Τον πόλεμο στους παιδοβιαστές κήρυξε ο Μελ Γκίμπσον. Καλεί τον κόσμο να παρακολουθήσει το «Sound of Freedom» (βίντεο)

Τον πόλεμο στους παιδοβιαστές κήρυξε ο Μελ Γκίμπσον. Καλεί τον κόσμο να παρακολουθήσει το «Sound of Freedom» (βίντεο)

8 Ιουλίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:805
Μοίρασέ το

 

 

Το «Sound of Freedom» βασίζεται στην αληθινή ιστορία του πρώην κυβερνητικού πράκτορα των Ηνωμένων Πολιτειών, Tim Ballard, ιδρυτή της Operation Underground Railroad, μιας ΜΚΟ που μάχεται κατά της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και εμπορίας των παιδιών.

 

 

Αυτό είναι κατά την προσωπική μου άποψη το μεγαλύτερο θέμα όχι μόνο για σήμερα, αλλά και για κάθε μέρα…

Είμαστε οι κοινωνίες που γυρίζουν τα μάτια αλλού, μπροστά σ’ αυτό ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ…αρνούμενοι να το αντιμετωπίσουμε κατάματα και να συνδράμουμε ο καθένας με τον τρόπο του σ’ αυτό…

Ας αλλάξουμε πορεία…

ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ…

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ…

ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΟΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

O μοναδικός Μελ Γκίμπσον σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλεί τον κόσμο να παρακολουθήσει την ταινία «Sound of Freedom» που βασίζεται σε μία πραγματική, φρικτή ιστορία απαγωγής παιδιού, η οποία αποκαλύπτει όλο τον παγκόσμιο εφιάλτη με αδίστακτους εγκληματίες, ανθρωπόμορφα τέρατα, αλλά και τζίρο που τείνει να ξεπεράσει ακόμα και αυτό των ναρκωτικών!

 

 

«Το μέλλον μας είναι τα παιδιά μας. Και για να εξαλείψουμε αυτό το έγκλημα, πρέπει να υπάρχει επίγνωση του εγκλήματος αυτού» τονίζει ο γνωστός ηθοποιός και καλεί τον κόσμο να παρακολουθήσει την ταινία.

 

 

 

Το «Sound of Freedom» βασίζεται στην αληθινή ιστορία του πρώην κυβερνητικού πράκτορα των Ηνωμένων Πολιτειών, Tim Ballard, ιδρυτή της Operation Underground Railroad, μιας ΜΚΟ που μάχεται κατά της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και εμπορίας των παιδιών.

Σύμφωνα με την Angel Studios, η οποία έχει τα δικαιώματα άδειας για το «Sound of Freedom», σκοπός της ταινίας είναι «να βάλει στο προσκήνιο το παγκόσμιο κίνημα για τον τερματισμό της σωματεμπορίας ανηλίκων».

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 4 Ιουλίου, Ημέρα της Ανεξαρτησίας.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:


Πηγή

Προβολές : 805


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα