Το έγκλημα των εμβολίων mRNA παρουσιάζεται στα Ευρωπαϊκά ΜΜΕ και προκαλεί τρόμο στους δημοσιογράφους που τo συγκάλυψαν!

Το έγκλημα των εμβολίων mRNA παρουσιάζεται στα Ευρωπαϊκά ΜΜΕ και προκαλεί τρόμο στους δημοσιογράφους που τo συγκάλυψαν!

18 Δεκεμβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:576
Μοίρασέ το

 

Και στην Γερμανική τηλεόραση το σκάνδαλο των εμβολίων

Το έγκλημα των εμβολίων mRNA παρουσιάζεται στα Ευρωπαϊκά ΜΜΕ και προκαλεί τρόμο στους δημοσιογράφους που τo συγκάλυψαν!

 

Ο Αυστριακός τηλεοπτικός σταθμός Servus TV στην εκπομπή “Talk in Hangar 7” μίλησε ανοιχτά για την μόλυνση του DNA στα «εμβόλια» mRNA COVID-19. Καλεσμένη ήταν η βιοτεχνικός και πρώην αντιπρόεδρος της γερμανικής φαρμακευτικής εταιρείας Boehringer Ingelheim Dr Monika Henninger, η οποία εξέθεσε την καρδιά του σκανδάλου – μιλώντας για τη σιωπή από τα μέσα ενημέρωσης και τις αρχές για αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα που αμφισβητεί την ασφάλεια των εμβολίων απο την ίδια την διαδικασία παραγωγής τους.

Και αυτά δεν είναι ψευδείς πληροφορίες αυτά είναι γεγονότα” είπε, “Ανεξάρτητα εργαστήρια έχουν βρει υπολείμματα πλάσματος DNA σε πολύ υψηλότερη συγκέντρωση από αυτή που προβλέπουν οι προδιαγραφές.

Αυτή η έντονη απόκλιση από τις προδιαγραφές φέρνει στην επιφάνεια ανησυχητικά ερωτήματα που αφορούν όχι μόνο την μόλυνση που προκαλεί το εμβόλιο αλλά και τις άγνωστες πιθανές επιπτώσεις στο μέλλον του στην υγεία των ανθρώπων.

Το σκάνδαλο βαθαίνει καθώς αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν φτάσει στο κοινό μέσω των κυρίαρχων μέσων. “Αυτό δεν καλύπτεται από τα κύρια μέσα ενημέρωσης,, είπε η Pfeiffer, τονίζοντας την ανάγκη να το αναφέρουν πριν γίνουν περαιτέρω συστάσεις εμβολιασμού.”

Η δυσαρέσκεια των δημοσιογράφων που προωθούσαν τα εμβόλια στο κοινό για λογαριασμό της κυβέρνησης ήταν εμφανής στα προσωπά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, με τον δημοσιογράφο Βέρνερ Μπάρτενς (όπως θα δείτε στο βίντεο), συνήγορο των στρατηγικών της κυβέρνησης για τον COVID-19, να παπαγαλίζει κάποιες ατάκες του τύπου, “ναι αλλά… οι εκστρατείες εμβολιασμού έχουν σώσει εκατομμύρια ζωές”.

Ο επιδημολόγος και ιολόγος Klaus Stöhr υποστήρηξε πως δεν γίνονται ποτέ μελέτες “για τη διαφοροποίηση μεταξύ εκείνων που έχουν εμβολιαστεί και αυτών που δεν έχουν εμβολιαστεί” για να αποσαφηνιστούν οι πραγματικοί κίνδυνοι, δεδομένου του γεγονότος ότι65 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί τώρα στη Γερμανία… και πολλά δισεκατομμύρια σε όλο τον κόσμο.” ;”

Η Dr Monika Henninger επέμεινε Δεν το είπαν ποτέ αυτό στους ανθρώπους, επισημαίνοντας ότι “το εμβόλιο δεν παραμένει στο σημείο εισόδου” και “μικρές ποσότητες φτάνουν σε όλα όργανα.

 

Αυτά που ακούστηκαν στην Αυστριακή τηλεόραση ήταν λίγο πολύ γνωστά απο πολλές μελέτες που έγιναν στο παρελθόν και δεν μπορούσαμε να αναδείξουμε στο ευρύ κοινό εξαιτίας των λεγόμενων “Fact Chekers”, που τις έβγαζαν ως ψευδείς πληροφορίες και μιλάμε, για μεγάλες έρευνες γνωστών πανεπιστημίων που πολλές απο αυτές ήταν τεκμηριωμένες απο ομότιμους. Τώρα, που η αλήθεια βγαίνει σιγά σιγά στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης (εκτός ελλάδας), μπορείτε να δείτε ποιοι σας εξαπάτησαν λεγοντάς ψέματα και ποιοι όχι..

Και στην Γερμανική τηλεόραση το σκάνδαλο των εμβολίων

Το ερευνητικό πρόγραμμα του MDR, μετέδωσε στις 12 Δεκεμβρίου 2023, πρώτη φορά σε γερμανική τηλεόραση, το σοβαρό ζήτημα της μόλυνσης από DNA στα εμβόλια COVID-19 της Pfizer. Το επεισόδιο αναφέρθηκε στα ευρήματα από το ανεξάρτητο εργαστήριο του Μαγδεμβούργου της καθηγήτριας Brigitte König, το οποίο ανακάλυψε σημαντική μόλυνση από ξένο DNA σε πέντε παρτίδες που εξετάστηκαν απο το εμβόλιο BioNTech-Pfizer.”

 

Τα επίπεδα DNA που βρέθηκαν σε τεράστιες ποσότητες πέρα απο τα όρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), εγείρουν ερωτήματα σχετικά με την έγκριση του εμβολίου και τις παγκόσμιες προσπάθειες μαζικού εμβολιασμού.

Η έρευνα τόνισε ότι η λιγότερο μολυσμένη παρτίδα περιείχε ξένο DNA 83 φορές πάνω από το όριο του ΠΟΥ, ενώ η πιο μολυσμένη παρτίδα είχε επίπεδα DNA 354 φορές πάνω από το όριο ασφαλείας. Αυτά τα εκπληκτικά αποτελέσματα έχουν εντείνει μόλις πρόσφατα τον έλεγχο των εμβολίων mRNA’ παραγωγή και ρυθμιστική εποπτεία.

Ο Δρ. Jürgen Kirchner άσκησε πίεση για την απόσυρση του εμβολίου σύμφωνα με μια συγκεκριμένη ρήτρα του νόμου περί φαρμάκων, η οποία επιβάλλει την απομάκρυνση αμφισβητούμενων προϊόντων από την αγορά. Ο Kirchner παρουσίασε αυτά τα ευρήματα στην Επιτροπή Αναφορών της Bundestag τον Σεπτέμβριο του 2023.

Αυτή η εξέλιξη είναι αρκετά ουσιαστική. Έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που ο Kevin McKernan αναγνώρισε για πρώτη φορά τη μόλυνση του DNA, ένα θέμα που καλύψαμε στο anazitiseis, ο ίδιος πρόσφατα είχε κάνει δημόσια έκκληση, ότι τα σκευάσματα mRNA πρέπει να απαγορευτούν τώρα μια για πάντα, λέγοντας πως είναι γονιδιακές θεραπείες που προκαλούν «Turbo καρκίνους» και όχι εμβόλια !

Η αλήθεια αναδεικνύεται αργά αλλα σταθερά, κάποια στιγμή θα σπάσει το απόστημα και θα βγούν οι αλήθειες σε όλο τον κόσμο!

 

 

Πηγή

Προβολές : 576


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα