ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΤΑΝ Η ΥΒΡΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ!!! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΣΟΚΑΡΕΙ!!!

ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΤΑΝ Η ΥΒΡΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ!!! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΣΟΚΑΡΕΙ!!!

7 Φεβρουαρίου, 2024 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:499
Μοίρασέ το

 

 

Διαφημίζεται μανιωδώς απο τα ιερατεία του αποκρυφισμού και της μασονίας και τις σελίδες προπαγάνδας της νεοταξικής παράνοιας.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΟΣΗΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

Διαφημίζεται μανιωδώς απο τα ιερατεία του αποκρυφισμού και της μασονίας και τις σελίδες προπαγάνδας της νεοταξικής παράνοιας.
Το πήρα αηδιασμένος και αγανακτισμένος και το δίνω στους φίλους, εμπλουτισμένο με επισημάνσεις και σχόλια.
Μέσα απο ένα σκοτεινό και άρρωστο προφίλ, μας δηλώνει.
Η αλλαγή έρχεται.
Η ανθρωπότητα εισέρχεται σε μια “ριζοσπαστική νέα εποχή”, άνευ προηγουμένου τόσο στη Γη όσο και στην ανθρώπινη ιστορία. (λες και η ανθρώπινη ιστορία δεν είναι στη γη, αλλά στο υπερπέραν)
Για να επιβιώσουμε -συνεχίζει ο μάγκιστρος- τους επόμενους αιώνες και να εκπληρώσουμε τις δυνατότητές μας ως είδος, θα πρέπει να ξεπεράσουμε τις μεγαλύτερες προκλήσεις που έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ:
1. από την ακραία κλιματική αλλαγή,(η παράνοια τους δεν εχει όρια)
2.  και την A.I.(για την τεχνητή νοημοσύνη τάχουμε πει, εμας θα μετατρέψουν σε τσιπαρισμένα τηλεκατευθυνόμενα ζώα και τίποτα πέραν αυτού. Όλα τα άλλα αφορούν software και προγράμματα με αλγόρυθμους),
3.  μέχρι τον αναπόφευκτο θάνατο του ίδιου του ήλιου.(αναπόφευκτο κιόλας)
Αν τα καταφέρουμε, οι δυνατότητές μας είναι κοσμικής κλίμακας. Η απίστευτη ευημερία είναι στα μέτρα μας.(θα τρώμε με χρυσά κουτάλια όπως μας έλεγε το δουλικό τους ο Σημίτης)
Αλλά οι λάθος κινήσεις θα μπορούσαν να μας ωθήσουν σε αμετάκλητη κατάρρευση.
THE HUMAN FUTURE Το επεισόδιο 1
Πρόσθεσα μερικούς τίτλους μέσα στο βίντεο επισημαίνοντας τα κυριότερα σημεία αιχμές τα οποία χρησιμοποιεί το σατανιστικό ιερατείο, προκειμένου να αποτυπώσει το υποσυνείδητο την ουσία της προπαγάνδας.
ΠΡΩΤΗ σκηνή φρίκης
μια νεκροκεφαλή ανθρώπου, διαβρωμένη εμφανώς απο το χρόνο που δηλώνει το θάνατο του ανθρώπινου είδους πριν απο αρκετές δεκαετίες, ή αιώνες.
Και αμέσως το γυρίζει στον μετάνθρωπο των εμφυτευμάτων, στον οποίο βαυκαλίζεται όλη η νεοταξική σαπίλα των αποκρυφιστών οτι θα μετατρέψει τους ανθρώπους.
Και γεμίζει η οθόνη με διαφόρων χρωμάτων, σχημάτων και τερατουργημάτων, ζόμπι υποτιθέμενα ανθρωπορομπότ, μετανθρώπους, τρισευτυχισμένους.
Αυτός ο ΜΕΤΑ-νθρωπος, θα κατοικήσει…. λέει…. και τους πλανήτες(τυράκι στη φάκα για τους ηλίθιους).
Πάντα ως πρόθεμα μπαίνει το ΣΑΤΑΝΙΚΟ “META”.
Η εποχή, τα όντα, ο κόσμος, ΜΕΤΑ τον άνθρωπο.
ΜΕΤΑ την ιστορική εποχή.
ΜΕΤΑ την εποχή των θρησκειών.
Μα πάνω απ όλα, τους κόφτει και τους καίει, να υποκαταστήσουν τους χρονικούς προσδιορισμούς “προ Χριστού” και “μετά Χριστού”.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΟΣΗΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.
Τώρα όλα θα είναι ΜΕΤΑ την εποχή του ανθρώπου, του Χριστού, τη φυσική εποχή της Δημιουργίας.
Ακόμη και την ψηφιακή φυλακή που έδωσαν στον ξεγαλανιάρη Ζούκι να παίζει, την ονόμασαν “META”.
TO ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΜΠΑΛΑ Η ΜΑΣΟΝΙΑ, Ο ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΧΡΗΣΙΜΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΟΚΡΟΤΕΙ ΑΛΑΛΑΖΟΝΤΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΑΔΗΜΟΝΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ.
ΜΕ 250 ΧΙΛΙΑΔΕΣ like και ακόλουθους, ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΕΒΑΙΑ, στη φεησμπουκική σελίδα ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, του συγκεκριμένου είδους μαύρης προπαγάνδας.
Και εμείς δεν μένει παρά να στρέψουμε το βλέμμα στον ουρανό και να προσευχηθούμε σε Εκείνον, μήπως και μας λυπηθεί και γκρεμίσει για άλλη μια φορά τη Βαβέλ των υβριστών της σατανιστικής πανάρχαιας συμμορίας και των πανάρχαιων εχθρών ελληνισμού και χριστιανισμού.
ΑΦΙΕΡΩΣΤΕ 2 ΜΟΝΟ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΥΣΤΟΠΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΣΟΙΩΝΟ ΑΥΡΙΟ

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 499


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα