αποθεματικά των Ταμείων που έπαιξαν στο χρηματιστήριο επί εποχής πρωθυπουργίας του;
Τις ταυτότητες με το θρήσκευμα;;;
Το Σκάνδαλο με την GOLDMAN SACHS;;;
ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2;
ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ;
ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ;;;
ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;
ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ;
ΤΟ ΓΚΡΙΖΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΙΜΙΑ;;;
ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ, ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ…ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΩΛΟΦΑΡΑ ΤΟΥ…
Όσο μένουμε απλά θεατές, ΟΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Όλα του τα σκάνδαλα, τα κάλυψε η γνωστή ΠΟΡΝΗ…
Υ.Γ.2. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.
O πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε τη στήριξη του στον Νίκο Ανδρουλάκη
Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σημίτης, σχολιάζοντας τα βήματα της κυβέρνησης στην οικονομία. Όπως προειδοποίησε, «οι μαζικές παροχές διευρύνουν το δημόσιο έλλειμμα», ενώ σκληρή κριτική άσκηση κι όσον αφορά τις επενδύσεις.
Στον αντίποδα, ο Κώστας Σημίτης εξέφρασε τη στήριξη του στην προσπάθεια του Νίκου Ανδρουλάκη, υπογραμμίζοντας στην ανάγκη να είναι ενισχυμένο καθώς είναι κρίσιμος και χρήσιμος παράγοντας της πολιτικής ζωής.Η οικονομίαΠιο αναλυτικά, αναφερόμενος στην οικονομία, ο κ. Σημίτης -μιλώντας στο περιοδικό «Οικονομική Επιθεώρηση» εξέφρασε την εκτίμηση ότι «η μεγάλη εικόνα είναι προς μία θετική κατεύθυνση» ωστόσο παρατηρεί ορισμένα «ανησυχητικά φαινόμενα καθυστέρησης στη προώθηση των απαραίτητων μεταρυθμίσεων», στην «αναζήτηση ενός σύγχρονου παραγωγικού μοντέλου για παράδειγμα, που αναφέρεται συχνά ως σύνθημα, αλλά δεν έχει διατυπωθεί μια καθαρή εικόνα για το ποιο πρέπει να είναι το περιεχόμενό του, η στόχευσή του και ειδικότερα με ποιες δημόσιες παρεμβάσεις, διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και επιχειρηματικές πρακτικές, αλλά και με την κινητοποίηση ποιων δυνάμεων, μπορεί να υλοποιηθεί».

«Το επενδυτικό κλίμα που επιδιώκει να δημιουργήσει η κυβέρνηση είναι ένας επιβεβλημένος στόχος που, χωρίς να υποτιμώ καθόλου ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα, έχει αποδώσει ασταθή αποτελέσματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις κυριαρχούν οι επενδύσεις στο real estate και τα deals κερδοσκοπικών funds, τα οποία μάλιστα συχνά χρηματοδοτούνται με δάνεια από τις ελληνικές τράπεζες! Δηλαδή, με τα εθνικά μας κεφάλαια οι ξένοι αποκτούν τον έλεγχο της οικονομίας μας. Αυτό δεν λέγεται ξένη επένδυση, αλλά κερδοσκοπικός οπορτουνισμός», υποστηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός.

 

Επιδόματα και οικονομική ανάπτυξη

Σύμφωνα με τον κ. Σημίτη «οι μαζικές παροχές επιδομάτων είναι μεν θετικές στον οικογενειακό προϋπολογισμό, αλλά βλαπτικές στο σύνολό τους, καθώς διευρύνουν το δημόσιο έλλειμμα δημιουργώντας συνθήκες επιβολής νέων φορολογικών μέτρων».

 

Ο ίδιος υπογράμμισε ως βασική προϋπόθεση για την οικονομική ανάπτυξη την κοινωνική συνοχή που «πρέπει να συνιστά κυβερνητική συνειδητή προτεραιότητα και άρα να καλλιεργούνται κοινές αξίες, ώστε να οικοδομηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης Πολιτείας και πολιτών. Μόνο έτσι η κοινωνία αποκτά συνοχή και μπορεί να ανταποκριθεί σωστά στις κρίσεις που ξεσπούν όλο και πιο συχνά στον ανήσυχο κόσμο που ζούμε».

 

 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης

Σχετικά με το πώς βλέπει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο Κώστας Σημίτης είναι σαφής: «Υπήρξα συνιδρυτής του ΠΑΣΟΚ κι αυτή είναι μια ταυτότητα που με συνοδεύει σε όλη τη ζωή μου. Πιστεύω πάντα στην ανάγκη πολιτικής έκφρασης αυτού του χώρου, που αποκλειστικός του στόχος είναι η συνεχής προσπάθεια για μια καλύτερη κοινωνία. Παρά τα επιμέρους κρούσματα διαφθοράς, η σοσιαλδημοκρατία ιστορικά γεννήθηκε για να προωθεί το επίπεδο ηθικής συνείδησης της κοινωνίας και για να διαμορφώνει μια κοινωνία ικανή να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τα προβλήματά της.

Το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι ένα πειστικό πρόγραμμα δράσης. Μπορεί να συμβάλλει σε ανάπτυξη μιας δημιουργικής δυναμικής. Σταθερή και ισορροπημένη είναι η στάση του Νίκου Ανδρουλάκη αυτή την ταραγμένη περίοδο. Το ΠΑΣΟΚ είναι ένας χρήσιμος – και κρίσιμος – παράγοντας της πολιτικής σκηνής».

 

Η τουρκική προκλητικότητα

Για τα εθνικά θέματα κι ειδικότερα τις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας ο κ. Σημίτης αναφέρει πώς βασικός εθνικός στόχος είναι η διατήρηση της ειρήνης, στη βάση ορισμένων αρχών και κανόνων κοινά αποδεκτών.

Προσθέτει ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει τηρήσει γενικά μια σωστή στάση με τις κατευναστικές τοποθετήσεις τους στις υψηλότονες ρητορείες της Άγκυρας και αποφεύγει να προκαλέσει το «ατύχημα». Εκθειάζει παράλληλα την υπεύθυνη στάση που τηρούν και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αν και μερικές φορές ο τόνος είναι διαφορετικός.

 

Ο πόλεμος στην Ουκρανία

Με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις πολυπεπίδες συνέπειές του σημειώνει την ανάγκη για μια νέα αρχιτεκτονική της παγκόσμιας διακυβέρνησης, που θα πρέπει να οικοδομήσει ένα στέρεο περίγραμμα γύρω από την ασφάλεια και τη δημοκρατία και τις διάφορες διαστάσεις της: τον σεβασμό των συνόρων, των θεμελιωδών δικαιωμάτων, την προστασία της πολιτισμικής κληρονομιάς, το κράτος δικαίου.

Επίσης, στη νέα γεωπολιτική στρατηγική Ευρώπη κι Αμερική πρέπει να ανιχνεύσουν τα πεδία συναντίληψης και να αναπτύξουν τις σχετικές συνέργειες.

 

Και σε κάθε περίπτωση ο ρόλος της Ευρώπης θα πρέπει να είναι αποτρεπτικός ενός νέου διπολισμού ΗΠΑ-Κίνας.

 

Πηγή

Προβολές : 702


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα