Τουρκικό σχέδιο αποσταθεροποίησης: ”Η Ελλάδα δεν επιτρέπει στους μουσουλμάνους να προσευχηθούν”!

14 Ιουλίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Στην πραγματικότητα ωστόσο η τουρκική απειλή αποδεικνύεται πολύ πιο σύνθετη περιλαμβάνοντας τον κυβερνοπόλεμο αλλά και ένα πλήθος δραστηριοτήτων από τον ευρύτατο χώρο του μη κανονικού πολέμου (irregular warfare), όπως η λαθρομετανάστευση, οι παραστρατιωτικές επιχειρήσεις και το οργανωμένο έγκλημα.

Η εν λόγω συστράτευση στα πλαίσια μιας σφαιρικής προσέγγισης (comprehensive approach) τακτικών συμβατικού, μη κανονικού πολέμου και κυβερνοπολέμου προσδίδει ξεκάθαρα στην Τουρκία χαρακτηριστικά υβριδικής απειλής (hybrid threat).

Δεν είναι μόνον ο υβριδικός πόλεμος που κάνει η Τουρκία (βλέπε Ισραήλ στο βάθος), αλλά κυρίως ο υβριδικός πόλεμος που κάνουν όλες οι κυβερνήσεις και η κυβέρνηση του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…
Κι αυτός είναι ο χειρότερος, γιατί το πόπολο δεν τον αντιλαμβάνεται…
Ελάχιστοι βλέπουν τι έρχεται…
Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ…
Τέτοιος ΜΑΛΑΚΟΛΑΟΣ που είμαστε, μας αξίζει ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Τις τελευταίες δεκαετίες λαμβάνει χώρα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας μια συνεχή σύγκρουση χαμηλής έντασης (low intensity warfare) στην οποία κυριαρχούν η στρατιωτική και πολιτική πίεση, η κατασκοπεία και ο ψυχολογικός πόλεμος με κύριο εργαλείο την εξαγωγή πολιτισμού.

Στην πραγματικότητα ωστόσο η τουρκική απειλή αποδεικνύεται πολύ πιο σύνθετη περιλαμβάνοντας τον κυβερνοπόλεμο αλλά και ένα πλήθος δραστηριοτήτων από τον ευρύτατο χώρο του μη κανονικού πολέμου (irregular warfare), όπως η λαθρομετανάστευση, οι παραστρατιωτικές επιχειρήσεις και το οργανωμένο έγκλημα.

Η εν λόγω συστράτευση στα πλαίσια μιας σφαιρικής προσέγγισης (comprehensive approach) τακτικών συμβατικού, μη κανονικού πολέμου και κυβερνοπολέμου προσδίδει ξεκάθαρα στην Τουρκία χαρακτηριστικά υβριδικής απειλής (hybrid threat).

Αυτό έκανε η Τουρκία και πριν λίγες ώρες με προκλητικό άρθρο, που έχει σαν στόχο και σκοπό να ξεσηκώσει τους μουσουλμάνους της χώρας μας.

Δεν μιλάμε όμως για τους Έλληνες πατριώτες μουσουλμάνους, αλλά για τα ”υποχείριά” τους και για όσουν έχουν μπει παράνομα στη χώρα μας!

Οι δυνατότητες διεξαγωγής ενός υβριδικού πολέμου ενισχύονται και από την παραδοσιακή συνεργασία τουρκικού κράτους και εγκληματικών οργανώσεων (βλ. υπόθεση Εργκένεκον) αλλά και από τα δίκτυα κατασκοπείας της ΜΙΤ στην χώρα μας.

Η τελευταία έχει ανεπτυγμένα κύρια και εφεδρικά δίκτυα, πλήθος μετωπικών οργανώσεων, διασυνδέσεις με τα ΜΜΕ και ισχυρότατη επιρροή στους κόλπους την Αλβανικής και μουσουλμανικής μειονότητας αλλά και των προσφύγων ενώ τα περιστατικά στρατιωτικής και μη κατασκοπείας, προβοκατόρικων ενεργειών και δολιοφθορών (π.χ. εμπρησμοί δασών) εις βάρος της χώρας μας είναι ατελείωτα.

Τι αναφέρουν:

”Η Ελλάδα δεν επέτρεψε να γίνει η προσευχή του Eid. Στην Αλεξάνδρεια Hμαθίας, κοντά στη Θεσσαλονίκη, η Ελλάδα δεν επιτρέπει τζαμιά στη μουσουλμανική μειονότητα. Σχεδόν χίλιοι ”Τούρκοι” που ζουν στην περιοχή δεν μπόρεσαν να κάνουν φέτος την προσευχή του Eid.

Θλιβερές διακοπές είχαν και οι ”Τούρκοι” της Δυτικής Θράκης.

Οι ελληνικές αρχές δεν επέτρεψαν φέτος να γίνει η προσευχή του Eid στο τζαμί της περιοχής. Το κτίριο, που ετοιμάστηκε υπό την ομπρέλα του συλλόγου και χρησιμοποιήθηκε ως τζαμί, έχει αποκλειστεί από τις ελληνικές αρχές από το 2017.

Οι υπεύθυνοι του συλλόγου, που έκαναν αίτηση προετοιμάζοντας τις απαραίτητες διαδικασίες, αντιμετώπισαν 3 φορές απορριπτική απόφαση με επιπόλαιες δικαιολογίες.

Το 2020, όταν το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ των ελληνικών αρχών, το θέμα μεταφέρθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Παρά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας υπέρ του συλλόγου, το Υπουργείο Θρησκευμάτων και Εκπαιδευτικών Υποθέσεων αγνόησε την απόφαση και δεν επέτρεψε τη χρήση του τζαμιού, και πάλι με δικαιολογία.

«Παρά τη δικαστική απόφαση, οι ελληνικές αρχές το εμποδίζουν»

Ο Musa Çolak, ο θρησκευτικός αξιωματούχος που διορίστηκε από τον ”Μουφτή” Ξάνθης στην περιοχή, εξήγησε τη διαδικασία στο TRT News:

«Έχουμε μια κερδισμένη υπόθεση. Παρά την υπόθεση αυτή, το Υπουργείο Θρησκευμάτων εξακολουθεί να επιμένει να μην μας επιτρέπει για να προσευχηθούμε για πολιτικούς λόγους. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πολίτες της Ελλάδας πρώτα απ’ όλα, φυσικά, στερούνται πολλά δικαιώματα.”

Δεν επιτρέπουν ούτε μουσουλμανικά νεκροταφεία.

Σχεδόν 1000 ”Τούρκοι” της Δυτικής Θράκης ζουν στην περιοχή, η οποία έχει πληθυσμό άνω των 20 χιλιάδων.

Οι ”Τούρκοι” δυσκολεύονται όχι μόνο να βρουν χώρους εκπαίδευσης και λατρείας, αλλά και σε νεκροταφεία γιατί οι ελληνικές αρχές δεν επιτρέπουν τα μουσουλμανικά νεκροταφεία.

Τα πτώματα ήταν θαμμένα στο νεκροταφείο εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά εδώ και χρόνια.”

Το δημοσίευμα:

 

Πηγή

Προβολές : 99


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα