Τους χρυσοπληρώνουμε με τους φόρους μας, για να “κρατάνε δικαστικές υποθέσεις στα συρτάρια τους”!!!!!!!!! Αλήθεια, τι είδους υποθέσεις ... συρταροκρατιούνται;;;

Τους χρυσοπληρώνουμε με τους φόρους μας, για να “κρατάνε δικαστικές υποθέσεις στα συρτάρια τους”!!!!!!!!! Αλήθεια, τι είδους υποθέσεις ... συρταροκρατιούνται;;;

1 Ιουνίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:488
Μοίρασέ το

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια για τους «νωχελικούς» δικαστές του ΣτΕ.

Ένας… σπάει τα κοντέρ με 73 αναβολές σε μία υπόθεση!

Και μετά κάποιοι μου λέτε να μην ρίχνω μπινελίκια…

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ, που δήθεν τους αποκαλούν “νωχελικούς”, και τους πληρώνει ο καθένας από εμάς από τους φόρους μας, εγώ τους αποκαλώ ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ…

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ;

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣτΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ;

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

ΚΡΑΤΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ;;;

ΣΚΑΤΑ!

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…

ΕΝΑ ΠΟΡΝΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΔΗΘΕΝ “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ…

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ – ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ…

ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ…

ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ – ΛΑΜΟΓΙΑ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΗΜΕΥΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ…

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ … ΥΨΗΛΟΤΑΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ…

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ … ΣΕΒΑΣΜΟΥ, ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΛΟΙΔΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΕΤΑΙ…

Γι αυτό έχω γράψει άπειρες φορές, πως ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ… όχι όλοι φυσικά, αλλά η πλειοψηφία είναι χωμένη στα ΣΚΑΤΑ, ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ…

ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις θα ήθελα να είχα εξουσία άνευ χρημάτων, να τους στείλω όλους αυτούς για εκτέλεση και δήμευση περιουσίας, μετά από μια ολιγόλεπτη δίκη από δικαστές και ενόρκους που θα εξέλεγε ο ελληνικός λαός…

 

Υ.Γ.2. Η παρακάτω φωτογραφία, είναι για να αποδείξει γιατί υπάρχει ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΜΑΣΣΟΝΙΑ…

 

Απίστευτο κι όμως ελληνικό

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) ο αριθμός των οίκοθεν αναβολών που δίνεται από τους συμβούλους Επικρατείας καθημερινά αυξάνει προκαλώντας τη δυσαρέσκεια των νομικών, δικηγόρων και πολιτών.

Οι οίκοθεν αναβολές, δηλαδή οι αναβολές που δίδονται από τον εκάστοτε δικαστή (σύμβουλο Επικρατείας) που χειρίζεται υποθέσεις και όχι επειδή το έχουν ζητήσει οι δικηγόροι των διαδίκων, έχει φτάσει στο σημείο σε μια υπόθεση να έχουν δοθεί, μέχρι τώρα, 73 αναβολές σε βάθος χρόνου 15 ετών!

Και εάν υπολογιστεί και ο χρόνος που έχει προηγηθεί στα Διοικητικά Πρωτοδικεία και Εφετεία, τότε τα 15 χρόνια γίνονται αυτομάτως, τουλάχιστον 22 έτη και είναι άγνωστο πότε θα εκδοθεί μια αμετάκλητη απόφαση.

Ο μεγάλος αριθμός των αναβολών δίνεται από τους επονομαζόμενους «νωχελικούς» δικαστές.

Ειδικότερα, ένας σύμβουλος Επικρατείας έχει φτάσει στο σημείο οι υποθέσεις που είχε «παγωμένες» εδώ και δεκαετίες να μεταχρεώνονται σε άλλη συνάδελφό του, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα δικαστούν και θα εκδοθούν αποφάσεις.

Ο εν λόγω σύμβουλος Επικρατείας, το 2021 είχε 48 οίκοθεν αναβολές σε μια υπόθεση.

Έναν χρόνο μετά, το 2022, σε άλλη υπόθεση είχε 59 οίκοθεν αναβολές και σήμερα, δηλαδή το 2023, σε μια υπόθεση ο αριθμός των αναβολών έφτασε στον αριθμό 73 και παραμένει «παγωμένη» εδώ και 15 χρόνια.

Η υπόθεση εισήχθη στο ΣτΕ το 2008 και το 2019 μεταχρεώθηκε σε άλλη σύμβουλο Επικρατείας και αναμένεται να δικαστεί.

Ο ίδιος δικαστής χειρίστηκε άλλη υπόθεση που και πάλι παρέμεινε «νεκρή» επί 15 χρόνια και έχουν δοθεί μέχρι σήμερα 71 αναβολές. Το 2019 μεταχρεώθηκε η υπόθεση σε άλλη συνάδελφό του και είναι ακόμα εκκρεμής.

Ακόμη, ο ίδιος έχει χειριστεί υποθέσεις οι οποίες έμειναν στο γραφείο του πάνω από μια 15ετία. Συγκεκριμένα, μια υπόθεση που εισήχθη στο ΣτΕ το 2007 και το 2016 μεταχρεώθηκε σε άλλη συνάδελφό του, μέχρι τώρα η υπόθεση αυτή έχει διανύσει 16 χρόνια στο ΣτΕ και έχουν δοθεί μέχρι τώρα 32 οίκοθεν αναβολές. Άλλη υπόθεσή του καταγράφει πάλι 16 ολόκληρα χρόνια «παγώματος», καθώς εισήχθη στο ΣτΕ το 2007, μεταχρεώθηκε το 2017 σε άλλη σύμβουλο Επικρατείας και τώρα διανύουμε το 2023.

Όμως, δεν είναι ο μοναδικός «νωχελικός δικαστής» στο ΣτΕ, καθώς άλλη συνάδελφος του σε μια υπόθεση έχει δώσει έως σήμερα 46 οίκοθεν αναβολές μέσα σε 13 χρόνια. Η υπόθεση εισήχθη στο ΣτΕ το 2010 και μέχρι το 2018 παρέμεινε στο ερμάριο και μετά μεταχρεώθηκε σε άλλη συνάδελφό της και ακόμη παραμένει εκκρεμείς.

Σε δεύτερη υπόθεση της ίδιας συμβούλου Επικρατείας έχουν δοθεί 36 οίκοθεν αναβολές μέσα σε 8 χρόνια. Η υπόθεση εισήχθη στο ΣτΕ το 2015 και μέχρι το 2018 η δικογραφία δεν είχε ανοιχθεί και μεταχρεώθηκε σε άλλη συνάδελφό της και εξακολουθεί να μην έχει εισαχθεί στο ακροατήριο.

Ακολουθεί άλλη σύμβουλος Επικρατείας η οποία μέσα σε 5 χρόνια έχει δώσει 30 αναβολές σε μια υπόθεση και έχει προσδιοριστεί ημερομηνία συζήτησης για τον ερχόμενο Οκτώβριο. Σε άλλη υπόθεση της ίδιας δικαστού έχουν δοθεί 28 αναβολές μέσα σε 8 χρόνια και η δικογραφία μεταχρεώθηκε το 2021 σε άλλη σύμβουλο Επικρατείας.

 

 

Πηγή

Προβολές : 488


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα