ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ Ο ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!! ΘΡΑΚΗ, ΕΑΛΩ!!!

ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ Ο ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!! ΘΡΑΚΗ, ΕΑΛΩ!!!

31 Ιανουαρίου, 2024 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:332
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω, οργίζομαι και αναρωτιέμαι: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ;;;

 

Τουρκική εταιρεία ανοίγει πολυϊατρείο στην Αλεξανδρούπολη με τις «ευλογίες» της κυβέρνησης!

Οι μέτοχοι της εταιρίας θα είναι Τούρκοι και δεν θα υπάρχει κανένας Έλληνας, κάτι που είναι εκ προοιμίου λάθος δεδομένου ότι για να φτιάξει κάποιος εταιρία στην Τουρκία τουλάχιστον ένας μέτοχος πρέπει να είναι Τούρκος!

Συνεπώς, για τις δραστηριότητες της εταιρείας αυτής δεν θα υπάρχει κανένας έλεγχος και αυτό είναι κάτι το οποίο φαίνεται πως δεν απασχολεί καθόλου την κυβέρνηση.

 

Τουρκική εταιρία με έδρα την Κωνσταντινούπολη προχωρά στην ίδρυση πολυϊατρείου στην Αλεξανδρούπολη, και μάλιστα το παράρτημά της καταχωρίστηκε στο ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίoυ Εβρου στις 10 Ιανουαρίου 2024.

Οι μέτοχοι της εταιρίας θα είναι Τούρκοι και δεν θα υπάρχει κανένας Έλληνας, κάτι που είναι εκ προοιμίου λάθος δεδομένου ότι για να φτιάξει κάποιος εταιρία στην Τουρκία τουλάχιστον ένας μέτοχος πρέπει να είναι Τούρκος!

Συνεπώς, για τις δραστηριότητες της εταιρείας αυτής δεν θα υπάρχει κανένας έλεγχος και αυτό είναι κάτι το οποίο φαίνεται πως δεν απασχολεί καθόλου την κυβέρνηση.

Σημειώνεται ότι ήδη η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει με την Άγκυρα για χορήγηση βίζας στους Τούρκους πολίτες, για να πηγαίνουν σε δέκα ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Πρόκειται για τη Λήμνο, τη Λέσβο, τη Χίο, τη Σάμο, τη Λέρο, την Κάλυμνο, την Κω, τη Ρόδο, τη Σύμη και το Καστελόριζο.
Τώρα επιτρέπει την τουρκική διείσδυση και στην Θράκη και μάλιστα σε έναν πολύ ευαίσθητο τομέα, αυτό της υγείας.
Στόχος της τουρκικής εταιρίας με επωνυμία ATERNA SAGLIK HIZMETLERI TICARET LIMITED SIRKETI είναι κυρίως (μαζί με πολλές ακόμα δυνατότητες που σχετίζονται με δραστηριότητες Υγείας, όπως αναφέρεται στην εγγραφή της στο ΓΕΜΗ του τοπικού Επιμελητηρίου Εβρου) να μπορεί να ιδρύει ιδιωτικά ιδρύματα υγείας, να ανοίγει νοσοκομεία, πολυϊατρεία, ιατρεία, ιατρικά κέντρα, ιατρικά εργαστήρια, ιδρύματα αναλύσεων, να παρέχει υπηρεσίες υγείας, να παρέχει κάθε είδους μαθήματα πρώτων βοηθειών, με άδεια από τα αρμόδια όργανα.
Συγκεκριμένα, στην απόφαση του ΓΕΜΗ με ημερομηνία 10/1/2024 αναφέρεται: «Τη 10/01/2024 καταχωρίστηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο, µε Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης 3965191, η από 1-17/11/2023 απόφαση της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων Αλλοδαπής Εταιρίας (ΤΟΥΡΚΙΑ) Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία ATERNA SAGLIK HIZMETLERI TICARET LIMITED SIRKETI, με την οποία αποφασίστηκε η εγκατάσταση στην Ελλάδα του υποκαταστήματος αλλοδαπής Εταιρίας Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία ATERNA SAGLIK HIZMETLERI TICARET ΕΠΕ – ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ και έλαβε αριθμό ΓΕΜΗ».
Η είδηση του πολυϊατρείου καταχωρίστηκε στο ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίoυ Έβρου στις 10 Ιανουαρίου 2024
Στόχος του τουρκικού πολυϊατρείου είναι αρχικά οι μουσουλμάνοι της Θράκης που επισκέπτονται τη γειτονική Τουρκία, την Κωνσταντινούπολη και άλλες πόλεις για ιατρικές εξετάσεις και γενικότερα τέτοια θέματα, αλλά φυσικά και οι υπόλοιποι πολίτες του Εβρου και της Θράκης γενικότερα να μπορούν να το επισκέπτονται στην Αλεξανδρούπολη με μικρότερο κόστος από τα άλλα ιδιωτικά διαγνωστικά πολυϊατρεία της Ελλάδας.

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 332


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα