ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. (Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ)

ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. (Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ)

22 Οκτωβρίου, 2022 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,378
Μοίρασέ το

 

Εν κατακλείδι, ζούμε σε δυστοπία (όποιος δεν το παραδέχεται, είτε δεν καταλαβαίνει, είτε παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει), όπου διεγάξεται κλιμακούμενος Γ’ΠΠ, και, τώρα, βρισκάμαστε στην φάση του βιοτοξικού πολέμου, ο οποίος επιτυγχάνεται με ψυχολογικό πόλεμο.

   Εν τέλει, εμείς και όσοι/ες συντάσσονται με τις πανάρχαιες, ανθρωπογόνες ιδέες μας, ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε, urbi et orbi, η έσχατη γραμμή αντίστασης και ανάσχεσης, ενάντια στις βάρβαρες πράξεις εκ των ανθρωποκτόνων ιδεών που δηλητηριάζουν την ανθρωπογονία μας.

Ουδέποτε στο παρελθόν οι ανθρωποκτόνες αυτές ιδέες επικράτησαν, ωσαύτως, θα νικήσουμε.

 Έκπαλαι, το αντίδοτο στο ψέμα είναι η αλήθεια.

   Ελλάς αιώνια!

Το θέατρο του παραλόγου

   Εν αρχή, οντολογικώς, ζούμε στο αέναο παρόν, δηλαδή στο εδώ και στο τώρα. Το παρόν είναι, διαρκώς και αυταποδείκτως, αντιληπτό. Αντιθέτως, το παρελθόν δεν είναι. Το παρελθόν το μελετούμε εκ των διαθέσιμων, κειμενικών «πηγών», τις οποίες ερευνούμε, και επί αυτών (υπο)θέτουμε, λογιζόμενοι.

   Εν πρώτοις, υποθέτουμε οτι η ανθρωπότητα διακρίνεται σε τρεις αυτόχθονες, φυλές αμιγών (αν και αυτό είναι αμφισβητούμενο, πλέον, καθώς ενδέχεται να πρόκειται περί τριών παρεμφερών ειδών, τα οποία διασταυρώνονται, όπως οι τίγρεις με τους λέοντες, παραδείγματος χάριν). Την Λευκή, την κίτρινη και την μαύρη (καθώς οι ερυθροί προήλθαν από τους κίτρινους), έκαστη εις την κοιτίδα της. Από τους συνδυασμούς και συντριασμούς αυτών προκύπτουν αλλόχθονες, υποφυλές μιγάδων (δηλαδή οι λευκοκίτρινοι, οι λευκομαύροι, οι κιτρινόμαυροι και οι λευκοκιτρινομαύροι).

   Έτι δε, εν τη γενέσει, η κοιτίδα της φυλής μας είναι η Πατρίδα μας, η Ελλάς, καθότι είμαστε αυτόχθονες, ως μαρτυρείται εκ των προγονικών μελών της φυλής μας. Δύναται να μας αποκαλέσουν με πολλά εθνωνύμια (όπως, φερ’ ειπείν: Χαόνιους, Γήινους, Ουράνιους, Ευρυνόμιους, Ιαπετούς, Ζεύσιους, Απολλώνειους, Αιγειούς, Έρμειους, Πελασγούς, Κυκλαδίτες, Μινωίτες, Ογύγειους, Δαρδάνειους, Διονύσειους, Βάκχειους, Γραικούς, Προμήθειους, Φορώνειους, Ινάχειους, Δευκαλιώνειους, Έλληνες, Αμφικτύωνες, Ίωνες, Αχαιούς, Ηράκλειους, Αριστοτέλειους, Αλεξάνδρειους, Πτολεμαίους, Στράτωνες, κ.ά.), εκ των χιλιάδων, ένδοξων προγόνων μας, σηματοδοτώντας, χρονικώς, τον εθνωνυμικό, φυλετικό προπάτορά μας, ως έναρξη της διαχρονίας μας. Ωστόσο, στην ίδια Εθνότητα και στην ίδια χωρικότητα θα αναφέρονται, όπως κι αν μας αποκαλέσουν. Και, παρά τις ολίγες προσμείξεις, η σύγκριση των υπαρκτών -έως και τον 21ο αιώνα- οστών του Θεμιστοκλή ως προς το γενετικό υλικό μας αποδεικνύει το συνεχές της αυτοχθονίας μας, στην μακραιωνιότητα. Είμαστε Λευκοί Άνθρωποι της Μεσογείου, από τότε που η Μέση Γη δεν είχε γίνει θάλασσα, ακόμη· εξού και το πρόδηλο όνομα.

   Εν σπέρματι, στην πρωτοπανάρχαια εποχή των αμιγών, όταν οι αυτόχθονες προγονοί μας συναντήθηκαν με τους μαύρους νούβιους, προέκυψε ο Αιγυπτιακός πολιτισμός. Αντιστοίχως, όταν οι προγονοί μας συναντήθηκαν με τους κίτρινους στην Κίνα, προέκυψαν οι μογγόλοι. Και όταν οι προγονοί μας συναντήθηκαν με τους κίτρινους στην Μεσοποταμία (προσέξτε το ελληνικό όνομα), προέκυψε ο Μεσοποτάμιος πολιτισμός (οι ίδιοι οι προγονοί μας ιστορούν, άλλωστε, ότι ο Νίμροδ ήταν Έλληνας).

   Επί τούτου, μάλιστα, στην Κίνα υπάρχει, ακόμη, θέατρο από την εποχή του μεγίστου Διονύσου. Αυτή η αλήθεια είναι τόσο εκκωφαντική, ώστε αρκεί, για να ξαναγραφτεί όλη η επίσημη ιστορία της ανθρωπότητας. Αυτήν την αλήθεια έθαψε, κυριολεκτικώς και μεταφορικώς, ο Μάο Τσε Τουνγκ, ώστε να μην αποκαλυφθεί και θίξει τον εγωισμό των σινών, παραδεχόμενοι επιρροή από αλλότρια Πολιτισμική κοιτίδα υπερδιάχυσης.

   Επί σκοπώ, όλη η ανθρωπότητα αρνείται, πεισματικώς, να αποδεχτεί ότι η κοιτίδα, η οποία προηγήθηκε, Πολιτισμικώς, είναι η Ελλάς των προγόνων μας. Όλοι -μα, όλοι- αρνούνται σε εμάς, δολίως, την αναγνώριση και την αποδοχή αυτής της αλήθειας. Αντ’ αυτού, ισχυρίζονται, ψευδώς, ότι άλλες περιοχές του πλανήτη είναι οι κοιτίδες όλων των πολιτισμών (οπως, φερ’ ειπείν, οι Αιγύπτιοι, οι Ολμέκ, οι Ίνκας, οι Ινδοευρωπαίοι, κ.ά.)· φαιδρά ψεύδη.

   Ευγενή φροντίδι των δολίων, το ψεύδος αυτό έχει τόσο βαθιές ρίζες, την τελευταία 300ετία, ώστε επινοήθηκαν αληθοφανείς θεωρίες εκ του μηδενός, για να πεισθούν οι πάντες με αλλότριες ιδέες, όπως, μεταξύ των άλλων, ότι καταγόμαστε όλοι από τους υποσαχάριους μαύρους, οτι υπάρχει μια φανταστική ινδοευρωπαϊκή φυλή (χωρίς το παραμικρό, αρχαιολογικό εύρημα), και ότι η ελληνική γλώσσα προέρχεται εκ των Φοινίκων (ενώ ο Φοίνικας ήταν Έλλην, σύμφωνα με τους μύθους μας). Μάλιστα, έχουν καταφέρει να πείσουν τους πάντες οτι οι μύθοι των προγόνων μας δεν αξίζουν ούτε καν ανάγνωσης, ενώ σε κάθε γενιά περικόπτουν καί την γλώσσα μας· καθώς φτωχή γλώσσα σημαίνει φτωχή σκέψη.

   Επί τις ουσίας, αυτές οι ιδέες ειναι ψευδείς και, ως γνωστόν, τα ψεύδη έχουν κοντά ποδάρια -όπως έλεγαν και οι ένδοξοι προγονοί μας. Το μόνο που χρειάζεται, ώστε να καταδειχθεί η αλήθεια, είναι η ανάγνωση των ήδη μελετημένων, ιστορικών «πηγών». Κοπιαστική, αλλά αναζωογονητική προσπάθεια. Άπαξ και μελετηθούν οι «πηγές», οι ιδέες μας αλλάζουν και η σκέψη μας εμπλουτίζεται από αληθινές ιδέες.

   Εν γένει, εμείς οι άνθρωποι επικοινωνούμε με λεκτές (προφορικές η/και γραπτές) ιδέες (με τα γραπτά συμβολά τους). Οι άνθρωποι θνήσκουν, αλλά οι ιδέες όχι. Στην πορεία των χιλιετιών οι λεκτές ιδέες επιβίωσαν μέσα στο μυαλό εκείνων, οι οποίοι τις πίστεψαν και τις διαιώνισαν.

   Εν διεγέρσει ή εν ηρεμία, οι λεκτές ιδέες δύνανται να είναι ανθρωπογόνες ή ανθρωποκτόνες. Αυτός είναι ένας εύκολος διαχωρισμός, διχοτομώντας όλες τις ανθρώπινες πράξεις σε δύο κατηγορίες και με σημείο αναφοράς τον άνθρωπο.

   Επίσης, εν τίνι μέτρω, ξέρουμε ότι στον αρχέγονο χρόνο οι λεκτές ιδέες των πρωτόγονων ανθρώπων ήταν ανθρωποφάγες. Καθώς, έτσι, σκέπτονταν και, έτσι, έπρατταν. Συν τοις άλλοις, ξέρουμε από τους μύθους μας, δηλαδή από τις πολύτιμες μνήμες των προγόνων μας, ότι κάποτε οι πρ(ωτ)όγονοι μας έπαψαν να είναι ανθρωποφάγοι και εξανθρωπίστηκαν. Πότε; Άγνωστο και αδιερεύνητο, στην αλληλουχία των μνημονευμένων λέξεων.

Σκότος – Φως <== Αχλή λήθης

Έρως/Φάνης – Έρις <== ???

Ουρανός – Γαία <== ???

Οφίων – Ευρυνόμη (άρχουσα στον Όλυμπο, επί των Τιτάνων) <== ???

Κρόνος – Ρέα (Χρυσή Εποχή των βοσκών στην Αρκαδία) <== Υπερδισχιλιετία των Διδύμων και προγενέστερα…

Δίας – Ήρα (Αργυρη Εποχή) <== Υπερδισχιλιετία του Ταύρου

Απόλλων – … (Χάλκινη, Ηρωική και Σιδερένια Εποχή) <== Υπερδισχιλιετία του Κριού

Παρούσα Εποχή (3 μ.Χ. – 2170 μ.Χ.) <== Υπερδισχιλιετία των Ιχθύων

   Επί τη εμφανίσει, η απαρχή της εξανθρώπισής μας έγινε από τον άνθρωπο Δία, ο οποίος και θεώθηκε μετά θάνατον, από όσους τον πίστεψαν. Τον άνθρωπο αυτόν τον ταύτισαν και με φυσικά φαινόμενα. Αντιθέτως, όσοι δεν πείστηκαν από αυτόν, συνέχισαν να πιστεύουν και να λατρεύουν τον Κρόνο, τον άλλο θεωμένο κάτοικο και βασιλέα, ο οποίος κυβέρνησε επί 32 έτη στην Βύβλο των Φοινίκων, τον γνωστό και ως ευνουχιστή του πατρός του (εξού και το σύμβολο της άρπης/δρεπανιού ανά χείρας). Ωστόσο, η ανυποληψία των Ελλήνων προς τον Κρόνο φαίνεται καί από την απουσία λατρευτικών ναών του ιερατείο αυτού, προς τιμήν του.

   Εξ αρχής, τα δύο αυτά ιερατεία, δηλαδή των Διογενών και των Κρονίων, συνυπήρχαν και εκτείνονταν από την μία άκρη, μέχρι την άλλη άκρη του τότε γνωστού κόσμου στην υδρόγειο σφαίρα. Συνεπώς, οποιαδήποτε ιδέα «βλάστησε» μεταξύ της Ελλάδος, της Αιγύπτου και της Μεσοποταμίας είχε ως κοιτίδα την Ελλάδα, διότι η Ελλάδα προηγήθηκε χρονικώς, και αφορούσε στα δύο αυτά ιερατεία.

   Εν συνεχεία, στην βίαιη μετάβαση από την μια Εποχή στην επόμενη, δηλαδή μετά τον καταποντισμό της Αιγηίδος, τότε που ο Αιγαίος από ποταμός έγινε πέλαγο και οι ολίγες χιλιάδες των διασωθέντων πάτησαν το πόδι τους στο ακρωτήριο του Μαλέα, αναδύθηκε στον χώρο της Πατρίδας μας, Πολιτισμικώς, η νησιωτική βουνοκορφή που ονομάζουμε Κρήτη. Στην Κρήτη επικράτησε ο βασιλιάς Μίνωας, ο οποίος ήταν πιστός του Διογενούς ιερατείου. Κατόπιν τούτου, ο αδελφός του, ο Σαρπηδών, ο οποίος ήταν πιστός του Κρόνιου ιερατείου, εκδιώχθηκε στην Μ. Ασία και, αφού ηττήθηκε και από εκεί, οι οπαδοί του μετανάστευσαν στα Σόλυμα, οπου ο Σόλυμος έδωσε το όνομά του στην ομώνυμη ιδρυθείσα πόλη. Έτσι, το Κρόνιο ιερατείο ουδέποτε ηττήθηκε.

   Εν τω μεταξύ, εν τη παρόδω του χρόνου, η εύφορη περιοχή της Μεσοποταμίας αποτέλεσε χώρο ανάμειξης και ανάπτυξης των περιφερόμενων μιγάδων της λευκοκίτρινης και λευκομαύρης υποφυλής. Εκεί, επικράτησαν οι ακόλουθοι της μαγ(γαν)είας. Εις εξ αυτών ήταν και ο άμπρα χαν (υπόψιν, χαν σημαίνει φυλή στην μογγολική γλώσσα), του οποίου ο πατέρας ήταν απατεώνας και τον κυνηγούσαν (και αυτός ο ισχυρισμός αποδεικνύεται από κείμενα της Πατρολογίας).

   Εν σειρά, βρισκόμαστε, αφηγηματικώς, στην Εποχή του Κριού (2164 π.Χ. – 3 μ.Χ.), μετά την μεγάλη πλημμύρα (όπως και αν την ονομάσουμε, καθότι σε κάθε περιοχή την ονόμασαν, αλλιώς). Εντούτοις, το γεγονός ότι οι προγονοί μας μνημονεύουν και άλλους δύο προγενέστερους καταποντισμούς αποδεικνύει οτι οι άλλοι οικειοποιήθηκαν μύθους από τους προγόνους μας και όχι οι πρόγονοι μας από άλλους. Τότε, λοιπόν, όταν οι προγονοί μας μεγαλουργούσαν ως Ήρωες (παραδείγματος χάριν: Περσεύς, Ηρακλεύς, Θησεύς, Βελερεφόντης, Οδυσσεύς, Αχιλλεύς, Αίας, κ.ά.) και επί των ηρωισμών αυτών συνέθεταν αριστουργήματα, ο περιφερόμενος (από το όνομα του παππού του έβερτ, εξού και η λέξη εβραίοι) αγράμματος, καμηλιέρης άμπρα χαν και τα τέκνα του «έγραφαν» τη δική τους ιστορία, στο μετέπειτα περίφημο βιβλίο των φυλετικών τους κατορθωμάτων. Και, από όπου κι αν περνούσαν σε εκείνο τον ερημότοπο, σκορπούσαν τον όλεθρο. Υπόψιν ότι η άλλη γυναίκα του άμπρα χαν, η αγάρ (από εκείνη κατάγονται και οι αγαρηνοί μωαμεθανοί), εκείνη που την παράτησε με το παιδί της στην ερημιά, ήταν μαυριδερή, όπως αναφέρεται.

   Εν καιρώ τω δεόντι, λοιπόν, όταν τα μέλη αυτής της ομάδας των περιφερόμενων μιγάδων ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με το μεγαλείο του Πολιτισμού των Ελλήνων, ακούγοντας τους προφορικούς μύθους των προγόνων μας, δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις πληροφορίες, προς επίτευξη όσων προσδοκούσαν. Πόθησαν αυτό που δεν είχαν, την γη και την περιουσία των άλλων, όπου έρεε μέλι και γάλα. Και, κάπως έτσι, οι ιδέες των κρόνιων της Ελλάδας αναμείχθηκαν με τις ιδέες των χαλδαίων της Μεσοποταμίας. Διόλου τυχαία, ο (κρ-)όνος είναι αγαπητό σύμβολο των οβριών, καθώς μέχρι και στον ναό τους υπήρχε χρυσό ομοίωμα. Και όταν λέμε ναό, εννοούμε μια τέντα, δηλαδή εκείνης της αρχικής σκηνής, προς σκιάν στην έρημο με την ονομασία «η σκηνή του μαρτυρίου», καθώς οι πλανόβιοι σκηνοποιοί ούτε ήξεραν από εδραίες κατασκευές, ούτε καν βρέθηκε το περίγραμμα επί εδάφους από τον, μετέπειτα, αναφερόμενο ναό.

   Έπειτα, όταν τα μέλη αυτής της ομάδας των περιφερόμενων μιγάδων ήρθε για δεύτερη φορά σε επαφή με το μεγαλείο του Πολιτισμού των Ελλήνων, διαβάζοντας τα περισπούδαστα γραπτά των προγόνων μας στο μεγαλύτερο αποθετήριο γνώσης, δηλαδή στις πυραμίδες (προσέξτε το ελληνικό όνομα), προέκυψε ο Ακενατόν· η πρώτη μονοθεϊστική, κεντρωτική πρωτοβουλία. Και αυτό συνέβη διόλου τυχαία στην Αίγυπτο, διότι εκεί η λατρεία του Κρόνου ήταν διαδεδομένη και αυτό αποδεικνύεται καί από την μεγάλη δημοφίλια του ονόματος Κρονίων. Αντιθέτως, στην Ελλάδα αυτό το όνομα ήταν, εξαιρετικά, σπάνιο.

   Εν συνέχεια, οταν τα μέλη αυτής της ομάδας των περιφερόμενων μιγάδων ήρθε για τρίτη φορά σε επαφή με το μεγαλείο του Πολιτισμού των Ελλήνων μετά τον Μεγαλέξανδρο, από όσους κατεκτημένους οβριούς είχαν εξελληνιστεί, μελετώντας τα φιλοσοφικά γραπτά κείμενα των προγόνων μας, προέκυψε η γεματρία (όπως λέμε γεωμετρία) με τις σεφίρες (όπως λέμε σφαίρες) και τις κλίφες (όπως λέμε κελύφη). Εντελώς «τυχαία» όλα αυτά, εννοείται. Με απλά λόγια, μελέτησαν όλα τα προσωκρατικά και μετασωκρατικά, αριστουργηματικά κείμενα των μεγαλοφυών προγόνων μας και εξ αυτού του διανοητικού πλούτου κατάφεραν (λόγω περιορισμένης νοημοσύνης, καθότι υποφυλή) να συγγράψουν μόνο ένα βιβλίο. Το βιβλιαράκι αυτό το συνόδεψαν με ένα πασίγνωστο σχεδιάγραμμα. Όλη η βάση της καμπάλας (η οποία σημαίνει παραλαβη-παράδοση) είναι αυτό το στρουκτουραλιστικό σχεδιάγραμμα με τα 22 γραμματάκια (τα οποία, σημειωτέον, είναι καί αυτά κλεμμένα από την ελληνική μας γλώσσα). Έκτοτε, διαχρονικώς, η μετάδοση αυτής της πληροφορίας από μέλος σε μέλος της ομάδας τους δεν γίνεται ούτε αποδεικτικώς, ούτε αποκαλυπτικώς, αλλά αποκρυφιστικώς.

   Επί δύο χιλετίες, λοιπόν, κατά την διάρκεια της Εποχής των Ιχθύων (οι οποίοι, σημειωτέον, είναι δύο και αλληλοτρώγονται), αυτή η αποκρυφιστική ομάδα των ανθρωποκτόνων μεταδίδει, εν κρυπτώ, από γενιά σε γενιά τις ίδιες παρεφθαρμένες ανθρωποκτόνες ιδέες με τα ίδια παρεχθαρμένα σύμβολα (κλεμμένα καί αυτά). Συγχρόνως, αυτή η ομάδα μας μισεί, παλαιόθεν. Είναι μισέλληνες (διότι, για να είσαι ανθέλληνας, πρέπει πρώτα να είσαι Έλλην, όμως αυτοί δεν είναι), δηλαδή είναι εν μέρει λευκοί, αλλά από όλη την ανθρωπότητα μισούν μόνο εμάς. Ούτε στα κινούμενα σχέδια δεν γίνονται αυτά· τέτοια γελοιότητα βιώνουμε!

   Εάν, τώρα, διαιρέσετε τον αριθμό 2.000, δηλαδή τον αριθμό των ετών, με τον αριθμό 20, δηλαδή με τον αριθμό των ετών της γενιάς, προκύπτει ο αριθμός 100. Πόσο δύσκολο είναι 100 άντρες, διαδοχικά, να πείσουν 100 γυναίκες, με τις οποίες συζεύτηκαν με όρκο, και να διαιωνίσουν αυτές τις παρεφθαρμένες ανθρωποκτόνες ιδέες, εν κρυπτώ; Εκ των πραγμάτων, όχι και τόσο δύσκολο.

«Κρόνιοι, Βαρβηλοΐτες, Σεθίτες, Σεθιανοί, Αρχοντικοί, Βορβορίτες, Φηβιονίτες, Οφίτες, Καϊνίτες, Σιμωνίτες, Ερμητικοί, Αλχημιστές, Καμπαλισταί, Ναΐτες, Ροδόσταυροι, Σαββαταίοι, Ιησουίτες, Ελευθεροτέκτονες, Πεφωτισμένοι, Ιακωβίνοι, Μαρτινίσται, Μεσμεριανοί, Σβεντερμποργκιανοί, Σπιριουαλισταί, Θεοσοφικοί, Ανθρωποσοφικοί, Μάρτυρες του Ιαχωβά, Εσωτερισταί, Σαϊεντολόγοι, ψευδοεπιστήμονες, Οικουμενοκράται και Σατανολάτραι.»

   Εν τοις πράγμασι, οι ιδέες μεταδίδονται ευκολότερα με τα χρήματα. Και τα χρήματα για την χρηματοδότηση των ανθρωποκτόνων ιδεών τους τα βρήκαν, λεηλατώντας, μεταξύ των άλλων, καί την Αυτοκρατορία μας. Σε περίπτωση που απορείτε, παραδείγματος χάριν, το «θαύμα» της Ελβετίας χτίστηκε με χρήματα απο την Ελλάδα, περίπου, πριν από μία χιλιετία. Παρομοίως καί με τους τεύτονες, οι οποίοι όχι μόνο μας καταλεηλάτησαν, αλλά μας έκλεψαν και τα ονόματα, αφού ο αξιωματούχος που κυβερνούσε στην Αυτοκρατορία μας ονομαζόταν Καγκελάριος. Μέχρι και το όνομα αντέγραψαν οι απολίτιστοι, οι οποίοι μέχρι πριν από μία χιλιετία τρώγανε ανθρώπους (κακώς, υποθέτατε ότι το παραμύθι με την Γκρέτελ ήταν κατά φαντασία). Επίσης, μετά την άλωση της Κων/πολης λεηλατούσαν την πρωτεύουσά μας, επί ένα έτος. Τόσον ανεκτίμητο πλούτο χιλιετιών έκλεψαν, ώστε οι στρατιώτες τους ονομάστηκαν soldiers, επειδή πληρώθηκαν από τα κλεμμένα σόλιδα, δηλαδή το νόμισμα της Αυτοκρατορίας μας.

   Ειρήσθω εν παρόδω, το εκπληκτικό σε αυτήν την ιστορία, η οποία ομοιάζει με φαρσοτραγωδία, είναι ότι αυτές οι κεντρωτικές, ανθρωποκτόνες ιδέες, με την αποκρυφιστική ευρεσιτεχνία αναμετάδοσης, επικράτησαν και σε άλλους προσήλυτους, περίπου, πριν από μια χιλιετία. Και, έτσι, συνέβη το απίστευτο! Παρότι, σχεδόν, όλοι οι βιβλικοί οβριοί αφομοιώθηκαν και εξισλαμίστηκαν, οι ανθρωποκτόνες ιδέες τους επιβίωσαν μέσα από εκείνους τους προσήλυτους, οι οποίοι διασκορπίστηκαν στην Ευρώπη, όταν η χαζαρική αυτοκρατορία τους καταστράφηκε από τους Ρως. Γιατί τους την κατέστρεψαν; Επειδή συνέχιζαν τις ανθρωποθυσίες, φανερά και απροκάλυπτα.

   Εν πολλοίς, απόγονοι αυτών είναι και οι δυνάστες ρότσιλντ. Οι ρότσιλντ δεν είναι βιβλικοί οβριοί, αντιθέτως, είναι χάζαροι οβριοί και μάλιστα ψευδοβριοί, διότι στην ουσία συνεχίζουν όσα έπρατταν και πριν προσηλυτιστούν. Με λίγα λόγια, κτονούν ανθρώπους, θυσιάζοντάς τους σε πανάρχαιες, λατρευτικές τελετές και πίνοντας το αίμα αθώων θυμάτων. Αυτές οι τελετές προέρχονται από την Μεσοποταμία, και δη από την εποχή της αρχέγονης μαγ(γαν)είας. Και ενώ θα υποθέταμε οτι οι χάζαροι θα αναπολούν την απολεσθείσα αυτοκρατορία τους και θα επέστρεφαν σε αυτήν μια μέρα, αντ’ αυτού προτίμησαν την λήθη και την κατάκτηση τον πλανήτη με δόλια ψεύδη.

   Επιγραμματικώς και γενεαλογικώς, οι χάζαροι είναι λευκοκίτρινη υποφυλή, δηλαδή μιγάδες. Από την πλευρά των Λευκών κατάγονται από τον εγγονό του Ιαπετού, τον Ασκεναζίμ. Ενώ από την πλευρά των κίτρινων κατάγονται από τους μογγόλους.

   Εν ενί στόματι, η δυναστεία των ρότσιλντ κυβερνά την Δύση την τελευταία 300ετία και το πιθανότερο είναι ότι ευθύνεται για οτίδηποτε απάνθρωπο διαδραματίστηκε στην κοινωνούσα ανθρωπότητα. Έδρα τους, μετά τον εκδιωγμό, ήταν η Βαυαρία. Η δυναστεία των ρότσιλντ συνεργάζεται με τους φράγκους προτεστάντες. Άνευ αυτών, δε θα μπορούσαν να κατακτήσουν την Δύση. Με αυτούς εγκαθίδρυσαν τα περισσότερα βασίλεια σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τα δε ξώγαμα αυτών των βασιλικών οίκων ενθαρρύνονται, ώστε να πολεμούν μεταξύ τους, αλλά όποιος κι αν ηττηθεί πάντα οι ίδιοι νικάνε.

   Επιγραμματικώς και γενεαλογικώς, καί οι φράγκοι προτεστάντες είναι, επίσης, μια λευκοκίτρινη υποφυλή, δηλαδή μιγάδες. Από την πλευρά των Λευκών κατάγονται από τον γιο του Ηρακλή, τον Σκύθη. Ενώ από την πλευρά των κίτρινων κατάγονται από την μυθική βασίλισσα της Ταρταρίας, εκείνη την ανθρωπόμορφη έχιδνα με τις φολίδες στα ποδια (με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό). Η πατρίδα των φράγκων προτεσταντών ήταν η Κιμμερία, την οποία -καί αυτοί- εγκατέλειψαν, καθώς οι αλλόχθονες μιγάδες δεν «δένονται» με την γη, αντιθέτως, «δένονται» με τα περιούσια αγαθά, εξαιτίας του περιούσιου τρόπου σκέψης.

   Εν χορδαίς και οργάνοις, καθώς επαίρονται δια την απληστία τους, η δυναστεία των ρότσιλντ, με τον περιούσιο τρόπο σκέψης, επινόησε το χρηματοπιστωτικό σύστημα οικονομίας. Χρειάστηκαν αιώνες, έως ότου τα καταφέρουν και το επιβάλλουν. Η ευρεσιτεχνία της απάτης είναι απλή. Δανείζουν με τόκο, από τα θησαυρισμένα χρήματα των άλλων, τους οποίους θεωρούν σκλάβους, και τα χρήματα αυτά τα αποπληρώνουν τα παιδιά των σκλάβων, στο μέλλον. Και, έτσι, είναι σαν να δανείζονται από το μέλλον. Με αυτόν τον τρόπο, ο ρότσιλντ έγινε τομεάρχης τοκογλυφίας της παγκόσμιας κυβέρνησης στην Δύση των τελευταίων αιώνων. Εκ των πραγμάτων, όποιος ελέγχει το εκτυπωτήριο χρημάτων, αναπόφευκτα, αποκτά μεγάλη δύναμη, (επαν)ορίζοντας και ελέγχοντας τα δρώμενα των ανθρώπων, δια της τοκογλυφικής παροχής χρημάτων. Και αυτό κάνει, καθώς δεν υπάρχει μέρος επί γης, χωρίς να μην το έχει μπαχαλέψει, χρηματοδοτώντας εξεγέρτες. Όλη αυτήν την άτυπη, παγκόσμια κυβέρνηση στην Δύση την συντονίζει η Ελισσάβετ Β’, το βασίλειο της οποίας ουδέποτε ζημιώθηκε, κατά την διάρκεια των τελευτάιων αιώνων.

   Έχοντας «άκρες», παντού, αυτή η εγκληματική οργάνωση κυβερνά, δολίως και ανηλεώς, τοποθετώντας σε όλες τις καίριες θέσεις τα ανδράποδα ξώγαμά τους, ανεξαρτήτως, ικανοτήτων. Ο δε έλεγχος των ανδράποδων επιτυγχάνεται, συνήθως, με εκβιαστικό τρόπο. Εν ολίγοις, αναφερόμαστε στην πιο αυταρχική, ρατσιστική, σεξιστική και νεποτιστική, εγκληματική οργάνωση στην ιστορία της ανθρωπότητας· όλα αυτά τα γνωρίσματα, τα οποία υποτίθεται ότι εχθρεύονται!

   Επί ζημία και των ίδιων, ωστόσο, αυτός ο απεχθής, περιούσιος τρόπος σκέψης είναι, διαχρονικώς, απαράδεκτος και αποδιοπομπαίος από όλα τα έθνη της υδρογείου. Ως αποτέλεσμα, η εγκληματική οργάνωση των ανθρωποκτόνων ιδεών, εμπράκτως, κυνηγήθηκε και εκδιώχθηκε 109 φορές από 79 χώρες. Στην δε Βρετανία κατέληξαν, όταν ο μόνος, ο οποίος τους πρόσφερε καταφύγιο, ήταν ένας Σκωτσέζος. Εκεί, συσπειρώθηκαν σε ενα νησί, στον Μαύρο Βράχο (Black Rock), και από εκεί με την εμπροσθοφυλακή τους (vanguard) ξεχύθηκαν και, έτσι, το 1717 μ.Χ. είχαν ήδη ιδρύσει δική τους ελευθεροτεκτονική στοά, ως ελεύθερα μέλη της υπάρχουσας τεκτονικής στοάς, στην οποία είχαν διεισδύσει, για να σωθούν από τον διωγμό.

   Εν κρυπτώ και παραβύστω, η δυναστεία των ρότσιλντ ίδρυσε, μεταξύ των άλλων, καί την φαμπιανή εταιρεία. Από αυτήν την αδελφότητα διαμορφώθηκαν τα περισσότερα κυβερνητικά στελέχη, τα οποία απαρτίζουν το καθεστώς στο κατεκτημένο νησί της Βρετανίας, έως καί τις ημέρες μας.

   Εν όπλοις, στα δυσώδη κατορθώματα της δυναστείας των ρότσιλντ συμπεριλαμβάνονται και οι πόλεμοι του οπίου, ενάντια στους σίνες. Οι ταπεινωτικές ήττες των εσωστρεφών σινών σε εκείνους τους δύο συναπτούς πολέμους του οπίου, προκάλεσαν την εθνική τους αφύπνιση και συνέβαλαν μακροπρόθεσμα στην πτώση της δυναστεία των Τσινγκ το 1911 μ.Χ. και την επάνοδο των Μινγκ. Μια πράξη κολοσσιαίων επιπτώσεων δια όλους, μακροπροθέσμως.

   Εν συνεχεία, στα πεπραγμένα της δυναστείας των ρότσιλντ περιλαμβάνεται και η συγγραφή πάσης φύσεως πολυσπούδαστων θεωριών, από παραμυθολογίες έως παραφιλολογίες, παραγράφοντας έως και την ίδια την ιστορία της ανθρωπότητας. Κατόπιν τούτων, αυτή η δυσώνυμη δυναστεία των ρότσιλντ πρότεινε στον τσάρο της Ρωσσίας να συνεργαστεί, ώστε να θεσπιστεί μια παγκόσμια κυβέρνηση, αλλά εκείνος δεν αποδέχθηκε την πρόταση. Ως αποτέλεσμα της άρνησης, στάλθηκε σε ιδιωτικό βαγόνι με τραίνο το ανδράποδο, ο λένιν, ώστε να διαπραχθεί η μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία της Ρωσσίας.

   Εν εκτάσει, στο ήδη «σοδομισμένο σώμα» της Ρωσσίας είχαν σχεδιάσει, ώστε να αναλάβει την σκυτάλη ο τρότσκι, αλλά δεν υπολόγιζαν τον στάλιν. Όταν, λοιπόν, ο στάλιν, ξέφυγε από τον έλεγχο της δυναστείας, τότε ο δυνάστης χρηματοδότησε την άνοδο του άλλου ανδράποδου, του αδόλφου, ωστε να τον αναχαιτίσει (και όλα αυτά αποδεικνύονται). Μα, όταν καί ο αδόλφος ξέφυγε από τον έλεγχο, διότι είχε την δική του «ατζέντα» και άρχισε να τυπώνει και χρήμα, τότε ο δυνάστης ρότσιλντ τον κατέστρεψε. Πώς; Οργανώνοντας την απάτη του Περλ Χάρμπορ και, έτσι, ενέπλεξε στον πόλεμο τους αμερικανούς, δηλαδή τους γερμαναράδες 5ης γενιάς που μετανάστευσαν κατ’ εντολή της ίδιας εγκληματικής οργάνωσης στη γη της Εσπερίας· εκείνους, οι οποίοι εν συνεχεία κατέσφαξαν τους γηγενείς.

   Εν παραλλήλω, ωστόσο, η δράση αυτής της αιώνιας, εγκληματικής οργάνωσης των ανθρωποκτόνων ιδεών φανερώνεται και με άλλον τρόπο· από τα συμβολά τους. Αποδεικνύεται, εμπράκτως, ότι τους διακρίνει εμμονική ψύχωση με τα σύμβολα. Χρησιμοποιούν συγκεκριμένα σύμβολα με ψυχαναγκαστικό τρόπο, και με αυτόν τον παράλογο τρόπο προδίδονται. Η μόνη λογική εξήγηση, επ’ αυτού, είναι ότι λογοδοτούν, δίνοντας αναφορά σε βαθύτερες στοιβάδες οργάνωσης. Με απλά λόγια, όπως ζητάνε από τα ανδράποδά τους να «βαράνε προσοχή» με τις γνωστές χειρονομίες σε κάθε δημόσια εκδήλωση, τηρουμένων των αναλογιών «βαράνε προσοχή» κι αυτοί (φερ’ ειπείν, προσέξτε τις φωτογραφίες του ρότσιλντ και της αμπράμοβιτς, μπροστά από τον ζωγραφισμένο πίνακα του εκπεσόντα) σε άλλους κρυφούς οργανωτές, σημαντικότερους στην ιεραρχία της εγκληματικής οργάνωσης των ανθρωποκτόνων.

   Επί τούτω, αναφερόμενοι σε σύμβολα, οι χαζαροβριοί και οι φραγκοπροτεστάντες χρησιμοποιούν 22 βασικά σύμβολα από τον κλεψίτυπο, κανονιστικό τους κώδικα, δηλαδή από τη γεματρία. Τα σύμβολα αυτά είναι καί αριθμοί (όπως, φερ’ ειπείν, και στην ελληνική γλωσσα· «τυχαίο» καί αυτό, εννοείται). Με αυτά φτιάχνουν λέξεις. Συνεπώς, τα σύμβολά τους είναι οι λεξάριθμοι. Τους λεξάριθμους αυτούς, εν συνεχεία, τους συσχετίζουν με πολύπλοκα γραφήματα, τα οποία αποκαλούν «ιερή γεωμετρία» (και αυτήν, καταφανώς και αδιαντρόπως, κλεμμένη από τον Πυθαγόρα). Και, έπειτα, τα γραφήματα τα αντιστοιχούν με εικόνες. Εικόνες από την γη, δηλαδή από ζώα και ανθρώπους, και εικόνες από τον ουρανό, δηλαδή από άστρα. Άρα τα συμβολά τους είναι λεξαριθμημένες, γραφημένες εικόνες. Την τελευταία 300ετία, όλη η «ευρηματικότητά» τους εξαντλείται στην παρομοιότητα των ίδιων -ούτε 1.000, συνολικώς- συμβόλων. Με απλά λόγια, σχεδιαγραφούν τα ίδια και τα ίδια, αλλά με παρόμοιο τρόπο.

   Επί παραδείγματι, τα λεξαριθμημένα, εικονικά συμβολά τους προέρχονται τόσο από την Λευκή φυλή, όσο καί από την κίτρινη φυλή. Με άλλα λόγια, οι μιγάδες δεν δημιουργούν δικά τους σύμβολα, προτιμώντας τα σύμβολα των αμιγών. Το σημαντικότερο σύμβολο, το οποίο προτιμούν από την Λευκή φυλή είναι ο κρόνος (σημειωτέον, ο κρόνος ειναι άστρο, πλανούμενο άστρο και, πριν το μετονομάσουν κρόνο, ονομαζόταν Φαίνων από τους προγόνους μας). Και το σημαντικότερο σύμβολο, το οποίο προτιμούν από την κίτρινη φυλή είναι ο δράκος. Με αυτά τα δύο σύμβολα σφραγίζουν όλες τις τελετουργικές, λατρευτικές πράξεις τους. Μάλιστα, στα οικόσημά τους, επί όλων των διοικητικών τους κέντρων, διακρίνεται το σύμβολο του δράκου, με αποδείξεις.

   Εν απαρτία, τουτέστιν, οι λεξαριθμημένες, συμβολισμένες πράξεις τους αποδεικνύουν, αφενός ότι οι ιδέες τους αποτελούν συνέχεια του Κρόνιου ιερατείου, αφετέρου ότι συνεργάζονται με το σινικό ιερατείο. Το δε σινικό ιερατείο, εκ του αποτελέσματος, αποβαίνει, διαρκώς, κερδισμένο από τα παίγνια φθοράς που συμπράττουν, άρα είτε του το επιτρέπουν είτε αυτό έχει τον πρώτο λόγο στην εγκληματική οργάνωση των ανθρωποκτόνων, μέσω του υπόγειου ελευθεροτεκτονικού δικτύου, το οποίο ελέγχουν οι σίνες δια της υπερστοάς Χονγκ, όπως προκύπτει, (πραγματο)λογικώς.

   Εν τω συνόλω, οι λεξαριθμημένες, συμβολισμένες πράξεις της εγκληματικής οργάνωσης των ανθρωποκτόνων είναι ναρκισσιστικές, μισανθρώπινες και ανθρωποφάγες. Και αυτές οι λεξαριθμημένες, συμβολισμένες πράξεις τους αποσκοπούν στον μετανθρωπισμό. Γιατί; Διότι αυτή είναι η υπαρξιακή απάντησή τους στο εσχατολογικό, σωτηριολογικό ερώτημα.

   Εντούτοις, για να επιτευχθεί ο μετανθρωπισμός πρέπει να αποπληθυνθεί το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας και να τροποποιηθεί το γονιδίωμα όσων απομείνουν. Αυτό το δηλώνουν καί με τις λίθινες πλάκες στην Γεωργία των Η.Π.Α.

   Ειδικώς, τα δηλητήρια αποτελούν έναν αποτελεσματικό τρόπο αποπληθυσμού της ανθρωπότητας. Ο κίσσιγκερ έχει επιχειρηματολογήσει, εκτενώς, επ’ αυτού. Εν αποσυνθέσει, το δε σχέδιο δηλητηριάσεως εφαρμόζεται, μακροπροθέσμως. Και, πλέον, ολόκληρο το γήινο περιβάλλον είναι δηλητηριασμένο (γη, νερό, αέρας). Κι όμως, όσο ανέφικτο και αν φαίνεται, οι ίδιοι αποφεύγουν τα δηλητήρια και έχουν και κάποια απά τα αντίδοτα στα δηλητήρια (και αυτό προκύπτει, με στοιχεία).

   Εμπράκτως, μάλιστα, από τις αρχές του 20ού αιώνα και έκτοτε, τα δηλητήρια αυτά τα μετέτρεψε -στην συνείδηση των περισσότερων ανθρώπων- σε φάρμακα ο δυνάστης ρότσιλντ με τη βοήθεια του στενού συνεργάτη του ρόκφερελ. Τότε, αποφασίστηκε η αντικατάσταση της επί 2.500 ετών δοκιμασμένης, Ιπποκράτειας, Βοτανολογικής, Φαρμακευτικής, Ιατρικής Επιστήμης των 236 δωρεάν Φαρμάκων της φύσης, με την χημική, ψευδοϊατρική από χιλιάδες, επί πληρωμή, παρασκευασμένα φαρμάκια.

   Εισέτι, την δόλια αυτήν ευρεσιτεχνία της φαρμακομαφίας την επέκτειναν και στην Ευρώπη, ιδρύοντας την εταιρεία «IG Farben», αποτελούμενη από έξι επιμέρους φαρμακευτικές εταιρείες («τυχαίος» ο αριθμός, εννοείται). Μέσω αυτής, χρηματοδότησαν κυβερνήσεις, άλλαξαν καθεστώτα, και δολοφόνησαν δεκάδες εκατομμύρια αθώων, κατά την διάρκεια λίγων γενεών, στον 20ό αιώνα.

   Εν ισχύι, ουδέποτε έπαψαν να πειραματίζονται με κάθε τρόπο, σε γη, νερό και ουρανό, προκαλώντας ανυπολόγιστες βλάβες σε ανυποψίαστους ανθρώπους, οι οποίοι αναρωτιούνταν τι κακό έπραξαν, υποθέτοντας οτι ευθύνονταν οι ίδιοι. Από τα συμπεράσματα αυτών των πειραμάτων αναπτύσσονταν οπλικά συστήματα, σε κρυφά, ερευνητικά προγράμματα. Το οξείδιο του γραφενίου, σε συνδυασμό με την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στην συχνότητα των 26THz, είναι ένα από αυτά.

   Είναι ηλίου φαεινότερον ότι το σημερινό, ενέσιμο δηλητήριο με τους θανατηφόρους, βιοτοξικούς παράγοντες αποτελεί επανάληψη όσων κατάφεραν με το AIDS (acquired immunodeficiency syndrome) υπό την ερευνητική ηγεσία του φάουτσι, και εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Επιπλέον, είναι και τροποποιητής του γονιδιώματος, με την πρωτεινική ακίδα. Και, τέλος, είναι και νανοκύκλωμα από παραμαγνητικό οξείδιο του γραφενίου, το οποίο ενεργοποιείται με ακτινοβολία συγκεκριμένης συχνότητας. Τρία σε ένα.

   Επί των ημερών μας και εν αποσυνθέσει κάθε αξίας, ο αποδοτικότερος τρόπος αποδοχής της αυτοδηλητηρίασης της ανθρωπότητας είναι το ψεύδος. Και το ψεύδος δεν είναι πρόσφατη επινόηση. Δυστυχώς, τα περισσότερα από όσα διδαχτήκαμε, κατά τη διάρκεια του βίου μας, είναι ψευδή. Δηλαδή αρκετές λεξικογραφημένες σημασίες από το λεξικό εντοπίζονται μόνο στο μυαλό εκείνων, οι οποίοι τις επινόησαν, και είτε δεν αντιστοιχούν σε κάτι, είτε ο ορισμός τους δεν είναι αληθής. Επίσης, σειρές προτεταγμένων λέξεων αποδίδουν προτασιακά νοήματα, τα οποία δεν ισχύουν και δεν επιβεβαιώνονται, λογικώς. Συν τοις άλλοις, κάποια σημαντικά στοιχεία παρέμεναν, δολίως και επί μακρόν, κρυμμένα.

   Εκ του μακρόθεν, ωστόσο, το ψέμα και την προδοσία πολλοί αγάπησαν, αλλά τους ψεύτες και τους προδότες ουδείς, ως γνωστόν. Επομένως, οι ψεύτες και οι προδότες θα μετατραπούν σε αναλώσιμα ανδράποδα, μετά την επιτέλεση του έργου. Αυτό το δηλώνουν καί στα διαβόητα πρωτόκολλά τους οι αθέατοι θεουργοί, στα οποία προβλέπεται κλιμάκωση με ανηλεή πόλεμο και εγκαθίδρυση θεοκρατικού καθεστώτος, στυγνότερου από οποιοδήποτε άλλο έχει εγκαθιδρυθεί στην ιστορία της ανθρωπότητας.

   Εν συνόψει, λοιπόν, αυτο που βιώνουμε, τώρα, είναι ενα κακοστημένο, θεατρικό έργο (βαρβαριστί: show), στο πλανητικό θέατρο του παραλόγου. Το μεγαλύτερο που έχει παιχτεί ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας. Μάλιστα, η δολιότητα των θεατρίνων είναι τόσο εκτεταμένη, ώστε δεν είναι καν σίγουρο, εάν οι συμμετέχοντες ηθουργοί είναι οι άνθρωποι που θυμόμαστε ή κάποιοι σωσίες αυτών. Το ψεύδος έχει κατακλύσει, πλέον, τα πάντα και η ανθρωπότητα, ιδίως στην Δύση, έχει «σα-πί-σει»!

   Εν κατακλείδι, ζούμε σε δυστοπία (όποιος δεν το παραδέχεται, είτε δεν καταλαβαίνει, είτε παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει), όπου διεγάξεται κλιμακούμενος Γ’ΠΠ, και, τώρα, βρισκάμαστε στην φάση του βιοτοξικού πολέμου, ο οποίος επιτυγχάνεται με ψυχολογικό πόλεμο.

   Εν τέλει, εμείς και όσοι/ες συντάσσονται με τις πανάρχαιες, ανθρωπογόνες ιδέες μας, ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε, urbi et orbi, η έσχατη γραμμή αντίστασης και ανάσχεσης, ενάντια στις βάρβαρες πράξεις εκ των ανθρωποκτόνων ιδεών που δηλητηριάζουν την ανθρωπογονία μας. Ουδέποτε στο παρελθόν οι ανθρωποκτόνες αυτές ιδέες επικράτησαν, ωσαύτως, θα νικήσουμε.

   Έκπαλαι, το αντίδοτο στο ψέμα είναι η αλήθεια.

   Ελλάς αιώνια!

 

Πηγή https://telegra.ph/%CE%A4%CE%9F-%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%94%CE%9F%CE%A4%CE%9F-%CE%A3%CE%A4%CE%9F-%CE%A8%CE%95%CE%9C%CE%91-%CE%95%CE%99%CE%9D%CE%91%CE%99-%CE%97-%CE%91%CE%9B%CE%97%CE%98%CE%95%CE%99%CE%91-02-28

Προβολές : 2,378


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα