“Ποιοί κυβερνούν αυτόν τον πλανήτη;”. Εξαιρετικά αφυπνιστικό απόσπασμα από ένα αδημοσίευτο βιβλίο.

“Ποιοί κυβερνούν αυτόν τον πλανήτη;”. Εξαιρετικά αφυπνιστικό απόσπασμα από ένα αδημοσίευτο βιβλίο.

18 Μαΐου, 2022 19 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,139
Μοίρασέ το

 

Τα μέλη του κρόνιου ιερατείου είναι Λευκοί και εδράζουν, μεταξύ των άλλων, καί στις υπόγειες στοές της αδιερεύνητης Ανταρκτικής, ενώ τα μέλη του σινικου ιερατείου είναι κίτρινοι και εδράζουν στις υπόγειες στοές της αδιερεύνητης Κίνας.

Και τα δύο αυτά ιερατεία ανδραποδίζουν τους μιγάδες, καθώς εκείνοι λογοδοτούν σε αυτούς.

Πολλάκις έχω γράψει, πως ορισμένα σχόλια αναγνωστών του ιστολογίου μου, είναι εξαιρετικής σημασίας, γι αυτό και τα αναρτώ για να τύχουν ιδιαίτερης προσοχής από τους αναγνώστες.

Το παρακάτω λιαν ενδιαφέρον απόσπασμα από το αδημοσίευτο βιβλίο του συγγραφέα που υπογράφει το σχόλιό του ως “Εις Έλλην”, θεωρώ πως πρέπει να τύχει ιδιαίτερα σοβαρής ανάγνωσης, καθώς η γνώση που περιέχει είναι εκτός από αφυπνιστική και ιδιαίτερης ιστορικής σημασίας, καθώς αποκαλύπτει ποιοί και πως κυβερνούν την ανθρωπότητα.

Από την πλευρά μου, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς γι αυτή την πλούσια γνώση που περιέχει το απόσπασμα του αδημοσίευτου βιβλίου, με την ευχή ο συγγραφέας να κυκλοφορήσει σύντομα το βιβλίο του, το οποίο με ιδιαίτερη τιμή και χαρά θα προβάλω.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Παραμένω θιασώτης της ρήσης του Σωκράτη “εν οίδα ότι ουδέν οίδα”, θεωρώντας πως η γνώση δεν είναι κάτι στατικό, αλλά μια διαρκής αναζήτηση μακριά από κάθε προκατασκευή. 

Ανώνυμος λέει:

Αξιότιμη Κυρία Κ. Σουφλή, με όλο τον σεβασμό στο αρραγές και αδιαπραγμάτευτο σχόλιο της αρνησικυρίας σας, το δίχως άλλο, εκπορευόμενο εκ της γνώσεως και εκ της εμπειρίας σας, εάν θέλετε και μου επιτρέπετε στο εν λόγω θέμα, θα ήθελα να εκθέσω τις περιληπτικές σκέψεις μου, θετικές και υποθετικές, από την δική μου οπτική γωνία, διαχρονικώς και εν τω συνόλω, αποθέτοντας καί κάποια ιστορικά τεκμήρια.

Προς τούτο, παραθέτω, κάτωθι, ένα σύντομο και αναδιατυπωμένο ένθετο απόσπασμα (ολίγων σελίδων, ούτε 3.500 λέξεων και όχι, απαραιτήτως, εξαντλητικό, αλλά ενδεικτικό), στον χρόνο που διαθέτω, από το πολυσέλιδο, αδημοσίευτο σύγγραμμά μου, μια επιστημονική μονογραφία, αποτέλεσμα πολυετούς και κοπιαστικής, ερευνητικής μελέτης, ώστε να επιχειρηματολογήσω περί του αντιθέτου, επί παραδείγματι και άνευ αντιπαραθέσεως· προσθέτω δε ότι δεν διεκδικώ το αλάθητο -αλοίμονο, κάθε άλλο.

 

Τιτλικώς:

Ποιοί κυβερνούν αυτόν τον πλανήτη;

► Περιληπτικώς:

Ποιοί; Οι φανεροί περιώνυμοι (όρα: φραγκοδιαμαρτυρόμενοι και χαζαροεβραίοι), λευκοκίτρινοι μιγάδες, καθοδηγούμενοι από αφανέρωτους Λευκούς αμιγείς, εις την Ανταρκτική, και από αφανέρωτους κίτρινους αμιγείς, εις την Κίνα.

Πόσοι; Ολίγοι εις στον αριθμό, ήτοι, ούτε το 1% της κοινωνούσας ανθρωπότητας, σε κλιμακωτό οργάνω(γραμ)μα.

Πού; Σε ολίγες εις στον αριθμό οργανωτικές έδρες (όπως, φερ’ειπείν: Ανταρκτική, Υπερστοά Χονγκ, Βασιλεία, Λονδίνιουμ, Βατικανό, Ουάσινγκτον Π.Κ., Πριόρι της Σιών, D.U.M.B.s, κατά τόπους υπαγόμενες ελευθεροτεκτονικές στοές, κ.ά.).

Πότε; Στην διερευνούμενη συγχρονία και στην αδιερεύνητη διαχρονία του ελικτού γίγνεσθαι.

Τί; Αυτοθεοποιούνται, άρχουν, κρατούν, κανονίζουν, κτουν, κτονούν και ανθρωποτρώγουν, ποθώντας το ελιξίριο της νεότητος, ενόσω θεσμοθετούν τα ήθη των άλλων, διαχειριζόμενοι τα κοινωνικά σύμβολα, τελετουργικώς.

Διατί; Άγνωστο και -παρά τις υποθέσεις- αναπόδεικτο, καθώς ουδείς επινόησε σκεπτοσκόπιο/σκεπτόμετρο/σκεπτογράφο/σκεπτοανιχνευτή. Ίσως, καί λόγω έμφυτης αλαζονείας, απληστίας και εθισμού στο αδρενοχρώμιο και την διμεθυλοτρυπταμίνη (όρα: «το γονίδιο του κανίβαλου»).

Πώς; Διαίρει και βασίλευε με χάος και τάξη, δηλαδή με αλαζονικότητα, απληστία, συνεργατικότητα, προγραμματικότητα, τελετουργικότητα, δολιότητα, υποκριτικότητα, διεισδυτικότητα, μονοπωλιακότητα, ψυχοτροπικότητα, καταστροφικότητα, λαφυραγωγικότητα, ανθρωποκτονικότητα και εξοντωτικότητα· κοινώς, προβλέψιμα.

Αναλυτικώς:

Εν αρχή, εάν θέλετε, ας αναρωτηθούμε, διατί πράττουμε, ως πράττουμε; Διότι κανονιζόμαστε και κανονίζουμε.

Από ποιους κανονιζόμαστε; Κατά κύριο λόγο, από τους κυβερνήτες του κράτους της Πολιτείας κάθε Έθνους.

Ποιοί κυβερνούνε τον πλανήτη των Εθνών, στο δικό μας αέναο παρόν, στο ανάπτυγμα του γεωγραφήματος επί σελίδας χάρτου;

Επισήμως, κυβερνούνε οι, περίπου, 200 «εθνικοί» κυβερνήτες (εκλεγμένοι -με ή χωρίς εισαγωγικά- και μη) με τους χιλιάδες συνεργάτες αυτών· παρότι και μη κυβερνητικές, οργανωμένες ομάδες λογίζονται, ως (συμ)μετέχουσες, οριοθετώντας το μεταίχμιο μεταξύ κυβερνητικότητος και διακυβερνητικότητος.

Οι περισσότεροι εξ αυτών των κυβερνητών είναι, φυλετικώς, μιγάδες.

Τουτέστιν, ζούμε στην εποχή της εκτεταμένης μιγαδικότητας και βιώνουμε τις πολεμικές συγκρούσεις μεταξύ των μιγάδων· αυτή είναι η επιβεβλημένη κανονικότητά μας.

Επί τούτου, ας αναρωτηθούμε και ποιά είναι η σχέση των κυβερνητών αυτών μεταξύ των, δηλαδή είναι μέλη υπερεθνικών ομάδων;

Αρκετοί, εξ αυτών, αποδεικνύεται ότι είναι μέλη (φανερών ή/και κρυφών) υπερεθνικών, διακυβερνητικών ομάδων.

Ποιά είναι τα γνωρίσματα των ομάδων αυτών;

Ας εξετάσουμε, ως ένα παράδειγμα, την ομάδα των ελευθεροτεκτονικών στοών, η οποία αριθμεί, περίπου, 5 εκατομμύρια μέλη, κλιμακηδών.

Επί σκοπώ, σε ολόκληρο τον πλανήτη, οι κεντρικές, ελευθεροτεκτονικές στοές είναι 6 εις τον αριθμό και σε ακόλουθη σειρά σημαντικότητας (HONG > ±ZEN > ±AOA > ±OTO > ±MTM > ±BENEN BERITH) και οργανώνονται από μία εξ αυτών, την υπερστοά HONG· την μοναδική χωρίς δύο αντικρουόμενες (+ και -) υποομάδες. Η υπερστοά HONG, εδρεύει στην Κίνα και είναι αρχαιότερη, έναντι όλων των άλλων.

Ας εξετάσουμε, ειδικώς, αυτήν την κεντρική, ελευθεροτεκτονική στοά.

Ευγενή φροντίδι πολλών γενεών, οι «ρίζες» αυτής της στοάς είναι πολύ βαθιές, στην διαχρονία.

Κατά τη διάρκεια των ετών, όπου ο Μέγας Κωνσταντίνος επικρατούσε στην Δύση, στην Ανατολή ο πατριάρχης του Αμιδισμού ίδρυε την πρώτη βουδιστική κοινότητα του «Λευκού Λωτού».

Και, κατά τη διάρκεια των ετών, όπου οι Ρως κατέστρεφαν τους Χάζαρους στην Δύση, στην Ανατολή ο Βουδισμός συναντούσε τον Μανιχαϊσμό (του περιώνυμου Μάνη, ο οποίος ανατράφηκε σε μια ιουδαιοχριστιανική, γνωστικίζουσα κοινότητα Ελκεσαϊτών, εκ του εβραίου προφήτη Ελκεσάϊ).

Επί δυναστείας Χαν και Μινγκ, επισήμως, μαρτυρούνταν κοινότητες υπό το όνομα «Λευκός Λωτός» και διοικούνταν από μανδαρίνους και σαολίν.

Εν συνεχεία, τον 17ο αιώνα, η στοά επανιδρύθηκε με το όνομα HONG (και με το συμβολικό, άλικο χρώμα).

Έτι δε, το όνομα HONG σημαίνει μεγάλη ισχύς και το έμβλημα της HONG είναι η ερυθρή, πυραμιδοειδής, αυτοκρατορική σφραγίδα, γνωστή και ως όφθαλμος εν τριγώνω.

Προσέτι, τα δύο τρίγωνα (του πυρός και του ύδατος), ως σχήματα των προσήμων + και – σε κάθε ελευθεροτεκτονική στοά είναι σύμβολα των δύο μανιχαϊστικών, ενδογενών, συγκρουσιακών, ενεργειακών δομών των ανθρώπινων όντων.

Ωσαύτως, το περιβόητο, ελευθεροτεκτονικό σύμβολο, ως θυρεός σε κάθε ελευθεροτεκτονική στοά, προέρχεται από τους ημιφιδόσωμους προγεννήτορες (βαρβαριστί: Fu xi και Nuwa) των σινών, μετά τον κατακλυσμό, κατά τη σινική μυθολογία. Σύμφωνα δε με το δόγμα του «Λευκού Λωτού», επίκειται η έλευση του μελλοντικού Βούδα, δηλαδή του Μετρέγια.

Εν αλληλουχία, το 1644 μ.Χ., ανατράπηκε η (κινεζική) δυναστεία των Μινγκ από την (μογγολική) δυναστεία των Τσινγκ, οι οποίοι δεν ήταν σίνες, αλλά μογγόλοι, δηλαδή μιγάδες της λευκής και της κίτρινης φυλής, εκ της Μαντζουρίας. Με άλλα λόγια, σίνες και μογγόλοι συγκρούστηκαν, μέχρις εσχάτων, και οι σίνες ηττήθηκαν, εν τέλει.

Επί το έργον και σε πείσμα όλων των διωγμών, οι 5 εναπομείναντες σαολίν εκ των κραταιών σινών, επανοργανώθηκαν και ίδρυσαν την κρυφή στοά HONG, με σύνθημα: «Ζήτω η Μινγκ, κάτω οι Τσινγκ». Εκείνη η θρησκευτική αίρεση των HONG εξαπλώθηκε, κατόπιν, σε όλες τις επαρχίες και τις αποικίες της Κίνας, και επί 300 έτη λειτουργούσαν ως παρακράτος (μετεξέλιξη του οποίου είναι οι διαβόητες «Τριάδες»).

Εκ παραλλήλου, οι κυβερνώντες της Δύσεως, οι οποίοι προπορεύονταν σε πολλούς τομείς, προσπαθούσαν να επικρατήσουν, ολοκληρωτικώς, ανά την οικουμένη της υφηλίου.

Ενόσω, λοιπόν, στη χερσόνησο του Αίμου, οι ένδοξοι πρόγονοί μας αγωνίζονταν, ώστε να εθνεγερθούν, στην Κίνα αγωνίζονταν, ώστε να μην βυσσοδομηθούν.

Τουτέστιν, από το 1839 μ.Χ. έως το 1842 μ.Χ., υπό την ηγεσία της βασιλικής οικογένειας στην Βρετανία, οι κυβερνώντες της Δύσεως επιτέθηκαν, νίκησαν, ταπείνωσαν και εκμαύλισαν καί τους σίνες, κατά την διάρκεια των πολέμων του οπίου, επειδή η μιγαδική κυβέρνηση των σινών δεν συνεργάστηκε με την μιγαδική κυβέρνηση των βρετανών. Με άλλα λόγια, ο εμπορικός πόλεμος έγινε μεταξύ μιγάδων, λόγω απληστίας.

Εν αποσυνθέσει, από το 1911 μ.Χ., όταν ο κινέζος Σούν-Γιάτ-Σέν (ο οποίος ήταν ηγέτης της κινεζικής υπερστοάς HONG και, συγχρόνως, της αμερικανικής στοάς) ανακήρυξε τη Δημοκρατία Σούν-Γιάν-Σέν, ανέτρεψαν τους Τσινγκ με την επανάσταση Hinhai και λειτουργούσαν στην Κίνα, ως κράτος.

Υπόψιν ότι, ακόμα, και το σοσιαλιστικό Κοϋο-Μίν-Τάνγκ το ίδρυσε ο Σούν-Γιάν-Σέν.

Και ο δε πολιτικός φορέας των HONG ονομάστηκε Tiandihui (δηλαδή η μυστική εταιρεία του «Ουρανού και της Γης», με σήμα την δρακοχελώνα).

Μέλος της HONG και της Tiandihui ήταν και ο Μάο-Τσε-Τουνγκ, ο οποίος ήταν, επίσης, καί διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας του Κοϋο-Μίν-Τάνγκ.

Σημειωτέων ότι ο Μάο-Τσε-Τουνγκ σχετιζόταν καί με το αμερικανικό πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.

Εν τη παρόδω του χρόνου, κατά τη διάρκεια του μεσοπολέμου στην Ευρώπη, ο ουγγροεβραίος θεωρητικός του ναζισμού Lincoln Von Trebich, ενόσω καθοδηγούνταν από την θεοσοφική, ελευθεροτεκτονική στοά «Golden Dawn» του Αγγλίας, επισκέφθηκε την Κίνα και συμμετείχε σε τελετές της υπερστοάς HONG, από όπου μετέφερε το πρόγραμμά του(ς) στην Ευρώπη.

Μάλιστα, ήταν ο δεύτερος ευρωπαίος, ο οποίος μυήθηκε στην υπερστοά HONG, υπό τις συμβουλές του Γιοϋ-Πέϊ-Φοϋ.

Εξάλλου ο μυητής του Α. Χίτλερ στην Εταιρεία της Θούλης, ο Χάους Κόμφερτ, ήταν μυημένος και σε μία οργάνωση της Ανατολής, η οποία ονομαζόταν «Πράσινος Δράκος».

Εν πολλοίς, καθόλη τη διάρκεια της κομμουνιστικής κυριαρχίας στην Κίνα, μετά τον Β’ΠΠ, η υπερστοά HONG κατείχε επίσημη θέση πολιτικού κόμματος στο κινεζικό καθεστώς, θέση που κατέχει έως καί σήμερα με το όνομα China Zhi Gong Party.

File:5th Congress of China Zhi Gong Party.jpg - Wikimedia Commons

Ουδεμία άλλη οργάνωση απολαύει τέτοιου προνομίου στην Κίνα.

Συνεπώς, αποδεικνύεται ότι τα μέλη αυτής της ελευθεροτεκτονικής στοάς δεν διώκονται στην Κίνα.

Ποιούς ωφελούσε περισσότερο, τους κυβερνώντες της Δύσεως ή της Ανατολής, και σε τί ωφελούσε η οργάνωση αυτή;

Άρα η οργάνωση των αμιγών σινών υπό το όνομα «Λευκός Λωτός» με τα όποια μανιχαϊστικά γνωρίσματα, η οποία μετεξελίχθηκε στην υπερστοά HONG, έδρασε παράλληλα με το ελευθεροτεκτονικό δίκτυο στην Δύση, όπου και διείσδυσε, ώστε να κανονίσει τους μιγάδες, με σκοπό την οριστική και αμετάκλητη, πλανητική σινοκρατία, ως περιγράφεται στα ιερά τους κείμενα.

Επί της ουσίας, λοιπόν, οι σίνες μέσω της ελευθεροτεκτονικής υπερστοάς HONG οργανώνουν τις άλλες 5 στοές, ιεραρχικώς, διαιρώντας καθεμιά σε δύο αντικρουόμενες υποομάδες, πείθοντας τα μέλη με μυθολογικά, θεολογικά και ψυχολογικά γραπτά κείμενα, τα οποία απηχούν τον ιδιάζοντα τρόπο σκέψης και την ιδιοσυστασία των μελών της κάθε υποομάδος, στην εκάστοτε γεωγραφική χώρα.

Εν προκειμένω, όσα προωθούν, φερ’ ειπείν, στις Η.Π.Α. συνοψίζονται με εύγλωττο τρόπο στο ακρωνύμιο της ίδιας της στοάς (-MTM ▼ MEMPHIS TEMPLIS MISRAIM & +MTM ▲ MOSES TEMPLIS MOHAMMED).

 

Με γνώμονα αυτό, τα μέλη της κάθε αδελφότητας, ανά στοά, οργανώνονται σε θρησκευτικά τάγματα, καθώς τα τάγματα δρουν επί του πεδίου της μάχης.

Τα μυημένα με όρκο μέλη των αδελφωμένων, θρησκευτικών ταγμάτων, δια της μυητικής συμβολοκρατίας, δηλαδή μελετώντας και θεουργώντας, διδάσκονται να πειθαρχούν.

Οι μεν πειθαρχημένοι αμείβονται και φημίζονται, ενώ οι δε απείθαρχοι εκβιάζονται (ενίοτε, και έως θανάτου) και δυσφημίζονται.

Εν περιλήψει, τελετουργικώς, η πρώτη υποομάδα ακολουθεί το «αριστερό μονοπάτι» (κάτω τρίγωνο της­ μαύρης αδελφότητος με τον αριθμό 666), ενώ η δεύτερη υποομάδα ακολουθεί το «δεξιό μονοπάτι» (άνω τρίγωνο της λευκής αδελφότητος με τον αριθμό 888).

Οι δύο υποομάδες συγκρούονται, διαρκώς, κατ’ εντολήν της υπερστοάς HONG, ώστε να παραμένουν απασχολημένοι οι συμμετέχοντες σε αυτές.

Εξάλλου αυτός είναι ο σκοπός τους, διαχειρίζονται την ενέργεια των ανθρώπων, απομυζώντας την και εξαντλώντας την.

Τα δε επιχειρησιακά παρακλάδια της HONG ονομάζονται και «Τριάδες», και είναι μια αδίστακτη, εγκληματική οργάνωση, περίπου, 4 εκατομμυρίων μελών, παγκοσμίως, επιφορτισμένοι με όσα δεν ασχολούνται οι άλλοι (σημειωτέον, οι σχέσεις των «Τριάδων» και του Κ.Κ.Κ. δεν είναι, απαραιτήτως, αγαστές). Κατά συνέπεια, η μεγαλύτερη οργανωτική επιτυχία των σινών είναι η επιτυχής απόκρυψη της οργανωτικότητάς των.

Εν εκτάσει και εν τω βάθει, ειδικότερα, όσον αναφορά τη δομή των μελών των αδελφοτήτων στις Η.Π.Α., το σύστημα οργάνωσής τους είναι, αυστηρώς, ιεραρχικό με αλλεπάλληλους, ομόκεντρους κύκλους από όμορους τρόπους σκέψης και μονάχα όσα μέλη βρίσκονται εντός της κεντρικής αδελφότητας του συστηματάρχη, εποπτεύοντας, κυττούν και βλέπουν την πλήρη εικόνα.

Τα μέλη της αδελφότητας αυτής οργανώνονται σε θρησκευτικά τάγματα.

Τα τάγματα αυτά των θρησκευτικών αδελφοτήτων στρατολογούν τα νέα μέλη τους, επιλεκτικώς, προσκαλώντας -μεταξύ των άλλων- σπουδαστές κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους σε σχολές των πανεπιστημίων (από, περίπου, 150 αδελφότητες, ονομασμένες με ελληνικά γράμματα).

Όσοι γίνονται αποδεκτοί, κατόπιν εξευτελιστικών, αποκρυφιστικών, σατανιστικών τελετών ένορκης μύησης, προωθούνται, εν συνεχεία, σε υψηλόβαθμες, κυβερνητικές θέσεις του κράτους των Η.Π.Α.

Στις θέσεις αυτές χρηματίζονται, επευφημούνται, αλλά και εκβιάζονται, ώστε να εκπληρώσουν τους νεανικούς όρκους.

Τα υψηλόβαθμα μέλη της αδελφότητας αυτής, ως μέλη κυβερνήσεων της Δύσης, ορίζουν στρατιές κυβερνώμενων ανθυποομάδων σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Τα ίδια υψηλόβαθμα μέλη της ομάδος αυτής ορίζουν και στρατιές από μη κυβερνητικές ανθυποομάδες (περίπου, 5.500 εις τον αριθμό) υπό την αιγίδα του Ο.Η.Ε. (φερ’ ειπείν, περισσότερες από 200 Μ.Κ.Ο. έκαστος, οι οποίες δεν φορολογούνται και δια των οποίων γίνεται και «ξέπλυμα» χρήματος) σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Το κρατικό αυτό δίκτυο ανθρώπων συνεργάζεται με το παρακρατικό δίκτυο, ως «συγκοινωνούντα δοχεία», διότι οι κρατούντες δεν συνίστανται άνευ των παρακρατούντων.

Άνευ της συνεργασίας με τους οργανωμένους εγκληματίες, ουδέν επιτυγχάνεται.

Και δεν χρειάζονται πολλοί στον αριθμό εγκληματίες, αλλά ολίγοι και καλά οργανωμένοι (φερ’ ειπείν, η Ντραγκέτα στην Ιταλία αποτελείται από 150 οικογένειες και 6.000 μέλη).

Ωσαύτως, 13 οικογένειες ελέγχουν ολόκληρο το Κοσσυφοπέδιο.

Συν τοις άλλοις, το (παρα)κρατικό αυτό δίκτυο χρειάζεται και ανθρώπους χωρίς συναισθηματικούς δεσμούς, τους οποίους στρατολογεί από τα ορφανοτροφεία.

Αυτή είναι, λοιπόν, η οργανωτική δομή του συστήματος της ομάδας των ελευθεροτεκτονικών στοών, στην οποία συμμετέχουν οι περισσότεροι κυβερνήτες των Εθνών του πλανήτη.

Εν γνώσει όλων αυτών, είναι ηλίου φαεινότερον ότι ο ηγέτης της κινεζικής υπερστοάς HONG ορίζει και ελέγχει μέγιστο πληθυσμό ανοργάνωτων ανθρώπων σε πληθώρα εδαφικών περιοχών του πλανήτη, και το καταφέρνει με ελάχιστο πληθυσμό οργανωμένων ανθρώπων σε ολίγα διοικητικά, εδαφικά κέντρα, υπεργείως και υπογείως.

Εάν οι χαζαροεβραίοι μιγάδες της Δύσεως ορίζανε και ελέγχανε ολόκληρο το δίκτυο της ομάδας των ελευθεροτεκτονικών στοών, τότε θα ορίζανε και τον ηγέτη της υπερστοάς HONG.

Ωστόσο, ο ηγέτης της κινεζικής υπερστοάς HONG ορίζεται από τα μέλη του σινικού ιερατείου· αυτό αποδεικνύεται καί από τα σύμβολα, καθώς ο επικρατών σφραγίζει, δια των συμβόλων, οτιδήποτε ορίζει.

Εντούτοις, γενικώς, ουδεμία ομάδα κυριαρχεί, απολύτως, στην κοινωνούσα ανθρωπότητα του πλανήτη Γαία.

Αφενός επειδή ουδεμία ομάδα είναι τόσο ισχυρή. Αφετέρου επειδή ουδεμία ομάδα παραμένει, επί μακρόν, αδιάβλητη και αλώβητη, όσο ισχυρή κι αν είναι.

Αντιθέτως, σε όλες τις ομάδες διεισδύουν μέλη αντίπαλων ομάδων, ως αποδεικνύεται καί από τις καταστροφικές πράξεις κάθε ομάδας, εκ των υστέρων.

Προς επίρρωσιν αυτού, αναλογιστείτε την αποικία της Νέας Σουηβίας από τους εθνικοσοσιαλιστές, ως ιστορικό παράδειγμα διείσδυσης αυτών στον πυρήνα μιας έτερης εδραιωμένης ομάδος, δηλαδή του κρόνιου ιερατείου.

Επομένως, δεν ορίζουν τους αμιγείς της κινεζικής Ανατολής οι μιγάδες της χαζαροεβραϊκής Δύσεως.

Τους επηρεάζουν, αλλά ούτε τους ορίζουν ούτε τους ελέγχουν.

Εάν αυτό συνέβαινε, θα είχανε καταργήσει τα σύμβολά τους, αρχίζοντας από την γλώσσα.

Ατυχώς, αυτός ο τρόπος σκέψης ανάλυσης είναι αδρομερής και μονολιθικός, και δεν αντιστοιχεί στον τρόπο σκέψης των μελών του σινικού ιερατείου, ως αποκαλύπτεται από τους συμβολισμένους μύθους των ιερών τους κειμένων.

Τουναντίων, πολλές ολιγομελείς, συνωμοτικές ομάδες συνυπάρχουν και διαπλέκονται, εν κρυπτώ και παραβύστω, οργανώνοντας και αποργανώνοντας, στην μακρόχρονη και μακροπρόθεσμη προσπάθειά τους, ώστε να πλανηταρχήσουν και να πλανητοκρατήσουν, ανηλεώς και δολίως, καθώς ο σκοπός τους αγιάζει τα μέσα.

Αναπότρεπτα, εξ όσων διαδραματίζονται, παρασκηνιακώς, ολίγα αντιλαμβανόμαστε και ολιγότερα καταλαβαίνουμε.

Όπως, λοιπόν, συνειδητοποιείτε, οι σχέσεις των κυβερνώντων εις τις συνωμοτικές ομάδες είναι πολύπλοκες και διερευνημένες, ανεπαρκώς.

Μάλιστα, οι δηλώσεις των προσκηνιακών πρωταγωνιστών, με τις οποίες εκφράζουν τους δυσεβείς των πόθους, δεν αποτελούν ιστορικό τεκμήριο αληθείας.

Θυμηθείτε ότι, πριν από μια δεκαετία, αγνοούσατε οτιδήποτε σχετικό με την Κίνα.

Επίσης, θυμηθείτε ότι, πριν από ένα έτος, αγνοούσατε οτιδήποτε σχετικό με την οργανωτική δομή της Κίνας στα δρώμενα του πλανήτη.

Ε, λοιπόν, η οργανωτική δομή της Κίνας ούτε είναι μονολιθική ούτε συνεπικουρεί άλλους.

Δεν νοείται μια υπερδύναμη να ευνοεί τα «παράσιτα» μιας άλλης υπερδύναμης, χωρίς να επωφελείται η ίδια.

Όπως δεν νοείται τα αιώνια «παράσιτα» να ελέγχουν όλες τις υπερδυνάμεις, αλλά να καταπονούνται, φθείροντας τον ίδιο τον εαυτό τους, επί 24ώρου βάσεως.

Αντ’αυτού, από τα περισσότερα ήδη διεξαγμένα παίγνια φθοράς, οι σίνες ζημιώθηκαν λιγότερο -απόδειξη γαρ της πρωτοβουλίας των στο «θέατρο» του πολέμου.

Παρότι, λοιπόν, όλες οι ανθρώπινες πράξεις είναι παράλογες, η παραλογικότητα των ανθρώπων είναι προβλέψιμη, καθώς υπόκειται στους ίδιους παράλογους, αλλά επαναλαμβανόμενους κανόνες, επειδή οι άνθρωποι επαναλαμβάνονται, συνεπώς.

Στην τελική ανάλυση, το ίδιο το βασισμένο σε παράλογους κανόνες σύστημα μιας οργανωμένης ομάδας επιβραβεύει την συνέπεια, ειδάλλως αυτοαναιρείται.

Εν όλω, εάν θέλετε, προσέξτε την αγωνιώδη σκιαγράφηση της «μεγάλης εικόνα»: Στην απεραντοσύνη, σε έναν «νοτισμένο κόκκο άμμου», στο αιώνιο παρόν, άνθρωπος βλάπτει άνθρωπο.

Είμαστε εγκλωβισμένοι και χαμένοι στον λαβύρινθο των συγκρουσιακών ονειροφαντασιών μας, περί των οποίων λέγουμε, καθώς οι λέξεις είναι οι φορείς των σκέψεών μας, και εκ των οποίων εκπορεύονται οι πράξεις μας.

Όμως, κάποια στιγμή -αργά ή γρήγορα-, ο άνθρωπος αφυπνίζεται από τον λήθαργο των ονειροφαντασιών, εξέρχεται από την «ονειράκατο», αντιμετωπίζοντας την ωμή, στυγνή, αδυσώπητη αλήθεια, η οποία συνήθως πονάει· και ωριμάζει.

Και όταν ο άνθρωπος ωριμάζει, δεν αλλάζει το διαρκώς και αυταποδείκτως αντιληπτό, αλλάζει το διαρκώς μεταβαλλόμενο, στην ερμηνεία του, καταληπτό.

Τουτέστιν, η κοινωνία μας είναι έτσι, επειδή έτσι κοινωνούμε.

Και κοινωνούμε έτσι, επειδή έτσι είμαστε· εκ φύσεως, εκ μαθήσεως, εκ προθέσεως, εκ πεποιθήσεως, εξ επιλογής, εξ επαγγέλματος, εκ των συνθηκών, εκ της τύχης, κ.ά.

Ωριμάζοντας, διακρίνουμε μια φυσική τάξη κοσμολογικών αρχών (άνευ αμφισβητήσεως, αφού είναι, διαρκώς, δυνάμενες αποδείξεως από τον οποιουδήποτε, ποσοτικώς), επί της οποίας δομούμε μια ανθρώπινη τάξη ιδεατών, αξιακών, ηθικών αρχών με κάποιον κώδικα κανόνων, ποιοτικώς.

Με άλλα λόγια, επί της φυσικής μεταβλητότητας εδραιώνεται η κοινωνική μεταρρυθμισιμότητα.

Εν τοις πράγμασι, ο κόσμος κινείται από μόνος του, αλλά ο άνθρωπος κινείται από όσα καινοφανή σκέπτεται (ειδάλλως, παραμένει σπηλαιόβιος άνοος).

Η ιδιοσυστασία του ανθρώπινου όντος, συνήθως, σχετίζεται με τις ίδιες τις σκέψεις του.

Οι ανθρώπινες σκέψεις διακρίνονται και οριοθετούνται σε ανθρωπογόνες και ανθρωποκτόνες, και συμβολίζονται, αναλόγως.

Κάποιες εκ των σκέψεων βιώνονται καί μυστηριακώς, ως πίστη.

Εάν απορούμε, τότε εξ αυτών των ρητών σκέψεων ορίζουμε κανόνες.

Εξ όλων των κανόνων, συνήθως, οι θρησκευτικοί κανόνες προηγούνται.

Τους θρησκευτικούς κανόνες τους κοινωνούν, τελετουργικώς, τα ιερατεία.

Τα πρώτα ιερατεία αποτελούνταν από, φυλετικώς, αμιγή μέλη.

Έως καί τον αιώνα μας, περίπου, το 70% της ανθρωπότητας -αν και μειούμενο- αποτελείται από αμιγείς ανθρώπους.

Συνεπώς, τα ιερατεία των αμιγών παραμένουν, εν ισχύι, ορίζοντας και ελέγχοντας τους μιγάδες (υπόψιν, εμείς οι αμιγείς δεν προήλθαμε από τους μιγάδες, αλλά οι μιγάδες προήλθαν από εμάς τους αμιγείς).

Εξ αυτών των αμιγών, το κρόνιο ιερατείο και το σινικό ιερατείο παραμένουν -καί εκ των συμβόλων τους- τα δύο ισχυρότερα ιερατεία.

Τα μέλη του κρόνιου ιερατείου είναι Λευκοί και εδράζουν, μεταξύ των άλλων, καί στις υπόγειες στοές της αδιερεύνητης Ανταρκτικής, ενώ τα μέλη του σινικου ιερατείου είναι κίτρινοι και εδράζουν στις υπόγειες στοές της αδιερεύνητης Κίνας.

Και τα δύο αυτά ιερατεία ανδραποδίζουν τους μιγάδες, καθώς εκείνοι λογοδοτούν σε αυτούς.

Το αρχέγονο Διογενές ιερατείο, σε ό,τι απέμεινε εξ αυτού εντός μας, επανασημασιοδοτήθηκε και ανασυστάθηκε ως Ελληνορρωσορθοδοξία, καθώς είμαστε οι τελευταίοι εναπομείναντες (βιολογικοί καί νοητικοί) φορείς του, τα σύμβολα του οποίου φέρουμε, ακόμη, ενόσω προβληματιζόμαστε, ηθικώς. Προφανώς, το ιερατείο αυτό διώκεται και φθήνει, συνεχώς.

Ειδωμένα εκ του μακρόθεν, κάποτε, τα ηθικά προβλήματα των ανθρώπων ήταν, φυλετικώς, αμιγή.

Πλέον, τα ηθικά προβλήματα των ανθρώπων είναι, φυλετικώς, μιγαδικά.

Επιβλήθηκαν, ως τέτοια.

Αυτή η παράμετρος -καίτοι σημαντική- παραγνωρίζεται, διαρκώς.

Εξάλλου, εάν δεν ίσχυει, τότε προς τί η βιολογική μας εξόντωση, δια της προσμείξεως;

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων αιώνων, και ενόσω οι λευκοκίτρινοι μιγάδες (χαζαροεβραίοι και φραγκοδιαμαρτυρόμενοι), δηλαδή οι μακρινοί απόγονοι των μογγόλων, κατακτούσαν την Ευρώπη, οι άλλοι λευκοκίτρινοι μιγάδες, δηλαδή οι μογγόλοι, κατακτούσαν την Ανατολή, τουλάχιστον, έως το 1911 μ.Χ.

Με απλά λόγια, επί αιώνες, η ανθρωπότητα κυβερνάται, προσκηνιακώς, από μιγάδες, σε ολόκληρο τον πλανήτη, και κατά συνέπειαν εμείς βιώνουμε στην τυραννία των λευκοκίτρινων μιγάδων, οι οποίοι προσπαθούν να μιγαδοποιήσουν τους πάντες, εξού και προωθούν την ανάμειξη των πάντων, με χάος και τάξη.

Τα ίδια τα έμφυτα γνωρίσματα των αεθνών μιγάδων καθιστούν αυτούς χρήσιμα ανδράποδα των αμιγών, στην καταλύση άλλων.

Επειδή αυτοί οι περιφερόμενοι απάτριδες μιγάδες, λόγω μεικτών γονιδίων, δεν «δένονται» με την γη, αλλά δένονται με τα περιούσια αγαθά της γης.

Ήγουν, οι αλλοδαποί δεν ευπατρίζονται, αντιθέτως, εκπατρίζουν τους ημεδαπούς από κάθε εύτροφη γη· όπως -καλή ώρα- η πλουτοκώσταινα Πατρίδα μας, η ιερή μας γη, η Ελλάς.

Τα ευφυέστερα μέλη των ισχυρότερων ιερατείων, λοιπόν, σχεδιάζουν με εύρος εκατονταετιών και άνευ ενδοιασμών, εκμεταλλευόμενοι την δυναμική των αντιμαχόμενων, ώστε να διεισδύσουν και να καταλύσουν τις δομές όσων αντιμάχονται. Αυτή η σημαντική παράμετρος, συνήθως, υπεκτιμάται.

Εν τελευταία αναλύσει, εμείς, οι ανθρωπογόνοι, υποτιμήσαμε τους αμβλύνοες, τους φοβισμένους, τους βολεμένους και τους αδαής, οι οποίοι δελεάστηκαν από τους πειραστές και ενέδωσαν.

Αντιθέτως, αυτοί, οι ανθρωποκτόνοι, υποτίμησαν εμάς· και, έτσι, ο μάχιμος αγώνας συνεχίζεται, καθώς ολόκληρος ο πλανήτης μετατράπηκε σε έναν τεράστιο, χθόνιο «ναό», όπου οργανώνονται και διεξάγονται από αυτούς οι ετήσιες, θυσιαστικές, τελετουργίες ολοκαυτώματος των ανυποψίαστων ανθρώπων.

Μάλιστα, το μεγαλύτερο επίτευγμα των κερδαλεόφρονων ανθρωποκτόνων είναι ότι επινόησαν, εντελώς, καινοφανείς τρόπους, ώστε να επαναλαμβάνουν όλα όσα έπρατταν, πάντοτε.

Κατ’ουσίαν, η δουλεία και η ανθρωποθυσία στην ανθρώπινη κοινωνία μας, ουδέποτε, έπαψαν.

Η δουλεία έγινε δουλειά και οι δούλοι έγιναν δουλόφρονες, ενώ οι ανθρωποθυσίες παρουσιάζονται ως αν να ήταν δυστυχήματα.

Ως εκ τούτου, διαβιούμε στο ψυχοκάτεργο θέατρο του παραλόγου, συμμετέχοντας σε φαρσοτραγωδία και, πλέον, εισήλθαμε στην «ζώνη του λυκόφωτος», ενώ ακολουθεί το έρεβος του ανθρωποσφαγείου, επί θύραις.

Δυστυχώς, η ανθρωπότητα δεν εξανθρωπίστηκε, δεν εξανθρωπίστηκε, δεν…

Κι αυτές είναι οι τελευταίες, παρακμιακές ημέρες της αναβιωμένης «Ελληνορωμαϊκής αυτοκρατορίας», καθώς οι δυσκολίες δημιουργούν σκληραγωγημένους, οι σκληραγωγημένοι δημιουργούν ευκολίες, οι ευκολίες δημιουργούν ασκληραγώγητους και οι ασκληραγώγητοι δημιουργούν δυσκολίες, ξανά και ξανά… Έτσι, συνελόντι ειπείν, (εξ)ελίσσεται η ροή του χρόνου.

Εν αντιθέσει της κοινής εντυπώσεως και πεποιθήσεως των πολλών, λοιπόν, δεν βιώνουμε το τέλος της ιστορίας των ανθρώπων, αλλά την κλιμακούμενη έναρξη ενός γενικευμένου πολέμου, με καταστροφικότερες συνέπειες, εξαιτίας των καταστροφικότερων όπλων που επιστρατεύουν οι έχθιστοι.

Εντούτοις, για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας, απειλείται το ανθρώπινο είδος, εξαιτίας της μετανθρωποκρατίας.

Ενώπιόν μας, γενοκτονείται και μετανθρωπίζεται ολάκερη η ανθρωπότητα από τον αυτόθε(οποιημέ)ο νάρκισσο, εντούτοις οι περισσότεροι άνθρωποι καθεύδουν και δεν το έχουν καταλάβει, ακόμα, καθώς οι πλειονότητα διδάχθηκε να ψωμίζεται από όσους νοσφίζονται τον μόχθο τους.

Εν κατακλείδι, η μόνη όχληση που δυσαρεστεί τον αυτόθε(οποιημέ)ο νάρκισσο του καθε ιερατείου, με τον διακαή πόθο του ελιξιρίου της νεότητος, είναι η άρνηση των άλλων να αποδεχθούμε την αυτοθέωσή του στην «Νέα Εποχή του Υδροχόου» που προσδοκεί (η έναρξη της οποίας, ειρήσθω εν παρόδω, οριοθετείται σε 150 έτη).

Άρα το διακύβευμα του νάρκισσου είναι η επικράτηση έτερου νάρκισσου.

Ενώ το διακύβευμα όλων ημών είναι το ήθος μας, καθώς μόνο αυτό τον ενδιαφέρει σε εμάς· όλα τα άλλα τα έχει, ήδη.

Κι όμως, ουδένας νάρκισσος, ουδέπου και ουδέποτε, στην ιστορία της ανθρωπότητας επικράτησε, ολοκληρωτικώς.

Πρόκειται περί ύβρεως, ενάντια στην αναγκαιότητα των αντίρροπων δυνάμεων στην ροή του χρόνου.

Παρότι αυτή η ύβρις δεν θα δικαιώσει, προσώρας, τους εξυβρισμένους, θα εξαϋλώσει τον κάθε υβριστή!

 

Όθεν εις ένδειξη υποσημειούμαι,

Εις Έλλην

 

Πηγή σχολίου 

Προβολές : 2,139


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα