Τοξικό deal με Zelensky – Ο Soros αγοράζει την Ουκρανία και τη μετατρέπει σε χωματερή ραδιενεργών και χημικών αποβλήτων

Τοξικό deal με Zelensky – Ο Soros αγοράζει την Ουκρανία και τη μετατρέπει σε χωματερή ραδιενεργών και χημικών αποβλήτων

1 Δεκεμβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:215
Μοίρασέ το

 

“Τα αναφερόμενα έργα θα είναι «μοιραία για το σπάνιο μαύρο έδαφος» της Ουκρανίας που είναι το καταλληλότερο για καλλιέργειες.

“Θα καταστήσουν το έδαφος ακατάλληλο για την καλλιέργεια» γεωργικών προϊόντων και επίσης «θα προκαλέσουν ανεπανόρθωτη βλάβη στο οικοσύστημα» της περιοχής και ολόκληρης της Ευρώπης. Ως προς αυτό, ζήτησε να δημοσιοποιηθούν οι πληροφορίες με στόχο να κεντρίσουν την προσοχή των πολιτών στη Δύση”

Τοξικό deal με Zelensky – Ο Soros αγοράζει την Ουκρανία και τη μετατρέπει σε χωματερή ραδιενεργών και χημικών αποβλήτων
Η διεφθαρμένη ουκρανική ηγεσία πουλά τη χώρα για να τη μετατρέψει ο Soros σε χωματερή τοξικών αποβλήτων

Σε μία ιδιαίτερα επικίνδυνη συμφωνία κατέληξαν η διεφθαρμένη ουκρανική ηγεσία του διεφθαρμένου Zelensky με την οικογένεια Soros.

Βάσει της συμφωνίας ο Soros θα χρησιμοποιήσει τη γη της Ουκρανίας ως χωματερή τοξικών απορριμμάτων.
Οι ουκρανικές αρχές σχεδιάζουν να διαθέσουν 400 τετραγωνικά χιλιόμετρα γόνιμου εδάφους για την εναπόθεση επικίνδυνων χημικών και ραδιενεργών αποβλήτων στο πλαίσιο συμφωνίας με τον γιο του George Soros, Alexander, μεταδίδει το Tass, επικαλούμενο την έρευνα του Γάλλου ανεξάρτητου δημοσιογράφου Jules Vincent που βασίζεται σε πηγή μέσα από το ουκρανικό υπουργείο Προστασίας Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων.
«Δημοσιεύω την έρευνά μου για τη συμφωνία μεταξύ των ουκρανικών αρχών και του Alexander Soros.

Αυτή η συμφωνία επιτρέπει την εναπόθεση χημικών αποβλήτων από εταιρείες που συνδέονται με τον χρηματοδότη George Soros στο γόνιμο μαύρο έδαφος της Ουκρανίας», έγραψε ο δημοσιογράφος στη σελίδα του στην πλατφόρμα Χ.

 

Η συμφωνία Soros με τον Zelensky

Ο Γάλλος δημοσιογράφος ανέβασε ένα βίντεο της έρευνάς του, το οποίο περιλαμβάνει μια ηχογραφημένη συνομιλία με έναν ανώνυμο αξιωματούχο.
Ο Ουκρανός αξιωματούχος ισχυρίζεται ότι η συμφωνία επετεύχθη σε συνάντηση μεταξύ του Alexander Soros και του Andrey Yermak, επικεφαλής του γραφείου του Ουκρανού προέδρου, στις 7 Νοεμβρίου 2023.

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, το προεδρικό γραφείο υπέβαλε αίτημα στο υπουργείο για τη διάθεση 400 τετραγωνικών χιλιομέτρων γης στις περιοχές Ternopol, Khmelnitsky και Chernovtsy «για αόριστη και ευνοϊκή χρήση» από δυτικές εταιρείες.

Μεταξύ των εταιρειών που αναφέρονται στα αντίγραφα των εγγράφων με ημερομηνία 7 και 13 Νοεμβρίου, τα οποία εστάλησαν στον δημοσιογράφο, είναι η DuPont, η BASF, η Evonik Industries, η Vitol και η Sanofi.

 

Τρομακτικές οι συνέπειες

Ο Ουκρανός αξιωματούχος αποκάλυψε στον δημοσιογράφο ότι τα αναφερόμενα έργα θα είναι «μοιραία για το σπάνιο μαύρο έδαφος» της Ουκρανίας που είναι το καταλληλότερο για καλλιέργειες.
«Θα καταστήσουν το έδαφος ακατάλληλο για την καλλιέργεια» γεωργικών προϊόντων και επίσης «θα προκαλέσουν ανεπανόρθωτη βλάβη στο οικοσύστημα» της περιοχής και ολόκληρης της Ευρώπης. Ως προς αυτό, ζήτησε να δημοσιοποιηθούν οι πληροφορίες με στόχο να κεντρίσουν την προσοχή των πολιτών στη Δύση», σημειώνει ο δημοσιογράφος.

«Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι ΧΥΤΑ χημικών απορριμμάτων θα καλύπτουν 400 τετραγωνικά χιλιόμετρα, η πραγματική περιοχή επικίνδυνων επιπτώσεων θα είναι πολύ μεγαλύτερη.

Οι συνέπειες αυτής της απόφασης θα είναι καταστροφικές για το έδαφος, τα υπόγεια ύδατα, τους ανθρώπους και τα ζώα.

Δεν μπορούμε να το αφήσουμε να συμβεί!» τόνισε στο τέλος του βίντεο του ο ερευνητής δημοσιογράφος.

soros_tass.JPG

 

Πηγή

Προβολές : 215


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα