Το ακούσαμε κι αυτό... Οι Έλληνες είναι σεξιστές και μπαμπουίνοι γι’ αυτό δεν λατρεύουν την Σακελλαροπούλου!!!!!!!!!!!!!!

Το ακούσαμε κι αυτό... Οι Έλληνες είναι σεξιστές και μπαμπουίνοι γι’ αυτό δεν λατρεύουν την Σακελλαροπούλου!!!!!!!!!!!!!!

4 Φεβρουαρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:796
Μοίρασέ το

 

Η ιστοσελίδα που έδωσε μυθικά χαρακτηριστικά σε έναν τύπο σαν τον Κυριάκο, εξηγεί γιατί η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας αποδοκιμάζει την χειρότερη πρόεδρο από συστάσεως του θεσμού

 

Είμαι μια από τις… “σεξίστριες μπαμπουίνες” που όχι απλά αντιπαθώ, αλλά μισώ, απεχθάνομαι και αηδιάζω, μ’ αυτό το επικίνδυνο πολιτικό “σούργελο”… και ντρέπομαι που είναι η πρώτη κυρία της Πατρίδας μου… ευχόμενη να γκρεμοτσακιστεί το συντομότερο δυνατόν…

 

Πιο αποκρουστικό και αντιπαθές πολιτειακό “υποκείμενο”, δεν νομίζω να υπήρξε ποτέ…

Πιο ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ…

ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ “ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΓΥΝΑΙΟ”, επίσης…

Λάτρης και οπαδός μιας σατανικής Εβραιοσιωνίστριας Δικαστίνας των ΗΠΑ, δεν θα μπορούσε να μην θαυμάζει ένα εξίσου αποκρουστικό γύναιο…

Όμοιος ομοίω… δείτε πως ταιριάζουν στην αποκρουστικότητα οι φάτσες τους…

Έχει γραμμένο τον Ελληνικό λαό στην πανάσχημη φάτσα της, και έχει επιβάλει και τον γκόμενο να τον ταϊζει ο λαός και να αποτελεί απαράκλητα, συνομιλιτή υψηλών προσώπων…κι αυτός χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας, το δέχεται!!!!!!!!!!

Πιο σιχαμένο γύναιο απ’ αυτή δεν ξέρω αν θα υπάρξει…

Και το χειρότερο: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΛΛΑ ΕΒΡΑΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ…

Όσο ο Ελληνικός λαός είμαστε “μπαμπουϊνοι”, άλλο τόσο αυτή είναι άνθρωπος, γυναίκα, ελληνίδα και συμπαθής…

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ “ΜΙΑΣΜΑ”…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Μπορείτε να την φανταστείτε να κάνει έρωτα με το ανδροειδές δίπλα της;;;  ΓΚΛΙΑΧ… ΞΕΡΝΑΩ…

 

Εδώ και χρόνια, η δημοσκοπικές κρύβουν τεχνηέντως τα ποσοστά δημοφιλίας της προέδρου της Δημοκρατίας Μητσοτάκη, Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Όταν μία συγκεκριμένη δημοσκοπική έκανε το λάθος και δημοσιοποίησε ότι 7 στους 10 Έλληνες δεν θέλουν να βλέπουν την πρόεδρο στα μάτια τους, ενεργοποιήθηκαν άμεσο τα αντανακλαστικά των «μητσοτακικών»: Δεν φταίει η Σακελλαροπούλου που είναι μισητή, φταίνε οι Έλληνες που είναι «μπαμπουίνοι»!

Την βρώμικη δουλειά συκοφάντησης των Ελλήνων που δεν υμνούν και δεν προσκυνούν την πρόεδρο, όπως έκανε πρόσφατα ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης, την ανέλαβε η ιστοσελίδα που μεταξύ άλλων έχει προσδώσει στον πρωθυπουργό μυθική διάσταση.

Θα αναρωτηθείτε και δικαίως, τι σοβαρότητα μπορεί να έχει μία ιστοσελίδα η οποία παρουσιάζει έναν τύπο σαν τον Κυριάκο ως μυθικό Ηρακλή, Τσώρτσιλ, Σιμουλτανέ, Τσιτάχ της Μεσογείου κλπ.

 

Και όμως δεν πρόκειται για τρολάρισμα. Αντίθετα, αυτά τα άρθρα πήγαιναν συστημένα μέσω της αποδελτίωσης και τα χεράκια κορυφαίου υπουργού στο γραφείο του Κυριάκου με την ανάλογη μπεσαμέλ: Κοίτα πρόεδρε πόσο σε λατρεύει ο λαός! Τέτοια πράγματα δεν έχουν ξαναγραφτεί για πρωθυπουργό!

 

Αυτό είναι απολύτως αληθές. Τέτοια πράγματα όντως δεν έχουν γραφτεί για εκλεγμένο πρωθυπουργό. Έχουν ειπωθεί μόνο σε κωμωδίες των Monty Pythons και σε εκπομπές της Βορείου Κορέας για τον Κιμ Γιόνγκ Ουν.

Εδώ ακριβώς προκύπτει και το μεγάλο ερώτημα: Αφού ο Κυριάκος έχει τη δύναμη του Φαραώ, γιατί δεν είναι Μωυσής αλλά Ραμσής, πως και δε βγάζει μία δημοσκόπηση που να αποθεώνει την Κατερίνα για να μην αναγκάζονται οι τροβαδούροι του να γράφουν τέτοιες ανοησίες;

Η απάντηση βρίσκεται στην ίδια την δημοσκόπηση που εντέλει διέρρευσε: Είναι αδύνατον 3 στους 10 Έλληνες να συμπαθούν την Σακελλαροπούλου. Εάν κάτι τέτοιο ίσχυε πραγματικά, η Σακελλαροπούλου θα είχε οργανώσει μεγάλη δεξίωση με σαμπάνιες στο προεδρικό…

 

 

Πηγή

Προβολές : 796


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα