Το Αμερικανικό ΜΜΕ «γκρεμίζει» την προπαγάνδα του Κιέβου. Ενυπόγραφο άρθρο «βόμβα», «τσακίζει» την προπαγάνδα των Ουκρανών

Το Αμερικανικό ΜΜΕ «γκρεμίζει» την προπαγάνδα του Κιέβου. Ενυπόγραφο άρθρο «βόμβα», «τσακίζει» την προπαγάνδα των Ουκρανών

19 Απριλίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:240
Μοίρασέ το

 

Δημοσίευμα «βόμβα» από ΝΥΤ: «Οι Ουκρανοί βομβαρδίζουν με βόμβες διασποράς ουκρανικές πόλεις»

«…προέκυψαν στοιχεία που δείχνουν ότι η Ουκρανία μπορεί να έχει χρησιμοποιήσει πυρομαχικά διασποράς σε αυτήν την σύγκρουση», ενώ ξεκαθαρίζει ότι «Τα πυρομαχικά διασποράς… σκοτώνουν και ακρωτηριάζουν αμάχους σε ολόκληρη την Ουκρανία».

 

 

 

 

Μια ακόμα επιβεβαίωση του χαζαροναζιστικού καθεστώτος του Ζελένσκι…

Αυτό ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ έφερε στο ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ της … αποικιακής Ελλάδας, ο φιλοναζιστής εβραιοχάζαρος Μητστοτάκης και η πολιτική του συμμορία. Γιατί την ευθύνη γι αυτή την ΠΡΟΔΟΣΙΑ, δεν την έχει μόνον ο Μητσοτάκης, αλλά και όλα τα υπόλοιπα βολευτικά λαμόγια και όλα τα κόμματα, ακόμα και αυτά που τάχα μου τάχα μου ήταν απόντες.

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ένα ενυπόγραφο άρθρο «βόμβα», το οποίο «τσακίζει» την προπαγάνδα των Ουκρανών φιγουράρει στους Αμερικανικούς New York Times, καθώς λέει ξεκάθαρα ότι ο ουκρανικός Στρατός βομβάρδισε ουκρανικό χωριό με βόμβες διασποράς!

Η αμερικανική εφημερίδα μεταφέρει την μαρτυρία ενός χωρικού στην ανατολική Ουκρανία, του Yurii Doroshenko.

Ο ίδιος μιλάει για την βόμβα διασποράς που προσγειώθηκε ελάχιστα μέτρα από το σπίτι του:

«Oι βόμβες διασποράς που προσγειώθηκαν δίπλα στο σπίτι του κ. Ντοροσένκο δεν προήλθαν από τις ρωσικές δυνάμεις. Με βάση στοιχεία που εξέτασαν οι New York Times κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην περιοχή, είναι πολύ πιθανό να είχε εκτοξευθεί από τα ουκρανικά στρατεύματα που προσπαθούσαν να ανακαταλάβουν την περιοχή.

Κανείς δεν πέθανε σε εκείνο το χτύπημα στο Husarivka (νότια του Χαρκόβου), έναν αγροτικό οικισμό που περιβάλλεται από χωράφια σιταριού και γραμμές φυσικού αερίου, αν και τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν καθώς ουκρανικές δυνάμεις το βομβάρδιζαν το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, στοχεύοντας τις ρωσικές δυνάμεις».

Το αφιέρωμα συνεχίζεται αναφέροντας ότι: «… η απόφαση των Ουκρανών να χτυπήσουν το χωριό τους με πυρομαχικά διασποράς που έχουν την ικανότητα να σκοτώνουν αδιάκριτα αθώους ανθρώπους υπογραμμίζει τον στρατηγικό τους υπολογισμό: Αυτό έπρεπε να κάνουν για να ανακαταλάβουν τη χώρα τους, ανεξάρτητα από το κόστος.»

Στο άρθρο μάλιστα υπάρχει και παρέμβαση της Mary Wareham, διευθύντριας του τμήματος ελέγχου όπλων της Human Rights Watch η οποία αναφέρει:

«…προέκυψαν στοιχεία που δείχνουν ότι η Ουκρανία μπορεί να έχει χρησιμοποιήσει πυρομαχικά διασποράς σε αυτήν την σύγκρουση», ενώ ξεκαθαρίζει ότι «Τα πυρομαχικά διασποράς… σκοτώνουν και ακρωτηριάζουν αμάχους σε ολόκληρη την Ουκρανία».

 

Πηγή

Προβολές : 240


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα