Το απόγειο της διαφθοράς: Οι πρωταγωνιστές του Pfizergate, Quatargate και Predatorgate, ένωσαν τις φωνές τους στο συνέδριο της ΝΔ!

Το απόγειο της διαφθοράς: Οι πρωταγωνιστές του Pfizergate, Quatargate και Predatorgate, ένωσαν τις φωνές τους στο συνέδριο της ΝΔ!

9 Απριλίου, 2024 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:580
Μοίρασέ το

 

Συνέδριο ΝΔ: «Σφάζονται» στην ποδιά του Κυριάκου, ποιος ευρωπαίος σκανδαλοποιός θα διαφημίσει πρώτος το δικό μας «καμάρι»! Αυτοί οι ηγετίσκοι, παρέα με τον πρωθυπουργό, σέρνουν τον ελληνικό λαό στον αρμαγεδδώνα ενός 3ου παγκοσμίου πολέμου, χωρίς να εξυπηρετούν ούτε το παραμικρό συμφέρον για τον ευρωπαίο πολίτη.

Όσο λαμόγιο είναι ο Κούλης, είναι και τα κολλητάρια λαμόγια του…

 

Μιλάμε για λαμόγια που πρέπει όλοι τους να σαπίσουν στις φυλακές, Ή ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΜΕ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ…

 

ΣΑΠΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ.

ΑΝΑΘΕΜΑ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ… ΚΑΙ ΣΤΗΝ SINGULAR LOGIC  ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΙ ΤΙΣ ΝΟΘΕΙΕΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Οι επιφανείς προσωπικότητες του 15ου συνεδρίου της ΝΔ ήταν τρεις. Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο Μαργαρίτης Σχοινάς και φυσικά ο «Μωυσής» Κυριάκος Μητσοτάκης. Δηλαδή παρέλασαν από μπροστά μας με κάθε μεγαλοπρέπεια, καμιά…ντουζίνα σκάνδαλα ή υποψίες σκανδάλων.

Η Ούρσουλα με το Pfizer Gate, ο Μαργαρίτης Σχοινάς με το Quatar Gate (ενεπλάκη το όνομά του στην υπόθεση Καϊλή, αλλά στη συνέχεια το θέμα ξεχάστηκε) και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ολόκληρη συλλογή σκανδάλων, όπως οι υποκλοπές, τα Τέμπη, το σκάνδαλο Ασημακοπούλου, η καταστροφή της Θεσσαλίας, οι λίστες Πέτσα, οι νεκροί της πανδημίας εκτός ΜΕΘ, τα όπλα στην Ουκρανία, τα καρτέλ της ακρίβειας, το Turk Aegean και πολλά άλλα.

 

Γράφει ο Ελευθέριος Ανδρώνης

Ερώτηση: Μπορούν να συναπαντηθούν καμιά δεκαριά εγχώρια και διεθνή σκάνδαλα, σε μια και μόνο αίθουσα; Απάντηση: Αν πρόκειται για συνέδριο του σημερινού μορφώματος που κατ΄ευφημισμόν αποκαλείται ακόμα Νέα Δημοκρατία, βεβαίως και μπορούν! Και όμως η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη το κατάφερε ΚΑΙ αυτό. Μάζεψε όλη την «αφρόκρεμα» της ευρωπαϊκής διαφθοράς (στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο Έλληνας πρωθυπουργός) για να πει στον ελληνικό λαό ότι για τη δυστυχία του φταίει ο… Πούτιν!

Οι επιφανείς προσωπικότητες του 15ου συνεδρίου της ΝΔ ήταν τρεις. Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο Μαργαρίτης Σχοινάς και φυσικά ο «Μωυσής» Κυριάκος Μητσοτάκης. Δηλαδή παρέλασαν από μπροστά μας με κάθε μεγαλοπρέπεια, καμιά… ντουζίνα σκάνδαλα ή υποψίες σκανδάλων.

Η Ούρσουλα με το PfizerGate, ο Μαργαρίτης Σχοινάς με το QuatarGate (ενεπλάκη το όνομά του στην υπόθεση Καϊλή, αλλά στη συνέχεια το θέμα ξεχάστηκε) και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ολόκληρη συλλογή σκανδάλων, όπως οι υποκλοπές, τα Τέμπη, το σκάνδαλο Ασημακοπούλου, η καταστροφή της Θεσσαλίας, οι λίστες Πέτσα, οι νεκροί της πανδημίας εκτός ΜΕΘ, τα όπλα στην Ουκρανία, τα καρτέλ της ακρίβειας, το TurkAegean και πολλά άλλα.

Πραγματικά θα ήταν δύσκολο να μαζευτούν τόσες πολλές και τόσο μεγάλες υποθέσεις διαφθοράς κάτω από μια κοινή στέγη στη χώρα μας, με τους πρωταγωνιστές των σκανδάλων να κάνουν μάλιστα μια ξεδιάντροπη φιέστα «υπευθυνότητας» ενώπιον του ελληνικού λαού.

Διότι η ελεύθερη γνώμη του πολίτη μπορεί να ποινικοποιείται πλέον στο διαδίκτυο με το νέο ευρωπαϊκό νόμο (DSA), αλλά η ίδια η πρόεδρος της Κομισιόν (ένα – υποτίθεται – αδέσμευτο και υπερκομματικό όργανο της ΕΕ) μπορεί να κάνει στα «μούτρα» του ελληνικού λαού, προεκλογικές καμπάνιες για λογαριασμό του φίλου της, Κυριάκου. Γιατί «μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια» και φυσικά αλληλεγγύη.

Αυτές οι τρεις πολιτικές προσωπικότητες ακολουθούν βίους παράλληλους από το 2019. Ήταν η ίδια χρονιά που η Φον ντερ Λάιεν εκλέχθηκε πρόεδρος της Κομισιόν, ο Μαργαρίτης Σχοινάς αντιπρόεδρος της Κομισιόν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός.
Αν και η σύμπλευση των τριών αυτών πολιτικών είναι αναμενόμενη για όσους παρακολουθούν τα τεκταινόμενα, δεν παύει να είναι εντυπωσιακό το πόσο απροκάλυπτα πλέον εμπλέκεται η ευρωπαϊκή ηγεσία στα εθνικά μας ζητήματα. Είναι ένα δείγμα και αυτό, του πόσο έχει εξευτελιστεί η διάκριση των θεσμών στα προσκυνημένα ευρωπαϊκά κράτη σαν το ελληνικό.

Μέχρι πριν μερικά χρόνια θα ήταν αδιανόητο και σκανδαλώδες, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να δίνει δημόσιο χρίσμα στον αρεστό κυβερνήτη χώρας – μέλους. Όχι ότι δεν γινόταν ακριβώς το ίδιο πράγμα στο παρασκήνιο, αλλά τουλάχιστον τηρούνταν κάποια προσχήματα. Τώρα ισοπεδώθηκαν και αυτά. Μιλάμε για καθαρά δοτή εξουσία. Και μάλιστα με παγκοσμιοποιημένο δίλημμα. Με διεθνές διακύβευμα.

«Μένουμε Ευρώπη με πρόεδρο Ούρσουλα και Ελλάδα με Κυριάκο», βροντοφώναξε στο συνέδριο ο πρωθυπουργός. «Η Ευρώπη χρειάζεται Φον ντερ Λάιεν και Μητσοτάκη, όχι Λεπέν, Σαλβίνι και τους εγχώριους φίλους του Πούτιν», είπε ο Μαργαρίτης Σχοινάς. «Αν και τα ονόματα κομμάτων ανά την Ευρώπη είναι διαφορετικά, ο στόχος είναι ο ίδιος να καταστρέψουν την Ευρώπη και αυτό δεν θα τους το επιτρέψουμε, οφείλουμε να ορθώσουμε ανάστημα και να αντεπιτεθούμε», δήλωσε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, κηρύσσοντας τον πόλεμο σε όσα κόμματα της ΕΕ αντιστέκονται στον νεοταξικό ολοκληρωτισμό που προωθείται μέσω της παγκοσμιοποίησης. Η «πάπισσα» της Κομισιόν επιτίθεται σε δημοκρατικά εκλεγμένα κόμματα και κυβερνήσεις που ψήφισαν ευρωπαϊκοί λαοί, αποδεικνύοντας ότι πρεσβεύει τον διεθνιστικό ολοκληρωτισμό.

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς είπε ακόμα ότι η σμπαραλιασμένη Ευρώπη που παραπαίει στο έλεος του δυτικού άρματος, «γίνεται ολοένα πιο δυνατή» και «αισθητή δύναμη καλού», που μάλιστα αποτελεί και «όαση λογικής», σε έναν κόσμο που «οι παράφρονες προσπαθούν να πάρουν το πάνω χέρι».

Ενδεικτικό της εκπληκτικής «λογικής» που διακρίνει τον Μαργαρίτη Σχοινά, ήταν πως στον καιρό της πανδημίας ανακοίνωνε 9 διαθέσιμες θεραπείες για την Covid-19 που θα μπορούσαν να σώσουν χιλιάδες ζωές, αλλά αποφασίστηκε να προωθηθούν «στο τέλος των εμβολίων» και να πεθάνει αμέτρητος κόσμος, γιατί η Ούρσουλα είχε κλείσει υπερκοστολογημένα συμβόλαια με τη Pfizer που αντιστοιχούσαν σε 10 δόσεις εμβολίου ανά ευρωπαίο πολίτη και έπρεπε να ξεστοκαριστούν έως και το 2023.

Χαρακτηριστική είναι και η φοβερή «λογική» που επέδειξε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, όταν – χωρίς να μετρήσει το μπόι της –  έσυρε τα ευρωπαϊκά κράτη στις αντιρωσικές κυρώσεις με μια διπλωματική φρενίτιδα άνευ προηγουμένου, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να εκτιναχθεί το κόστος ενέργειας και να ξεκινήσει μια αλυσιδωτή έκρηξη ακρίβειας που ταλανίζει τον κόσμο ως σήμερα.

Αυτοί οι ηγετίσκοι, παρέα με τον πρωθυπουργό, σέρνουν τον ελληνικό λαό στον αρμαγεδδώνα ενός 3ου παγκοσμίου πολέμου, χωρίς να εξυπηρετούν ούτε το παραμικρό συμφέρον για τον ευρωπαίο πολίτη.
 
Ήρθε η Ούρσουλα να κάνει προεκλογική αβάντα στον Μητσοτάκη, απευθυνόμενη στον λαό με το δεύτερο χειρότερο κατά κεφαλήν ΑΕΠ στην ΕΕ, για να μας πει ότι «η επαναφορά της ελληνικής οικονομίας είναι εντυπωσιακή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Φαντάζομαι ότι εννοούσε την επαναφορά της οικονομίας μας στον καιρό της κατοχής, γιατί μόνο έτσι θα έβγαζε νόημα ο χυδαίος πολιτικαντισμός της «σιδηράς» κυρίας του νεοταξικού ράιχ. Εκείνης που με την παρέα της κατάφερε να κάνει την Ευρώπη μια πτωχευμένη συντεχνία από λόμπι, ισλαμιστές εποίκους και διατάγματα λοατκισμού.

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 580


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα