Το άγριο δούλεμα του Σφακιανάκη στην νοημοσύνη του ελληνικού λαού...”Ποιοί και ΓΙΑΤΙ κρατούν ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ στα συρτάρια;;;”

Το άγριο δούλεμα του Σφακιανάκη στην νοημοσύνη του ελληνικού λαού...”Ποιοί και ΓΙΑΤΙ κρατούν ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ στα συρτάρια;;;”

4 Νοεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:554
Μοίρασέ το

 

 

 «ΒΟΜΒΑ» Σφακιανάκη

Ο έμπειρος διευθυντής κατήγγειλε σκοτεινές πρακτικές και φακέλους παιδεραστών που μένουν στο σκοτάδι και έρχονται στο φως μόνο αν συμβεί κάποιο έγκλημα!!

Τόση υποκρισία πια, από “δημοσιογράφους”, Κατερινόπουλο πρώην ανώτερο αστυνομικό και από τον ίδιο τον Σφακιανάκη, δεν αντέχεται…
Ρε Σφακιανάκη, σε έχω προκαλέσει δημόσια (εδώ), να βγεις και να με διαψεύσεις, αλλά … μόκο…
Γιατί καμιά δημοσιογραφική πόρνη δεν σε ρωτάει για το περίφημο στικάκι σου με τους παιδοβιαστές;
Γιατί ο Κατερινόπουλος κάνει την … πάπια…;
Και θέλει να πολιτευτεί και με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ του Ανδρουλάτσι…!!!
Παρ’ όλα αυτά, έχει δίκιο σ’ αυτό που είπε: «Αυτοί που κρύβουν τους φακέλους Μάνο και ξέρεις πολύ καλά, θα πρέπει να πάνε στο πυρ», 
Σφακιανάκη, είσαι ο πρώτος ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟΥΣ…
Η ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΝΟΧΟ!
ΔΕΝ ΔΙΕΨΕΥΣΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ “ΑΚΡΟΠΟΛΗ”…
Αντιθέτως λίγες μέρες μετά, είδαμε τον ιδιοκτήτη της εφημερίδας, να καίγεται ζωντανός…
Όχι… δεν αφήνω αιχμές για σένα…
Απλά καταγράφω τα γεγονότα… και αναρωτιέμαι:
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟΥΣ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ;;;
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕΤΑΙ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΘΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, ΤΗΝ ΦΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!…και μετά οι δημοσιογραφικές πόρνες που καμιά τους δεν τολμάει να σε ρωτήσει τα αυτονότητα… ΑΓΝΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ… ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΟΡΜΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΒΙΑΣΜΟ… 
Αλλά θα μου πεις, πως εδώ ο Θεός δεν συγκινείται… θα συγκινηθείς εσύ;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο…

Σοκ και ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και βιαστών.

Η τοποθέτηση του Μανώλη Σφακανιάκη, τέως διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκαλεί νέο σοκ!!!

Ο έμπειρος διευθυντής κατήγγειλε σκοτεινές πρακτικές και φακέλους παιδεραστών που μένουν στο σκοτάδι και έρχονται στο φως μόνο αν συμβεί κάποιο έγκλημα!!

«Αυτοί που κρύβουν τους φακέλους Μάνο και ξέρεις πολύ καλά, θα πρέπει να πάνε στο πυρ», του απάντησε αστυνομικός

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;;; ΠΟΙΟΙ ΔΡΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;;;

 

Θυμηθείτε το άρθρο του ΕΛ: «Φάκελος» ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ: Πολιτικοί, διανοούμενοι και «σατανιστές» – Όταν το ΕΛ τα έδειχνε, η χώρα πετούσε «αετό»

Δείτε το βίντεο:


Πηγή

Προβολές : 554


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα