ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΝΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΝΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20 Σεπτεμβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,020
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και … απολαμβάνω ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΦΛΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΔΕΠ!!!

 

 

«Οι δύο αγνοούμενοι του ΓΕΕΘΑ»!

Όταν σε ανώτατες θέσεις υπάρχουν άτομα -δεν γράφω αξιωματικοί γιατί μειώνουν την αξία της λέξης- που δεν έχουν ήθος και ηθικές αρχές, αλλά κόπτονται για να αρπάξουν μια θεσούλα στο ψηφοδέλτιο των ευρωβουλευτών ή στο πως θα γίνουν αρεστοί για να παραμείνουν αντιστράτηγοι ή να πάνε και υψηλότερα δυστυχώς θα έχουμε τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα.

«Οι δύο αγνοούμενοι του ΓΕΕΘΑ»! Γράφει ο Νίκος Σκιαδάς
ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ, Ο ΣΚΙΑΔΑΣ… ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑΝΤΟ…
Αλλά μην περιμένεις να φύγουν ούτε καν τη νύχτα…
ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ… ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΡΗ…
Καλλιόπη Σουφλή

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΔΑΣ

Αντισυνταγματάρχης ε.α Ειδικών Δυνάμεων

 

 

ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Ψεύτες δημοσιογράφοι και σχολιαστές των κοινωνικών δικτύων, ντροπή σας!!!

Το ΓΕΕΘΑ λέει αλήθεια και θα σας το αποδείξω σε λίγες γραμμές μόνο.

Ήταν πράγματι ένα τροχαίο ατύχημα, δυστύχημα για να είμαστε πιο ακριβείς.

  • Το ΓΕΕΘΑ δεν σχεδίασε καμία αποστολή – μην γίνομαι κουραστικός για να σας αναλύσω τα 199 εκ των 200 σημείων που απέτυχε – αλλά σχεδίασε μεταφορά ωνίων στη Λιβύη ή άντε πες σχολική εκδρομή, που είναι λίγο πιο απαιτητική.

 

  • Το ΓΕΕΘΑ θέλει να βγάζει πετυχημένες φωτογραφίες, για διοχέτευση στα κοινωνικά δίκτυα, γι’ αυτό και πήρε από τα γραφεία του προσωπικό ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για πεδία επιχειρήσεων, για να μεταφέρει υγειονομικό υλικό στη Λιβύη, νομίζοντας ότι το πάει από Μεσογείων στη Βάρη.

 

  • Το ΓΕΕΘΑ είχε δώσει δορυφορικό τηλέφωνο και μπορεί και μερικά iphones στο προσωπικό του, που βγάζουν αχτύπητες φωτογραφίες γιατί νόμιζε ότι στέλνει το προσωπικό του σε φιλανθρωπική εκδήλωση, με προσφορά υγειονομικού υλικού κάπου στην Ελλάδα, άντε το πολύ …. στην Ευρώπη. Στόχος του ΓΕΕΘΑ ήταν να βγουν καλές φωτογραφίες και να ακούσει live από το δορυφορικό τηλέφωνο τον Λίβυο σε αγγλικά να λέει το «Thank you sirrrrr» ο έχων τον έλεγχο της ……. Εκδρομής.

 

  • Το ΓΕΕΘΑ μάλλον συμβουλεύτηκε τον Δκτή ΔΕΠ ο οποίος Διαβιβαστής στο επάγγελμα -τα παλιά τα χρόνια- θεώρησε ότι όπως κάθε μέρα οι ανώτατοι είναι με ένα κινητό στο χέρι και μιλάνε και λένε όλα τα υπηρεσιακά τους ντέρτια έτσι και τώρα στην εκδρομή αυτή, πάρτε κινητά, φορτιστές και power bank μπαταρίες και φύγατε είμαστε έτοιμοι παιδιά, σήματά μας δυνατά, τά, τά τά.

 

  • Το ΓΕΕΘΑ στήριξε την αποστολή προσωπικού και υλικού στην ασφάλεια που προσέφεραν οι Λίβυοι δείχνοντας για μια φορά ακόμη πόσο φροντίζει και ασφαλίζει το προσωπικό του. Είναι άλλωστε διεθνώς γνωστές οι επιχειρησιακές ικανότητες των αστυνομικών και στρατιωτικών της Λιβύης, η ομαλή κατάσταση της χώρας, η εξαιρετική κατάσταση των οδικών αρτηριών και γενικά η ευρωπαϊκή εικόνα της χώρας αυτής. Νοίκιασε λοιπόν ένα καλό σχολικό λεωφορείο και έβαλε μέσα το προσωπικό σύμφωνα με τις διεθνείς πρακτικές των σχολικών εκδρομών!!!

 

  • Το ΓΕΕΘΑ έβγαλε ανακοίνωση για 2 ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ. Πράγματι οι αγνοούμενοι είναι 2: ο ΓΕΕΘΑ και ο Δκτης ΔΕΠ. Αυτοί οι 2 ΑΓΝΟΟΥΣΑΝ όλους τους κανόνες σχεδίασης και ασφαλούς μεταφοράς προσωπικού και υλικού σε περιοχή μέτριας ή υψηλής επικινδυνότητας και φυσικά δεν τους εφάρμοσαν.

 

Δυστυχώς υπάρχει και μια τελευταία πικρή αλήθεια.

Όταν σε ανώτατες θέσεις υπάρχουν άτομα -δεν γράφω αξιωματικοί γιατί μειώνουν την αξία της λέξης- που δεν έχουν ήθος και ηθικές αρχές, αλλά κόπτονται για να αρπάξουν μια θεσούλα στο ψηφοδέλτιο των ευρωβουλευτών ή στο πως θα γίνουν αρεστοί για να παραμείνουν αντιστράτηγοι ή να πάνε και υψηλότερα δυστυχώς θα έχουμε τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα.

 

Κάποιοι που δεν γνωρίζουν ξεγελάστηκαν με την επιχείρηση «Σουδάν» αλλά κάθε ημέρα δεν είναι Κυριακή.

 

Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες και ΑΜΕΣΑ κάποιοι να φύγουν βράδυ από την πίσω πόρτα της Μεσογείων, γιατί την ημέρα και ο σκοπός της πύλης θα … καρπαζώσει!!!

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους των θανόντων στελεχών.

Ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

 

Πηγή

Προβολές : 1,020


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα