ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΚΟ: Το Καθεστώς Του Lula Da Silva Στη Βραζιλία Κάνει Βίαια Ενέσεις Στους Πολιτικούς Του Εχθρούς Με “Εμβόλια” Covid Για Να Τους Τιμωρήσει

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΚΟ: Το Καθεστώς Του Lula Da Silva Στη Βραζιλία Κάνει Βίαια Ενέσεις Στους Πολιτικούς Του Εχθρούς Με “Εμβόλια” Covid Για Να Τους Τιμωρήσει

16 Ιανουαρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:569
Μοίρασέ το

 

Το πιο σοκαριστικό είναι ότι οι κρατούμενοι αντιμετωπίζονται σαν ιατρικοί σκλάβοι.

Τους αναγκάζουν να υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις και να υποβάλλονται σε εμβολιασμούς με covid-19.

Μια ιατρική ομάδα εργασίας αναπτύχθηκε στα στρατόπεδα για να κάνει το εμβόλιο covid-19 στους κρατούμενους, παρά τη θέλησή τους.

Για πολλούς από τους κρατούμενους, αυτές οι αναγκαστικές ενέσεις είναι σαν μια θανατηφόρα ένεση.

Image: PURE EVIL: The Lula da Silva regime in Brazil forcibly injects its political enemies with deadly covid “vaccines”

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Lance D Johnson | Διαβάστε το εδώ

 

(Natural News) : Τώρα που ο δημοφιλής πρόεδρος της Βραζιλίας Jair Bolsonaro απομακρύνθηκε από το αξίωμα, μια νέα κομμουνιστική δύναμη ξεσηκώνεται για να πάρει τη θέση του.

Ο Bolsonaro είχε σε μεγάλο βαθμό αντισταθεί σε μεγάλο μέρος της ιατρικής τυραννίας που σάρωσε τον κόσμο από το 2020 έως το 2022. Αντιστάθηκε στις εντολές και τα διαβατήρια εμβολίων και τάχθηκε υπέρ της ιατρικής ιδιωτικότητας, των δικαιωμάτων αυτονομίας του σώματος και της σωστής μεταχείρισης των Βραζιλιάνων.

Τώρα ο νέος πρόεδρος, Luiz Inácio Lula da Silva, επιμένει να διώκει τους πολιτικούς του εχθρούς και να τους κάνει βίαια ενέσεις σε αυτοσχέδια κελιά.

Το καθεστώς Λούλα ντα Σίλβα έχει συλλάβει πάνω από 1.500 άτομα που διαμαρτυρήθηκαν για τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών του 2022 στη Βραζιλία.

Περίπου επτακόσιοι εξήντα τρεις από τους διαδηλωτές κατηγορούνται για εισβολή και λεηλασία δημόσιων κτιρίων στην Praca dos Tres Pederes.

Αυτή τη στιγμή υποβάλλονται σε εξετάσεις για ασθένειες, εμβολιάζονται με τη βία και στέλνονται σε αυτοσχέδια κελιά, καθώς περιμένουν την περαιτέρω τιμωρία τους.

Οι κρατούμενοι προσφεύγουν στο Ανώτατο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Βραζιλίας για να ζητήσουν την ελευθερία τους.

Οι πολιτικοί κρατούμενοι της Βραζιλίας κάνουν βίαιες ενέσεις θανάτου με covid-19

Σύμφωνα με την κυβέρνηση της Ομοσπονδιακής Περιφέρειας, ο αριθμός των ατόμων που έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής περιλαμβάνει 498 άνδρες και 265 γυναίκες.

Οι άνδρες στέλνονται στο προσωρινό κέντρο κράτησης Papuda και οι γυναίκες διαχωρίζονται και στέλνονται σε ξεχωριστές δομές στην Colmeia.

Δημοσιογράφοι που βρίσκονται επί τόπου έχουν παράσχει λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν αυτοί οι πολιτικοί κρατούμενοι.

Στους κρατούμενους χορηγείται μια στολή και ένα τυλιγμένο στρώμα, χωρίς μαξιλάρι ή κουβέρτα.

Τους παραδίδεται ένα σετ υγιεινής που περιλαμβάνει σαπούνι, σερβιέτες, οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα.

Τα κελιά έχουν διαφορετικά μεγέθη και μπορούν να φιλοξενήσουν αρκετούς κρατούμενους. Στο κελί διατίθεται ένα μπάνιο.

Όλα τα κινητά τηλέφωνα κατάσχονται.

Οι κρατούμενοι που υποστηρίζουν τον Μπολσονάρου διαχωρίζονται από τους άλλους κρατούμενους.

Το πιο σοκαριστικό είναι ότι οι κρατούμενοι αντιμετωπίζονται σαν ιατρικοί σκλάβοι.

Τους αναγκάζουν να υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις και να υποβάλλονται σε εμβολιασμούς με covid-19.

Μια ιατρική ομάδα εργασίας αναπτύχθηκε στα στρατόπεδα για να κάνει το εμβόλιο covid-19 στους κρατούμενους, παρά τη θέλησή τους.

Για πολλούς από τους κρατούμενους, αυτές οι αναγκαστικές ενέσεις είναι σαν μια θανατηφόρα ένεση.

Τα εμβόλια Covid έχουν ήδη σκοτώσει πάνω από 32.000 ανθρώπους στη Βραζιλία.

Κάθε κρατούμενος που διαπιστώνεται ότι έχει κάποια συννοσηρότητα αναγκάζεται επίσης να παίρνει φάρμακα εγκεκριμένα από την κυβέρνηση. Οι κρατούμενοι τρέφονται με άθλια διατροφή καθώς περιμένουν την εικονική ακρόασή τους από δικαστή και εισαγγελέα.

Όταν έρθει η ώρα να εμφανιστούν ενώπιον του δικαστή, οι κρατούμενοι μεταφέρονται σε ένα περιβάλλον που μοιάζει με φυλακή και ονομάζεται αίθουσα συνεδριάσεων.

Αυτές οι αυτοσχέδιες δικαστικές αίθουσες δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του σκανδάλου covid-19 από κομμουνιστές που προσπαθούσαν να διευκολύνουν τις εντολές καραντίνας και τη φυσική απομόνωση του ανεμβολίαστου πληθυσμού.

Τα εν λόγω παρεκκλητήρια χρησιμοποιούνται τώρα για την επιτάχυνση της δίωξης των πολιτικών κρατουμένων, οι οποίοι δέχονται βίαιες μαχαιριές παρά τη θέλησή τους και ουσιαστικά εξαναγκάζονται να ομολογήσουν την υποστήριξή τους στο καθεστώς του Λουίς Ινάσιου Λούλα ντα Σίλβα.

Κατά τη διάρκεια αυτών των συνεδριάσεων, ένας δικαστής εμφανίζεται εικονικά πάνω από μια οθόνη.

Οι κρατούμενοι έχουν ένα σύντομο χρονικό διάστημα για να παρουσιάσουν την υπόθεσή τους στον εικονικό δικαστή και τον εισαγγελέα.

Για να επιταχυνθεί η διαδικασία, τριάντα δικαστές αναπτύσσονται στην οθόνη για να ασχοληθούν με πολλές υποθέσεις ταυτόχρονα.

Ένας συνήγορος υπεράσπισης βοηθά τους κατηγορούμενους, ωστόσο η διαδικασία για κάθε δίωξη διαρκεί συνολικά περίπου 20 έως 30 λεπτά. Όσοι συλλαμβάνονται επ’ αυτοφώρω για την καταστροφή περιουσίας καταδικάζονται αμέσως.

Οι διώξεις για τις οποίες δεν υπάρχουν άμεσες αποδείξεις αποστέλλονται απευθείας στο Ανώτατο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο, όπου ο υπουργός Alexandre de Moraes αποφασίζει σχετικά με το αίτημα του ατόμου για ελευθερία.


Για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ChemicalViolence.com.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

Estado.com

CNN.com

NaturalNews.com


Δικτυογραφία :

PURE EVIL: The Lula da Silva regime in Brazil forcibly injects its political enemies with deadly covid “vaccines” – NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2023-01-14-lula-da-silva-regime-in-brazil-forcibly-injects-political-enemies-covid-vaccines.html

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/lula-da-silva-covid

Προβολές : 569


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα