ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! “Κατασκευάζοντας τρομοκράτες και χρεοκοπίες. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΡΝΗ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΟΧΘΗΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ.”

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! “Κατασκευάζοντας τρομοκράτες και χρεοκοπίες. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΡΝΗ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΟΧΘΗΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ.”

21 Νοεμβρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:705
Μοίρασέ το

 

Δεν χρειάζεται να κάνω κανένα σχόλιο, προτρέπω μόνο όλους τους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ να διαβάσουν αυτό το άρθρο και να το διαδώσουν…

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ

Εξαλείφουν έθνη με οδηγό την επίκληση της τρομοκρατίας που οι ίδιοι κατασκευάζουν  και κατασκευάζουν χρεοκοπίες για τον πλήρη έλεγχο του παγκόσμιου πλούτου.

 

Είπε ο Νετανιάχου ξεκινώντας τη νέα περίοδο σφαγών και την ολοκληρωτική γενοκτονία στην περιοχή της Γάζας:

«Είμαστε σε πόλεμο – Ο εχθρός θα πληρώσει ένα τίμημα που δεν φαντάζεται».
Και είπε ο Χαράρης τους πρόσφατα:

«Ο πόλεμος που γίνεται στη Γάζα θα επεκταθεί ΠΑΝΤΟΥ! Και για αυτό, ευθύνονται οι αρνητές, όσοι αντιδρούν, στην παγκοσμιοποίηση».
Και από τη γωνία, ακούστηκε σαν βρυχηθμός ο αντίλαλος τους από το Δένδια. «Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση της χαμάς».
Απερίφραστα, ΑΥΤΟ είχε τη βαρύνουσα σημασία.
Εμεις, τι να πούμε ! Η αυτοκρατορία απεφάνθη.

— Αυτά αν δεν θυμίζουν ΑΜΕΣΑ Αδόλφο Χίτλερ και την προβοκάτσια της 31 Αυγούστου 1939 εναντιον της Πολωνιας με την οποία ξεκίνησε το Β’ Π. Π.

 

— Αυτό αν δεν θυμίζει το καρμπόν στόρυ των δίδυμων πύργων με το οποίο ξεκίνησε ο πλανητικός φασισμός τον τρίτο παγκόσμιο κατα των εθνων της γης και την έναρξη της επιχείρησης παγκοσμιοποίηση,

Τότε εγώ είμαι ο Ναβουχοδονόσωρ σε μεταμοντέρνα έκδοση.

Ο Χαράρι σε ένα κρεσέντο ναζιστικού παραληρήματος

Η παγκόσμια τάξη ταφόπλακα του ανθρώπινου είδους

 

Γιατί θεωρώ οτι το Ισραήλ ΤΩΡΑ ξεκινά τη γενοκτονία με όλα τα μέσα όλων των αραβικών κρατών, του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ αραβικού κόσμου.

Καθαρίζει τα θεμέλια για την ίδρυση του παγκόσμιου κράτους του σατανά.

 

Με πρωτεύουσα φυσικά…. ποια άλλη ?
Την Ιερουσαλήμ


Πόλη των τριών κόσμων, των τριών θρησκειών, της άμεσης πρόσβασης και ελέγχου της Αν. Μεσογείου και του αβύθιστου αεροπλανοφόρου «ΚΡΗΤΗ».
ΔΥΟ σημεία σε αυτό το τεταρτημόριο του πλανήτη έχουν στοχοποιηθεί και κατακτηθεί μέσα στις χιλιετίες, από ΟΛΟΥΣ τους ηγεμόνες και όλες τις αυτοκρατορίες της ιστορίας.

Η Ιερουσαλήμ και η Κρήτη.

— ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ τώρα γιατί λύσσαξε ο εβραιογενής Δένδιας να κάνει την κατάπτυστη για την Ελλάδα, συμφωνία με Αίγυπτο και Ιταλία όπως πρώτο το keritisriver εντόπισε, ανέλυσε διεξοδικά πάνω στο χάρτη και κατήγγειλε μέσα από δυο αποκαλυπτικά άρθρα ?

 

ΕΔΩ

και

ΕΔΩ

 

Και να εξασφαλίσει στους ομοαίματους του την κλειστή τουρκοϊσραηλινή λίμνη “Μεσόγειος” ???

Κατηγορώντας εμας τα πορνίδια του ΕΛΙΑΜΕΠ ως σοβινιστες επειδή τολμούμε να υποστηρίζουμε τα συμφωνηθέντα στις συνθήκες πολέμων περί ελληνικότατου Αιγαίου ?

 

Ο Χρηστος Ροζάκης διαψεύδει τον ίδιο τον εαυτό του

 

 

Οταν η εξωτερική πολιτική της χώρας χαράζεται απο ένα ίδρυμα        στελεχωμένο απο ξένα κέντρα άσκησης εξουσίας.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΡΝΗ ΜΑΖΙ
ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΟΧΘΗΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ.
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ.
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.
ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ, ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ. Ε ?

Κατασκευάζοντας λοιπόν τρομοκράτες, νομιμοποιούνται τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατα της ανθρωπότητας ΠΑΝΤΑ απο τους ίδιους θύτες.
Τα τρωκτικά της γης, που ΠΑΝΤΑ χρησιμοποιούν άλλους, μένοντας αυτά αθέατα, πίσω απο την κουρτίνα, σαν τον αφέντη τους το σατανά.
 
Εκείνους που σταύρωσαν το Χριστό

Αλλά δεν χόρτασαν αίμα και σήμερο σταυρώνουν παντού,
τον άνθρωπο.

Για να κατασκευάσουν τον υπάνθρωπο, που ονόμασαν μετάνθρωπο.
Παραμένοντας τραγικά έως γελοία – ίσως επίτηδες – προβλέψιμοι με την καρμπόν επαναληπτικότητα των μεθόδων τους μέσα στους αιώνες.

H μέθοδος των δίδυμων πύργων για την εκκίνηση του πολέμου κατα της τρομοκρατίας που οι ίδιοι κατασκεύαζαν και χρηματοδοτούσαν,
επαναλαμβάνεται δοκιμασμένη πολλές φορές στην ιστορία των σφαγέων της γης.

Όπως στο πρόσφατο παρελθόν με την προβοκάτσια του αδερφού τους Χίτλερ στην Πολωνία και τη δολοφονία αναλώσιμων ανδρών των SS απο ντυμένους με πολωνικά συναδέλφους τους, οι οποίοι νωρίτερα είχαν καταλάβει το ραδιοφωνικό σταθμό και μετέδιδαν οτι η Πολωνία επιτίθεται εναντίον της Γερμανίας

 

Οι μέθοδοι λοιπόν αυτής της σατανικής ράτσας είναι τραγικά επαναλαμβανόμενες και προβλέψιμες.

Στην Κύπρο σε στενή συνεργασία με το Μακάριο προσπάθησαν να πείσουν τον εδώ Παπαδόπουλο να κάνει πραξικόπημα και να συλλάβει το Μακάριο δίνοντας πρόφαση στα κοράκια του Νταγιάν να βάλουν το μόνιμο μαντρόσκυλο τους την Τουρκία να μπουκάρει ως εγγυήτρια τρομάρα τους δύναμη.

Όπως αναλύσαμε παλιότερα

ΕΔΩ

και

ΕΔΩ

 

Οι σατανιστές νεοταξίτες λοιπόν βλέπουμε οτι έχουν ένα τραγικό ελάττωμα και στερούνται πλήρως και εξυπνάδας και φαντασίας.
Σκαρφίζονται μια μέθοδο για το έγκλημα τους και τη χρησιμοποιούν καρμπόν μέσα στους αιώνες.

Ας δούμε τις δολοφονίες Αβραάμ Λίνκολν, Ουίλιαμ μακ Κίνλεϋ, Κένεντυ, του «δικού μας» βασιλιά με την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.

 

Δολοφονίες καρμπόν.
Με το δολοφόνο ΠΑΝΤΑ εβραίο, να δολοφονείται αμέσως μετά απο τους Πουαρώ της αστυνομίας που τύχαινε να είναι πάντα δίπλα του, ή να… αυτοκτονεί πέφτοντας απο το αστυνομικό κτήριο(δολοφονος βασιλιά).

ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΥΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ WATERGATE ΓΙΑ THN EΚΠΑΡΑΘΥΡΩΣΗ ΝΙΞΟΝ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ ΚΟΡΑΚΟΥΣ ΤΟΥ.

 

ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΜΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΗ ΜΟΝΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΙΔΙΑ.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΝΤΑΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΖΟΝΤΑΣ ΧΩΡΕΣ.

ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΥΝ ΧΩΡΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟ.

 

Και το Χριστό, τον σταύρωσαν χρησιμοποιώντας τον ισχυρό της εποχής, τους ρωμαίους όπως το 1940 το Χίτλερ, στις γενοκτονίες ελλήνων και αρμενίων τους αδερφούς τους γερμανούς και το μπουλντόκ τους την Τουρκία.

 

Και φυσικά, τη μεγάλη γενοκτονία του ελληνισμού της Μ.Ασίας και των αρμενίων, με την εδραίωση του κεμαλισμού και την κατάργηση του θεσμού των σουλτάνων όπως έκαναν στη Ρωσία με το θεσμό των τσάρων για τις αιμοσταγείς συμμορίες του Στάλιν και στη Γερμανία με το θεσμό των κάιζερ για το Ζελένσκι της εποχής, το δεκανέα Αδόλφο Χίτλερ της αποκρυφιστικής τους οργανοσούλας της Θούλης.

 

Λεπτομέρειες για τη γενοκτονία του 1922 που έμεινε μελανό σημείο στην ιστορία των ελληνικών χιλιετιών, το βρώμικο γερμανών και κούρδων και τη βοήθεια σε όπλα σπο τον εβραίο Στάλιν στις ορδές των κούρδων σφαγέων, θα βρείτε  ΕΔΩ

Σήμερα λοιπόν, βλέπουμε μια απο τα ίδια.

 

Η δυστοπία της αχρήματης οικονομίας φτάνει στην τελική της φάση με τη βοήθεια των Bricks που θα αναλάβουν τη βρώμικη δουλειά  της γιγάντιων διαστάσεων κατάρρευσης των ΗΠΑ ξεφουσκώνοντας τη φούσκα που οι ίδιοι δημιούργησαν με τη Φέντεραλ τους.

Λεπτομέρεις ΕΔΩ

Και αυτό θα γίνει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με την πλήρη κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας και την εφαρμογή του ψηφιακού χρήματος των ψηφιακών πληρωμών,

ΜΕ ΤΟ «ΝΟΜΙΣΜΑ» ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΗΓΕΤΙΔΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝ ΑΥΤΗ.

 

Που φυσικά όταν εδραιωθεί το δίδυμο ψηφιακή ταυτότητα-άϋλο χρήμα, θα μπορούν να τα εφαρμόσουν όπως ΑΥΤΟΙ θέλουν προκειμένου να κάνουν πράξη τον τηλεκατευθυνόμενο μετάνθρωπο και φυσικά η έννοια χρήμα, νόμισμα, θα πάρει άλλες, απίθανες για την ιστορική λογική μορφές και χρήσεις.

 

 

Ούτως ή άλλως, ποτέ δεν ήταν στόχος το χρήμα, αλλά το μέσο για την επίτευξη του σκοπού που ήταν από την εποχή που προσκύνησαν το σατανά και δημιούργησαν τον αποκρυφισμό και τις θεότητες του, η καθυπόταξη του ανθρώπου στο σύνολο του και η απόλυτη εξουσία πάνω στη γη.
Για τέτοιο ρατσιστικό παραλήρημα μιλάμε, για τόσο μισανθρωπικό μένος, για τόση διαστροφική φρενοβλάβεια.

 

 

Λεπτομέρειες πάνω στη γέννηση του αποκρυφισμού και της Ν.Τ.Π. αλλά και την ανάδειξη του Χίτλερ μέσα απο την Θούλη των αποκρυφιστών,
θα βρείτε ΕΔΩ

 

ΟΠΟΤΕ πρέπει να ειναι έτοιμο και καθαρισμένο το οικόπεδο για να πέσουν τα θεμέλια για την ενθρόνιση του «μεσία», έχοντας με θράσος δηλώσει, οτι αν δεν (που δεν) θα έρθει, θα βρούν ένα δικό τους παιδί να ενθρονίσουν και θα το ονομάσουν μεσία.

 

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ όπως μας έλεγε ο δάσκαλος Σαράντος Καργάκος.

ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

 

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

 

— «Άλλο το επιθυμητόν και άλλο το εφικτόν κύριοι».

Μήπως θα πρέπει να γράψει η Ιστορία αυτή τη φράση σαν επίλογο ΚΑΙ στο αφήγημα των παιδιών και των δουλικών του σατανά σήμερα ?

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ,
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ  ΟΙ ΛΑΟΙ,

ΠΡΙΝ ΤΟ «ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ» ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ και βρόγχος στην ιστορική συνέχεια του ανθρώπου πάνω στη γη, ως κατ εικόνα και καθ ομοίωση του Θεού δημιουργού ?

 

 

Βυζαντινός Αντίλαλος.

 

Πηγή

 

 

Προβολές : 705


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα